Kvindelige Dufte: Sådan Turn mænd på dette forår

Dette forår, amerikansk skuespiller Jenna Jameson lærer hvordan man kan bryde hjerter med hindbær duft, designer Miuccia Prada lancerer ny jasmin parfume, holder Christian Dior gør piger glade, og britiske model Kate Moss drømmer om sommeraftener.

Heartbreaker Fragrance af Jenna Jameson

Kvindelige Dufte: Sådan Turn mænd på dette forår

Heartbreaker af Jenna er betegnelsen for nye duft af Jenna Jameson, der på samme måde har navngivet tatovering. Jenna medvirkede i "private dele" og naturligvis besluttet at udtrykke sit ønske om sanselige kærlighed i en ny duft. Jenna siger livet er så kort, og enhver kvinde absolut skal bryde en eller to hjerter. Hendes nye duft er designet til at hjælpe kvinder på rov. Den åbner med noter af saftige hindbær i Champagne og steg kronblade. Det efterfølges af midterste noter af magnolia blomster, sandal træ og Tonka bønner. Hele lugt er ledsaget med aftalerne af rav.

Infusion de Fleur d'Oranger Fragrance ved Miuccia Prada

Kvindelige Dufte: Sådan Turn mænd på dette forår

I marts modehus Prada udgivet sin første duft Infusion de Fleur d'Oranger i en begrænset serie edition kaldet "Kortvarig Infusion Collection". Kreativ direktør for duften var ingen anden end Miuccia Prada selv.

Flasken er designet i vintage stil - gennemsigtig flaske med orange hætte og Prada 1913 logo. Ny duft er en frisk byge af jasmin, neroli og tuberose indhyllet i en lys bund notat af mandarin olie.

Sisley Dufte

Kvindelige Dufte: Sådan Turn mænd på dette forår

Mens Italien trækker inspiration fra klassikere, franske mærke Sisley har fokus på ændringer og planer om at lancere nye teenage-orienterede dufte samling - Eau de Sisley.

Dufte har ingen navne. De er ganske enkelt nummereret, så hver enkelt kunde til at få kreative og finde billeder, der er forbundet med præparaterne.

Eau de Sisley 1

Første duft minder stille døsig haven i sommerdag fyldt med dufte af bitter brombær, grøn te og grapefrugt. Heart noter præsenteres af noter af chypre.

Eau de Sisley 2

Eau de Sisley 2 er den blanding af åkande og cedertræ i kombination med base noter af rose og sandeltræ.

Eau de Sisley 3

Tredje sammensætning er domineret af fersken, citron, lilla ingefær, bergamot og vanille.

Miss Dior Cherie L'Eau Christian Dior

Kvindelige Dufte: Sådan Turn mænd på dette forår

Teenagere blev målgruppen for Christian Dior i denne sæson, også. Modehuset lancerer nye kvindelige duft til unge damer kaldet Miss Dior Cherie L'Eau, et spin-off fra populære Miss Dior Cherie udgivet i 2005.

I 2007 blev sammensætningen ændret til blødere version. I 2008 optrådte den første "forår" version hedder Miss Dior Cherie Eau de Printemps som blev et symbol på ømhed og friskhed. Francois Demachy var næsen for denne sæsons forår duft hvor friskhed og blødhed med succes forenet. Miss Dior Cherie L'Eau er associationer af bitter orange, gardenia og hvid moskus.

Dreaming Pearl af Tommy Hilfiger

Kvindelige Dufte: Sådan Turn mænd på dette forår

Tommy Hilfiger tilføjer nye "perle" i hans begrænsede samling - Dreaming Pearl. Indledende parfume med samme navn blev udgivet to år siden. Ny version af toilet vand er godt for dem, der foretrækker blødere dufte i varme sæson. Ny sammensætning af Dreaming Pearl er en fusion af lette noter af hvid fersken, fresia og tuberose der omfavner og naturlig. Pearl har altid været et symbol på klassisk elegance og ynde. Og det blev taget til fange i flasken design prydet med to perler.