Kvindens Nipler at blive trendy tilbehør i 2015

Bevægelsen for fri kvindelige bryst har afspejlet sig i en lang række modekollektioner præsenteret på London Fashion Week. Translucent og transparent tøj bliver et hit i 2015.

Kvindens Nipler at blive trendy tilbehør i 2015

Denne bevægelse begyndte kort efter en større socialt netværk fjernet Rihannas foto, som afbilledet hende med en nøgne bryst. Ejeren af ​​webstedet beslutning vred mange kvinder, der opfordrede til menneskeheden at ophøre at skamme sig over kvindelige bryst. Bruce Willis og Demi Moores datter, Scout Willis, gik selv ud topløs på gaderne i New York City for at vise, at kvindelige bryst er intet forbudt eller skammeligt.

Siden da har bevægelse kaldet "Free brystvorten" vundet popularitet. Nu, at ønsket om afkriminalisere kvinders bryster omdannet til nye modekollektioner præsenteret under London Fashion Week. Burberry, Erdem og Tom Ford modeller demonstreret gennemsigtige og gennemskinnelige kjoler, som klart vil være en af ​​de hotteste modetrends næste år.

Mange designere siger, at den mest stilfulde tilbehør i 2015 vil være ... kvinders brystvorter. For at understrege dem, modedesignere skaber bluser og kjoler gemmer sig næsten ingenting. Naturligvis disse tøj stort set eliminere iført bras, selv om nogle designere stadig forudsat en mulighed for at skjule brystvorten for de kvinder, der endnu ikke fuldt emanciperede. Men de gjorde det virkelig elegant.

Det ser ud til, at mænd virkelig vil kunne lide det nye transparente tendens i dametøj. Dog bør kvinder være sikker nok til at blive vist på denne måde i det offentlige.