Krydre din træning rutine: 3 dansetrin for at afprøve

En workout rutine behøver ikke at være kedeligt, hvis du indarbejde nogle dansetrin i din træning. Med alle de fysiske aktivitet en intens karakter, at dans giver, er det klart, at dans er en fantastisk mulighed for dig at forbrænde en masse kalorier i et møde. Den ekstra bonus for at bruge dansetrin at udøve eller tabe sig er, at det ikke føles som motion, fordi du sandsynligvis vil blive fanget i det sjove ved den dansende aktivitet og derfor nyder dig selv for meget at se det som faktisk arbejder ud.

1. Jazz Dancing

Jazz dans kan krydre enhver træning, fordi du ikke behøver at have en partner (et stort plus), og du kan lære de grundlæggende bevæger sig i en kort periode. En af de mest grundlæggende former for jazz dans, som du kan prøve er Jazz Square. The Jazz Square er en flydende, let dans flytte, hvor du kan udfylde en plads i fire korte trin:

  • Stå med fødderne sammen og dine arme på dine sider. Begynd at træde din højre fod på tværs af din venstre fod.
  • Du derefter træde tilbage, men denne gang med venstre fod.
  • Følg at ved at træde til side med din højre fod.
  • Endelig, gå frem med venstre ben.

På dette tidspunkt, er du klar til at træde dit højre ben over dit venstre ben til at starte endnu en Jazz-pladsen. Dette kan tilføje op til en rigtig god workout rutine.

2. 80'erne dansetrin

Hvis du vil virkelig krydre din træning rutine, kan du gå meget old-school og hovedet til 80'erne for inspiration. En del af denne årtis største dansetrin kom fra populære sangere, så det er en meget interessant måde at komme i en træning. For eksempel kan du prøve Fairy Dance, som du måske har set i videoer af grupper som The Smiths. Du skal blot holde ud dine hænder foran dig løst, mens du også sænke armene. Begynd at bølge begge hænder og arme omkring, som du svajer din krop til musik. På dette tidspunkt, vil det naturligvis være en stor hjælp, hvis du havde musik spiller, der var egnet til dans.

3. Pole Dancing

Ikke for strippere udelukkende længere, er pole dancing fange på mere end man kunne forvente eller tænke med nogle kvinder. Du skal bare dukke op til en pole dancing klasse (dem dukker op mere, også), som har musik og puls-dunkende beats, som automatisk opbygger energiniveauet for en træning. Derefter du starter dig selv i en træning, der omfatter både Twirling rundt om stangen på en mere intens måde, efterfulgt af en langsommere rutine, som understreger langsommere bevægelser til at køle kroppen ned i slutningen af ​​en træning.