Krydstogter: Cruise Health & Safety Tips

(84) Tjek Cruise Ship rapport kort

Den Vessel Sanitet Program for centrene i Disease Control og Forebyggelse (CDC) rutinemæssigt inspicerer krydstogtskibe for alle aspekter af sanitet fra generelle renlighed til madlavning, reparationer, vandkvalitet og skadedyrsbekæmpelse.

Scores for alle krydstogtskibe (herunder nødvendige korrigerende handlinger) offentliggøres i en igangværende grønne ark rapport på CDC hjemmeside (http://www.cdc.gov/travel/cruiseships.htm) og følg linket til Cruise Travel Ship Sundhed og sikkerhed. Enhver score under 85 betragtes som utilfredsstillende. Heldigvis de fleste af alle krydstogtskibe score 90 eller over og i 2007, Celebrity Millennium, Emerald Princess, Carnival Frihed og Disney Wonder alle scorede en perfekt 100.

(91) Sikkerhed på Shore

Går i land også kræver commonsense street smarte forholdsregler. Krydstogtskibe tilbyder organiserede udflugter i stort set alle havne. Mens nogle veteran krydsere skye skibet udflugter, et skib udflugt er ofte det bedste valg for at gøre mest muligt ud af din tid i havn og til rejser sikkerhed for nybegyndere krydsere. (Se tips om Ship Udflugter Versus Uafhængig Exploration.)

Uanset om du vælger et skib udflugt eller udforske selvstændigt, udøve disse ekstra forholdsregler, når i havne:

 • Deltag havn til krydstogtskibe præsentationer til tip om lokale skikke og protokol. Vær ikke bange for at stille spørgsmål om, hvilke områder eller aktiviteter for at undgå.
 • Vær forsigtig med, hvad du spiser og drikker på land. De fleste restauranter i cruise-porte er så sikre som restauranter derhjemme. Men på nogle områder vand og mad er ikke sikkert at forbruge. I tvivlstilfælde fejle på siden af forsigtighed. Drik kun vand på flaske fra skibet. Tag snacks i land og vende tilbage til skibet til dine måltider.
 • Forskning passende påklædning og told på dine destinationer. Selvom shorts er bord påklædning, i nogle lande, anses de for offensiv. Shorts begrænse besøg på mange kirker, templer og monumenter. Turister i shorts er slået væk hver dag i Vatikanet. Undgå potentiel kontrovers; forlade politisk erklæring T-shirts hjemme.
 • Efterlad dine arvestykker derhjemme. Aldrig rejse med noget du ikke har råd til at tabe. Bær en billig Timex snarere end en Rolex. Lad dine diamanter i pengeskab i banken og bringe flotte og glamourøse kostume smykker.
 • Carry identifikation, dit bord kort og en kopi af dit pas med dig på alle tidspunkter. Hvis du er involveret i en ulykke eller savner skibets afgang, disse dokumenter er kritisk vigtigt.
 • Rundt om i verden, lommetyve bytte på intetanende rejsende. Stash dit kreditkort og kontanter i en penge bælte eller rejseetui, der er slidt under beklædning. Hvis du medbringer en tegnebog, som anbringes i din forlomme med en elastik omkring det eller pin lommen lukket med en sikkerhedsnål for at gøre det svært for nogen at løfte din tegnebog og forsvinde. Undgå transporterer kameraer og redskaber i rygsække bag dig. Når du er i restauranter og andre offentlige steder holder punge eller totalisatorspil poser foran dig med et fast greb eller sikkert mellem dine fødder.
 • Må ikke bære en masse kontanter. Brug en større kreditkort til dyre indkøb. (Se yderligere tips om Hvilken slags rejsemidler at tage på et krydstogt.)
 • Notér navn og telefonnummer på linjen cruise port agent og ambassaden eller konsulatet kontor. Dette er dine livliner, hvis der er et problem, mens i havn.

Husk, krydstogter er en af ​​de sikreste måder at rejse over hele verden. Oddsene er med dig for et sikkert og sundt rejse.

