Krybdyr: Pleje & Fodring Tips

Optøning frosne mus og rotter

Varmt vand fungerer godt for at optø frosne mus og rotter, før de føres til din slange eller øgle. Sørg for at tørre dem ud for at undgå substrat stikning til deres pels og bliver indtaget.

Må ikke tø frosne hele dyr i mikrobølgeovnen. De faktisk eksplodere. Lugten er ikke god, og synet ikke kønt. Desuden kan hot spots stå inde slagtekroppen, potentielt skade din slange.

Feed'em Dead - levende bytte kan bide tilbage

Efterlad ikke levende foder ind med din krybdyr uden opsyn. Mus og rotter bide tilbage, og nogle gange de endda vinde. Kong melorme og fårekyllinger kan også gøre nogle skader på dit kæledyr, selvom de kan normalt sikkert tilbage i et bur, der har lidt af æble eller klid i det, så de vil tygge at i stedet for dit krybdyr.

Levende dyr også bære sygdomme og parasitter, som kan dræbes ved frysning og optøning dyret før fodring.

Undgå bid svar - conditioned fodring

Træt af at åbne buret og få naglet af en tam slange, der tror du er mad? Det er ikke, at han er en dårlig slange, det er bare, at han er en alt for ivrig eater, som ikke forstår, at i dag er ikke fodringstid.

Hver gang du går i at fodre din krybdyr, gøre noget unikt. Fodre altid dyret fra et bestemt sted, som f.eks den fjerneste ende af buret, eller åbne buret på en bestemt måde. Brug ikke denne betinget stimulus, hvis du ikke fodre slangen.

Når du går i at håndtere din slange, giver en anden stimulus. Knock tre gange på buret, så nå ind med en pind til forsigtigt, men fast slagtilfælde sin krop. Kombinationen af ​​banker og touch stimulus bør tjene til at advare slange, det skal håndteres, ikke er blevet fodret, og at holde det fra at dirigere en fodring svar på en uhensigtsmæssig mål, ligesom din hånd.