Kvinder arbejder sig igennem 21.000 stykker, når de vælger tøj

Under hendes levetid den almindelige kvinde, samtidig med at købe tøj, forsøger på 21.000 varer og mere - denne hjerne-reeling figuren er afsløret af en undersøgelse foretaget af Lambrini og omfatter 3.000 kvinder.

Kvinder arbejder sig igennem 21.000 stykker, når de vælger tøj

Det er sædvane for en kvinde at gå på indkøb hver uge, at resultaterne af undersøgelsen viser, forsøger omkring 10 genstande af kjoler, jeans eller sko. Fire ture om måneden går til 40 emner pr måned og 480 om året.

Af alt det bunke tøj kun 5 poster bliver udvalgt og taget hjem, hver gang kvinder butik. Derefter en af ​​de fem bliver afvist og taget tilbage til butikken og en anden ligger glemt i garderoben.

Tilbagevendende stykker tøj, som vi ser, udgør en del af spillet, og årsagerne bag det sunde åh så ens med de fleste af kvinderne. De tror to gange om deres nye køb, fordi de oplever, at de ikke kan lide det, når alle eller varen ikke passer dem.

Følelse skyldig er en anden af ​​de vigtigste grunde til at vende tilbage ting. Sommetider damer find lignende ting, der skal indhentes billigere andre steder, eller deres partner ser ned næsen på den. Eller når varen er i orden, kan det falde ud af ensemblet.

Nu og da kvinder klager over stykket gøre deres hofter eller bryster ser alt for stor.

En talsmand for Lambrini opfordrede forsøger på tøj "den bedste del af en shopping tur" og tilføjer, at 50% kvinder prøve ting, de ved, de vil ikke købe på regelmæssig basis. Designer artikler, som de ikke har råd, aparte outfits, der opfordrer deres nysgerrighed eller bare et ønske om at få det på og diskutere, hvordan det ser ud på dig med en ven gør en shopping tur en absolut længere og mere spændende begivenhed i ugen.