(90) Shipboard Safety Pointers

Forholdsregler Krydstogtskib sikkerhedsforanstaltninger er ikke anderledes end commonsense sikkerhedsforanstaltninger på et hotel. Det er vigtigt at være opmærksom på dine omgivelser alle tidspunkter. De mest almindelige forbrydelser til søs opstå, når rejsende er skødesløse eller beruset.

 • Ret dig ombord sikkerhedsanvisninger. Vide, hvor nødudgange befinder sig, og etablere en nødsituation mødested med familie og co-rejsende.
 • Kast aldrig cigaretter eller cigarer forhindres. De kan blæse tilbage i en lavere dæk og starte en brand.
 • Socialize kun på offentlige steder. Ledsage aldrig nyfundne venner blandt medrejsende eller besætningsmedlemmer til deres kahytter, især når du rejser solo.
 • Hold din kahyt låst på alle tidspunkter. Sørg for døren lukker sikkert, når du forlader din kahyt. På de fleste skibe, din on-board kreditkort er også dit elektroniske værelse nøgle. Vogt den omhyggeligt. Hvis den er tabt, straks kontakte purser skrivebord til at afkræfte det og få et andet.
 • Typisk et skib er et pengeløst samfund. Alt, hvad du ønsker, er købt med dit onboard kort. Der er ingen grund til at tage store mængder af kontanter rundt om skibet. Så hvis du stryge den rig på kasinoet eller vinde Bingo jackpot, ikke flash din kontanter. Stash det i skibets pengeskab.
 • Hold tøj, sko, en lommelygte og kritiske meds ved siden af sengen på et skib (eller på et hotel), hvis du skal forlade lokalet hurtigt.

(88) Søsyge og Solskoldning

Frygt for at blive søsyge bør ikke forhindre nyde et krydstogt. Moderne krydstogtskibe er udstyret med stabilisatorer, der reducerer bevægelsen af ​​havene. Stateroom placering er også vigtigt, hvis du er tilbøjelig til motion sygdom. Vælg en kahyt, der er lav i skibet og placeret midtskibs. Tal med din læge om forebyggelse søsyge såsom en Scopolamine Transderm IV patch bæres bag øret. Over the counter retsmidler omfatter medicin såsom Bonine eller Dramamine. Og mange sejlere sværger ved simple tryk-point håndleddet bands sælges til lokale apoteker, popping urte ingefær kapsler, drikke ginger ale eller gnave ingefær snaps.

Solskoldning er meget mere tilbøjelige til at være et problem på krydstogter. Tropisk sol på havet er mere potent end på land. Besætningsmedlemmer briser holde dig følelsen kølig, mens du steger under intense ultraviolette stråler. Påfør solcreme liberalt. Glem ikke læber og bunden af ​​fødderne og altid bære en hat. (Bemærk: Tror ikke kun tropisk eksponering Selv i frigid klimaer som Alaska eller Antarktis, solskoldning er muligt..) Enkel forebyggelse solskoldning sparer timers smerte og potentielle sundhedsspørgsmål.

(87) Lav en Travel Health Plan

Når man overvejer et krydstogt eller en rejse, det betaler sig at forberede sig til potentielle medicinske problemer med en personlig sundhedsplan.

Sørg vaccinationer er aktuelle. Nogle af de vaccinationer, der anbefales til hyppige rejsende inkluderer: Tetanus, tyfus, influenza og hepatitis A og B. Besøg CDC hjemmeside for vaccination anbefalinger og konsultere din læge om personlige risikofaktorer.

Hvis du har løbende sundhedsspørgsmål, rejser altid med en kopi af din medicinske journaler, allergi advarsler, blodtype og et kontaktnummer til din personlige læge.

Fyld recepter før rejse og altid bære kontrollerede stoffer i deres oprindelige recepter flasker. Tag kopier af dine recepter som en anden sikkerhedsforanstaltning. Der er over 100 stoffer, der sælges i udlandet med samme navn som de amerikanske narkotika, men helt forskellige ingredienser. Generiske navne er de samme over hele verden. Sørg for at have det generiske navn for nødvendige receptpligtig medicin, hvis de kræver en nødsituation refill. Rejs med en forsyning af over-the-counter medicin til almindelige medicinske problemer såsom fordøjelsesbesvær, diarré, kvalme og hovedpine.

