Kunst for børn i førskolealderen

Kunst for børn i førskolealderen
Prøv vores kunstprojekt suggestons!

Børnehave kunstprojekter kan hjælpe en spirende Monet eller Picasso udvikler en livslang kærlighed til kunst. De fleste børn har en stor tid, når et projekt indebærer at få rodet, og kunst kan være en rodet og lærerig oplevelse.

Tag Stikord fra børnene

Du tror måske, at stå på et staffeli med en pensel er stor, men dine børn foretrækker måske støbning kreative skulpturer med Play-Doh. Den store ting om kunsten er, at det kan tage mange forskellige former, så du skal ikke styre dine børn væk fra kunsten medie de nyder. Tager dine børn til kunsten del af en butik kan åbne dine øjne for, hvad de kan finde spændende. Som du forklare kunst forsyninger til dine børn, tage til efterretning, hvad der gør deres øjne lyser op. Måske tanken om fortovet kridt ophidser dine børn, eller måske er det begrebet male et vægmaleri. Uanset hvad får dine børn ophidset om kunst er hvad du skal udforske sammen.

Art Time

Sæt tid afsat i løbet af ugen for kunst. Uanset om det er farveblyanter og farvet papir lige efter frokost eller fingermaling i badet hver aften, vil du være mere tilbøjelige til at udsætte dit barn til forskellige kunstprojekter, hvis du gør en samordnet indsats for at passe kunst ind i din tidsplan.

Find Børnehave kunstprojekter Online

Masser af websteder tilbyder store børnehaveklasse kunst projektideer for dig at prøve med dine børn. Selv hvis du ikke er usædvanligt kreativ, kan du samle nogle virkelig store projekter med de ideer, du finder på disse sider:

  • DIY Network har en stor liste over kunstprojekter for førskolebørn og omfatter også en omfattende liste over kunst forsyninger du bør holde handy for når inspirationen rammer.
  • Den kreativitet Portal funktioner dybdegående beskrivelser af, hvordan man udfylder mange forskellige typer af kunstprojekter og endda har projekter vedrørende poesi, hvis du søger for at udvide dit barns kunstneriske repertoire.
  • Hjemmesiden for Highlights Magazine viser de mange sjove kunstprojekter for førskolebørn fremhævede i magasinet. Dette er et godt sted at finde kunstprojekter for børn i alle aldre.
  • The Making Friends hjemmeside har et bredt udvalg af kunstprojekter, der kan gøres ved hjælp af materialer, du måske allerede har i dit hus. Dette er en stor websted for forældre, der ikke ønsker at bruge en formue strømpe deres kunst kabinetter.

Art Around Town

Du kan være i stand til at finde store kunst klasser til din førskolebørn, hvoraf mange tilbydes gratis, og som tillader forældrene at få involveret i den kreative proces.

  • Biblioteker ofte afsætte tid til førskole kunst klasser, både formelle og uformelle. Tiden kan være brugt gør noget så simpelt som skrible med markører på papir eller som indviklet som at udfylde en omfattende kunstprojekt. Biblioteker er også fremragende ressourcer til bøger om kunstprojekter, du kan gøre derhjemme med dine børn.
  • Kunstmuseer normalt har klasser for unge kunstnere, og mange kunstmuseer også have rum, der er afsat for børn at prøve deres hænder på at skabe noget kunstnerisk. Hvis du har et kunstmuseum i nærheden af ​​dig så gøre det en regelmæssig stop i dine udflugter, fordi det helt sikkert kan kvikke dine børns interesse for kunst og give dig ideer til fremtidige projekter.
  • Kunst og håndværk levering butikker ofte vært kunstprojekt klasser for små børn gratis, og mens du er der, kan du tage et kig på de leverancer, du kan materiel på flere projekter i hjemmet.

Kom i gang nu

Du behøver ikke at købe fancy forsyninger eller forske flere bøger for at finde de bedste kunstprojekter til din preschooler. I stedet få fat i interessante objekter i dit hjem og spørge dine børn, hvad de kunne ønske sig at gøre. Et papir plade kan blive til en maske. En pose vatkugler kan blive til en snemand. Mulighederne er uendelige, når en preschooler får lov til at få kreative.