Kvinder bør ikke bære Miniskirts efter 35

I en alder af 35 kvinder bør opgive iført korte toppe, selv om de har en helt flad og sporty mave. Samme alder er en grænse for mini-nederdele og navle piercing, som det fremgår af en undersøgelse.

Kvinder bør ikke bære Miniskirts efter 35

Mere end 2.000 kvinder blev interviewet af de samfundsforskere under en undersøgelse bestilt af den britiske All-Bran brand for at finde ud af, om der er passende eller upassende alder for visse beklædningsgenstande. Undersøgelsen viste, at messen køn i sig selv er temmelig streng i holdningen til at danne sådanne regler. Listen over tøj, som anses for at afhænge af alder, er meget imponerende.

Selv om en 35-årig kvinde har en mave som Gwen Stefani og Heidi Klum, hun stadig ikke kan ses offentligt i korte toppe. Dette er til trods for, at nøgne mave var en af ​​de "hot" modetrends af året. Efter en alder af 40, bør damer ikke gå til stranden i en kort bikini-typen badedragt, og igen i tøj element er ikke passende for denne alder, uanset figuren.

Kvinder bør ikke bære Miniskirts efter 35

Tre fjerdedele af de adspurgte mener, at der bør være en vis stil af kvinders tøj til alle aldre. Ifølge meningsmålingen, en alder af 40 er næsten en fatal tid, fordi efter denne alder en kvinde bør ikke bære næsten alt, hvad der nu betragtes fashionable, udsætter og sexet.

Kvinder bør ikke bære Miniskirts efter 35

Korte shorts, mini-nederdele, og en navle piercing betragtes forbudt efter 35 år. Desuden er det uhensigtsmæssigt for kvinder i alle aldre til at demonstrere deres mave, hvis de har ar efter fødslen, samt for gravide kvinder, gifte kvinder, og damer, der har børn. Endelig er det tilrådeligt, at damer opgive iført leggings og endda stiletter i en alder af 37 år.