Vide, hvor at slå, hvis der sker. De fleste krydstogtskibe har begrænset medicinske faciliteter ombord noget. De fleste medicinske rejse forsikringsselskaber giver et gratis nødtelefonnummer, tilgængeligt fra alle steder i verden, hvor du kan finde en læge eller hospital. Ambassader og konsulater er en anden god kilde til oplysninger om lokale medicinske behov. Find ambassade og konsulater på krydstogt destinationer på: http://travel.state.gov/visa/questions_embassy.html.

Deltag International Association for lægehjælp i Travellers (IAMAT). Den verdensomspændende organisation producerer en medlemmernes over engelsktalende læger i 125 lande. Medlemskab er gratis på www.iamat.org og læger garanterer et sæt gebyr for en indledende kontor besøg.

Tjek din personlige sygesikring politik nogle seniorer i USA er ikke klar over, at Medicare ikke dækker dig hvor som helst uden for grænserne af det amerikanske Nogle private forsikringer giver international dækning.; andre gør ikke. Kontakt din sygesikring udbyder for at få oplysninger om, hvad der er og ikke er omfattet, og hvordan man håndterer medicinske krav i udlandet. Hvis din sundhedspleje selskab ikke dækker dig under rejser, en medicinsk rejseforsikring er et must.

(86) Forskning Cruise Ship Medicinske institutter

Hvis du har kroniske problemer eller bekymringer, forskning krydstogtskib medicinske faciliteter, før du vælger hvilken Cruise Line, og hvilke skibe til bog til dit krydstogt. Alle store krydstogtskibe har medicinske faciliteter på deres skibe. De fleste af de faciliteter opfylder American College of Emergency Physicians (ACEP). Moderne bord medicinske klinikker er udstyret med hjerte-skærme, luftvejs udstyr og (undertiden) avanceret medicinsk teknologi, herunder videokonferencer med landbaserede specialister. Typisk, jo større og nyere skibet, de mere moderne og veludstyrede de medicinske faciliteter er. Men hvis du har brug for akut kirurgi eller behandling for et slagtilfælde eller hjerteanfald, bliver du nødt til at blive evakueret fra skibet.

Hvis du har brug for behandling for søsyge, solskoldning eller almindelige medicinske klager det er tilgængeligt. Planlægge at betale for besøg i skibets infirmeriet. Tilsættes lægehjælp til din bord-konto. Du skal betale for de ydelser og indgive forsikring refusion efter krydstogtskibe.

(85) Undgå Norwalk og andre virus

I modsætning til rygter, Roskildesyge er ikke et krydstogtskib virus. Norovira er en fælles gruppe af virus, der forårsager gastroenteritis, undertiden benævnt "maveinfluenza". Den Roskildesyge er meget smitsom og spreder sig hurtigt i ethvert sted, hvor folk er i tæt nærhed, men du er meget mere tilbøjelige til at optage en Roskildesyge i din daglige arbejdsplads eller i skolen end på et krydstogtskib. Faktisk krydstogtskibe er den eneste offentlige sted, der skal indberette norovirus udbrud. Arbejdspladser, fly og hoteller er ikke forpligtet til at rapportere norovirus udbrud.

Krydstogtskibe øve proaktiv virus udbrud forebyggelse gennem daglig desinfektion af offentlige områder som trappe skinner, elevatorer og offentlige toiletter. Mange skibe giver en bakteriel hånd gel dispenser ved indgangen til bord buffet områder. Men den største nøglen til at reducere din chance for at pådrage sig Roskildesyge (på havet eller hjemme) er grundlæggende personlig hygiejne. Vask hænder ofte og brug bakteriel hånd gel liberalt. Hvis du ikke føler dig godt, ophold i din kahyt og undgå at udsætte andre cruise gæster.

