Kunst Supplies: Episkop Tips

Ved hjælp af en professionel Episkop

Hvis du er seriøs om at overføre elementer fra en uigennemsigtig projektor på en overflade. Hvis du ikke ønsker at løbe risikoen for at forårsage skade på din vare ved at lade det under den varme Episkop pære for længe, ​​der er en uigennemsigtig projektor lavet specielt til den seriøse kunstner. Den Artograph Super Prism Episkop er lavet til den bedste kvalitet og mest præcise projektor af sin slags. Det er også specielt lavet, så den ikke vil brænde eller få din vare at være beskadiget eller bliver for varmt.

Hvordan har Episkop fra?

Den Episkop har eksisteret i hundreder af år, dybest set starter så et kamera obscura. Et kamera obscura blev første gang brugt af den kinesiske filosof Mo-Ti, der skabte et billede, der blev vendt af lysstråler, som passerede gennem en lille hul i et mørkt rum. Dette var den første anvendelse af et kamera obscura. I 1490 skrev Leonardo Da Vinci med denne type kamera i sine notesbøger. Han udnyttede dem også i sit maleri. Den Camera Obscura efterhånden udviklet sig til den uigennemsigtige projektor.

Uigennemsigtig projektorer er ikke bare til klasseværelser Anymore

Uigennemsigtig projektorer, du normalt ser noget der ligner dem i klasseværelser inde i skolerne. Lærere bruger dem til at lave en lille objekt vises større på en skærm, så eleverne kan se det også. Vidste du, at uigennemsigtige projektorens er også et godt værktøj for kunstnere? En kunstner kan tage et billede af noget, han ønsker at male på en væg og placere den på projektoren. Han linjer op projektoren til det sted på væggen, og der er det billede, han ønsker at bruge ... i stor form på væggen. Det er en hurtig og nem måde for en kunstner til at tegne et lille billede på en større overflade.

Må ikke overforbrug din Episkop

Som tidligere nævnt, uigennemsigtige projektorer brug varmere pærer og større pærer end den gennemsnitlige projektoren. På grund af dette, er det vigtigt, at du ingen tegning eller objekt, du vil projiceret på en væg eller en anden overflade i projektoren i længere mængder af tid. Din objekt vil få meget varmt og kan blive beskadiget. Du skal vide, at du skal tage din vare ud af Episkop fra tid til anden for at sikre, at du ikke at beskadige det.

Hvad er Kopykake Projektorer?

En Kopykake projektor er en bestemt type projektor der er faktisk ganske nyskabende. Denne type projektor tillægger et stativ, som derefter kan fokuseres på et lærred, der er placeret på et staffeli, gør det muligt for kunstneren at tegne eller spore billedet kommer fra Kopykake projektor. Disse projektorer fungerer også godt til brug på vægge og er stor, fordi stativet nemt justeres til forskellige højder. En anden plus for denne type projektor er, at det fungerer i lyset eller mørket, så du ikke længere behøver at slukke alle lysene og arbejde i mørke, når du bruger en projektor.

Hvorfor bruge og Episkop?

Kunstnere bruger uigennemsigtige projektorer ikke kun for at gøre deres arbejde lettere, men også fordi det er en enorm tidsbesparelse for dem. Ved at kopiere et billede fra en uigennemsigtig projektor på overfladen af ​​dit valg du spare et ton af tid i stedet for at trække den med hånden. Du kan også overføre objektet mere præcist, end du ville gøre, hvis du var hånd tegning det.

Hvad er en Episkop?

En uigennemsigtig projektor ligner overhead-projektorer, der anvendes i klasseværelser i hele landet. Fordi uigennemsigtige projektorer reflektere lys, de skal bruge lysere og større pærer end en normal overheadprojektor. En uigennemsigtig projektor tager en uigennemsigtig objekt og gennem et system af interne prismer og spejle, det objekt, der er sat under den uigennemsigtige projektor til visning er vist forstørret på en skærm, en væg eller et staffeli til nem sporing.