Kuffert til finde vej af sig selv

Er du af dem, der, når du er på en lang rejse, vokse til at hade din besværlig kuffert mere og mere for hver dag der går, som det bliver tungere og unwieldier til at trække rundt? Hera € ™ sa gadget, der er sikker på at gøre dig glad. Hvordan ville du have det, hvis din overstuffed kuffert fulgt dig lydigt af egen fri vilje? Lige hvad du har brug for? The Hop! Kuffert står til din rådighed!

Kuffert til finde vej af sig selv

Walking kuffert adlyder kommandoer, der kommer fra 3 modtagere med henblik på at triangulere signalerne sendes via mobiltelefonen. Den indbyggede mikrocontroller opfanger signalerne og bestemmer placeringen af ​​telefonen, der gør det muligt Hop følge stævningen bevare en vis distance. Hvis signalerne bliver væk, telefonen informerer dig om det samme, og den midlertidigt tabt suitcaseâ € ™ s låsesystem indgreb forhindrer muligheden for at den åbnes af en fremmed. Der er også programmering muligheder for kufferten til at følge flere personer eller kontrolleres af bagage-håndtering personale.

Desværre den bekvemme kuffert Hasna € ™ t passerede konceptet scenen endnu, så weâ € ™ ll nødt til at vente og få godt fat på vores fælles-type poser.