(83) Travel Sikkerhed begynder i hjemmet

Før den 11. september 2001 gav de fleste rejsende lidt tanke at rejse sikkerheden. Da denne frygtelige terrorangreb og andre problemer rundt om i verden, rejser sikkerhed er en førende bekymring af rejsende i hele verden. Nyheder rapporter om krydstogt kriminalitet og skibet udbrud af Roskildesyge er også bekymringer for nogle cruise rejsende. Der er altid risici forbundet med livet i det 21. århundrede. Desværre er det let at blive så fanget i den "forfærdelige-hvad-hvis'er", som rejsende forsømmer forholdsregler mod almindelige og ofte kan forebygges farer på rejsen.

En sikker rejse begynder derhjemme. Mens du er forsker det sjove, gør dit krydstogt rejser sundhed og sikkerhed hjemmearbejde. Forskning kulturelle, sundhedsmæssige og politiske klimaer på anløbshavne. Besøg www.travel.state.gov efter de nyeste rejse advarsler. (Bemærk: Krydstogtskibe typisk ikke foretage opkald i havne, der er på listerne rejse varsling, men det betaler sig at kende de urolige brændpunkter i verden.) På en lignende note, finde ud af om de internationale advarsler og oplysninger om rejsesygesikring forholdsregler på centrene i Disease Control og Forebyggelse (CDC) (www.cdc.gov/travel) eller på Health Organization Worldwide (WHO) (www.who.int).

(89) Husk LACES

Alle rejser sikkerhed indebærer nogle grundlæggende regler. Hvis du glemmer alt andet, men husk det grundlæggende, vil du være en mere sikker cruise rejsende. LACES står for Lookout, Awareness, Kommunikation, undslippe, og sikkerhed. Disse principper blev oprindeligt udviklet af Wildland brandmænd efter analyse af flere brandmand skader eller død begivenheder afsløret mindst en (eller flere) af snørebånd principper blev overtrådt i hvert enkelt tilfælde. Snørebånd princip gælder også for cruise sikkerhed. (Tænk snørebånd som en påmindelse.)

 • Lookout betyder "kigger ud" for dine kammerater. Lookout er partner at se og / eller opfatte truende situationer. For eksempel kan lommetyve skabe en afledning ved skubbet din ægtefælle, mens en kohorte stjæler deres tegnebog. Din ægtefælle fornemmer måske ikke truslen, men du er på udkig.
 • Bevidsthed er at have "situationsfornemmelse" på dine omgivelser (især hvis du er alene uden en observation). Bevidsthed er "store billede" i stedet for "snævert fokus." Løbende kigge rundt og vurdere omgivelser. Pre-besatte turister gøre let mål. Inden vi går i land, så spørg hvilke områder er sikre. På gaden, holde udkig rundt og bag dig. Vigtigst er det, holde hovedet klart og stol på dine instinkter. At være højt eller beruset på en mærkelig gade eller et krydstogtskib i høj grad reducerer din evne til at opfatte og reagere på truende begivenheder.
 • Meddelelsen dele oplysninger med dem omkring dig. Giv en skriftlig rejseplan til venner eller familie, før du sætter sejl. Kommunikation betyder at vide, hvem de skal ringe i en nødsituation. Alarmnumre ikke 9-1-1 hele verden. Kommunikation betyder også rapportere noget mistænkeligt på en skibsofficer.
 • E scape betyder planlægge en exit rute. Tænk over, hvilken retning du vil tage for at komme i sikkerhed. Om bord og på land i restauranter, teatre og indkøbscentre, tænker altid, "Hvor er en udgang eller flugtvej?" Og "Hvor er en back-up exit, hvis at man er blokeret?"
 • Sikkerhed betyder at finde en sikker zone. Sikkerhed er spændende en bygning i brand eller angreb, eller kører på en brandstation, politistation eller tændte område, hvis du føler sig truet. Sikkerhed er den redningsbåd station på et skib eller nødsituationen dias på et fly. En sikker zone er i slutningen af ​​en flugtvej eller en mønstring site.