Kvindens libido Peak Day Revealed

Det er altid muligt at finde plads og tid til sex. For nogen tid siden, forskerne selv opdaget den bedste dag i ugen for det. Det blev konstateret, at størstedelen af ​​kvinder nåede deres seksuelle top ved omkring 11 pm på lørdag.

Kvindens libido Peak Day Revealed

En særlig undersøgelse blev udført ikke så længe siden i Storbritannien. Den viste, at mindst tre fjerdedele af kvinder var tilfredse med deres sexliv. I mellemtiden, de fleste kvinder skylden stressende tempo i livet og manglende fritid til deres problemer med libido.

Det viser sig, at graden af ​​tilfredshed afhænger af hvor du bor. I det sydvestlige og i Skotland, 82% af kvinderne er helt tilfredse med deres sexliv. I Irland, ikke mere end 30% er seksuelt tilfredse. I gennemsnit 42% af de kvinder, der lever i Irland elsker mere end tre gange om ugen. Blandt dem, der bor i London, er dette tal når op på 33%, og blandt de kvinder, der lever i Wales - 29%. Ifølge undersøgelsen, er den kommende af overgangsalderen påvirket af tilstanden af ​​immunsystemet.

Storbritannien er berømt for sin lunefulde vejr. Det er ikke tilfældigt, at 40% af deltagerne i undersøgelsen kalder deres klima skyldig i manglende evne til at drage fuld glæde ved sex.

Sidste år, repræsentanterne for London School of Economics fandt ud af, at det bedste tidspunkt for elskov var torsdag morgen. Den aktuelle undersøgelse viser, at en kvindes libido kan nå det højeste punkt på 11 pm på lørdag.