Kunst Aktiviteter til spædbørn og småbørn

Kunst Aktiviteter til spædbørn og småbørn


Uanset om du er en snu person, dig selv eller du blot søger efter en måde at nyde nogle bonding tid med dit barn, kan du finde dig selv på udkig efter kunst aktiviteter til spædbørn og småbørn.

Fordelene ved Art Aktiviteter til spædbørn og småbørn

Der er mange grunde til at overveje, herunder det yngste medlem af din familie i dine kunst og kunsthåndværk sessioner.

 • Familie limning: Det er klart, det er vigtigt at bruge så meget kvalitetstid med dine børn som muligt. Kunst aktiviteter er en fantastisk måde at knytte bånd til dine børn, især hvis dit barn har ældre søskende, der også kan deltage.
 • Fremme kreativitet: Ser du forvandle cirkler og linjer i en genkendelig ansigt er en fantastisk måde at illustrere begrebet kreativitet til et lille barn.
 • Erkender farver: Ud over at kende den grundlæggende rød, gul og blå, kan du også arbejde på at lære dit barn, hvilke farver oprettes, når du blander disse farver sammen.
 • Identifikation figurer: Vide, hvordan man identificerer cirkler, firkanter, trekanter og andre grundformer er en vigtig del af at blive klar til skolen.
 • Brev og ord identifikation: Det vil stadig være et par år, før dit barn er klar til at læse, men kunst aktiviteter kan være nyttige i at hjælpe med bogstav og ord identifikation. Hjælpe dit barn til at genkende hans navn er en fantastisk måde at styrke undervisning, der undervises i børnehaveklasse, f.eks.

Ideer til Simple håndværk projekter

Hvis du leder efter enkle håndværk projektideer til at nyde med dit barn, her er et par ideer til at overveje:

 • Stempel dit barns hånd og fodaftryk med en vaskbar stempelpude til at gøre en sød design for alle dem, takkekort, du har brug for at skrive til din baby shower gaver.
 • Selvom fingermaling er rodet, det er en af ​​de bedste kunst aktiviteter at nyde med småbørn! Vend dine foretrukne finger male billeder i vaskbare dækkeservietter ved at laminere dem med klare kontakt papir.
 • Placer en smule tempera maling på nogle almindeligt indpakningspapir, så giv dit barn et strå. Fortæl ham eller hende til at blæse forsigtigt for at skabe abstrakte mønstre. Bare ved at variere farverne, kan du gøre indpakningspapir til næsten enhver lejlighed.
 • Trace omkring dit barns hænder og fødder, og derefter bruge farveblyanter til at gøre dem til dumme dyr eller tegneseriefigurer. (Tænk på dette som en variant af den Thanksgiving kalkun håndværk du sandsynligvis færdig i folkeskolen.)
 • Lav en batch af salt dej, skabe nogle sjove ornamenter eller dekorationer, så mikrobølgeovn dine kreationer, så de vil blive bevaret i flere år fremover.
 • Opret en speciel håndlavet gave til bedstefar og bedstemor ved at male et almindeligt træ billedramme, så de har et sjovt sted at vise det nyeste billede af din lille én.

Tips til Crafting med små børn

Når du planlægger kunst aktiviteter til spædbørn og småbørn, er det nyttigt at huske på et par grundlæggende tips. For eksempel:

 • Gør det kort. Et lille barn kan ikke sidde stille og være opmærksom for meget længe. Projekter, der tager mere end 10 eller 15 minutter at udfylde vil være svært for de fleste børn.
 • Bliv organiseret. Du ønsker ikke at frustrere dit barn ved at stoppe midt i et projekt for at søge efter lim eller saks. Få alle dine emner sammen, før du begynder.
 • Beskyt dit arbejdsområde. Når du har et lille barn i huset, ulykker sker. Dæk dit arbejdsområde med aviser eller en gammel plade, og sørg for dit barn er iført tøj, der kan få snavset.
 • Tillad for uafhængighed. Hvis du er en snu person, dig selv, kan du have lyst til at micromanage dit barns kreative projekter. Men det er vigtigt at give ham frihed til at skabe, som han finder passende. Husk, at der er mere end én måde at tegne et træ, en regnbue eller et glad ansigt! Ros indsats og opfindsomhed, selv om dit barn ikke gør tingene helt som du havde håbet.

Yderligere LoveToKnow Resources

For flere tips om at vælge kunst aktiviteter til spædbørn og småbørn, besøg LoveToKnow Crafts.