Kulhydrater som kost mad - er det muligt?

Normalt tænker vi på kartofler og pasta som konkret brug ikke spiser når de forsøger at kost. Imidlertid har nogle nyudviklede forskning vist, hvordan nogle carbs herunder kartofler, majs og ris kan faktisk hjælpe dig med at tabe.

Disse typer af kulhydrater indeholder resistent stivelse, som er en unik form for fiber, der allerede findes i din daglige kost plan. Mere end 160 undersøgelser har indikeret, hvordan denne type stivelse kan hjælpe dig med at tabe. Nogle forskere endda gå så langt som at sige, at det bare kan være den hotteste og nyeste ernæring tendens i de kommende år.

Resistance stivelse kan findes naturligt i kartofler, bønner og korn, som alle er forholdsvis rig på kulhydrater, især når det er koldt. Resistance stivelse eksisterer som en afskrækkende for fordøjelse i kroppen, og selv om dette kan findes for alle fibre, modstand stivelse er mest effektive på vægttab og sundhed.

Hvad gør den til kroppen? Det reducerer den samlede sult ved at fylde dig helt op. Endnu vigtigere, det øger bodyâ evne til at forbrænde fedt. Yderligere undersøgelser har vist, at det også øger immunforsvaret, reducerer risikoen for kræft, og forbedrer blodsukkerniveau.

Denne bestemt type stivelse er derfor ekstremt tungt det fylder en masse plads i fordøjelsessystemet. Da det er umuligt at fordøje eller absorbere modstand stivelse, det aldrig kommer ind i blodbanen. Den passerer derfor af blodbanen (hvor de fleste kulhydrater bliver lagret som kropsfedt), når du spiser mere end du forbrænder.

Der er to centrale måder modstand stivelse kan hjælpe dig med at tabe:

1. Det øger antallet af kalorier brændt

Fordi modstand stivelse bliver gæret, når den når tyktarmen (i modsætning til de fleste stivelse), skaber det ekstra gavnlige fedtsyrer, som blokerer kroppens fra brændende kulhydrater. Det forhindrer leveren specifikt at anvende kulhydrater som brændsel, og som et resultat forbrændinger lagret kropsfedt og nylige kropsfedt.

2. Reducerer sult

Talrige dyr typen undersøgelser har vist, at resistens stivelse udløser kroppen af ​​mæthed-fremkaldende hormoner. Derfor har mad, der indeholder modstand stivelse automatisk udløser hormoner, der hæmmer sult. Forskning indikerer også, at denne modstand stivelse er den eneste type fiberkilde, der har denne virkning på kroppen.

Andre fordele ved resistens stivelse er også blevet bevist. Det kan nemt forhindre tyktarmskræft. Denne tunge stivelse beskytter foring af kolon, som ellers let kunne beskadige DNA udløser sygdommen og tyktarmskræft. Resistance stivelse hjælper også kontrollere blodsukkeret. Som en dominoeffekt det hjælper derfor med den samlede risiko for hjertesygdomme.