Krybdyr: Håndtering

Snake Hooks

Hvis du holder slanger, der er mindre end perfekt tamme eller giftige slanger, bør du helt sikkert tænke på at bruge sikkerhedsværktøjer for deres håndtering. En af de mest almindelige sikkerhedsværktøjer er slangen krog, som er hovedsagelig en lang pind med en krog i slutningen, der bruges til at løfte og flytte genstridige eller snappish slanger. Design af slange kroge kan være meget forskellige, lige fra min favorit dybt bøjet lang krog lavet af Midwest (http://www.tongs.com) til letvægts V-formede krog design med flade ender, der er godt for øse op nyfødte.

Du kan lave dine egne kroge i hjemmet, men husk på, at den større slangen du har til hensigt at samle op med dem, den bredere og mere robuste krogen skal være for at give slangen en sikker og behagelig tur. Brug for lille eller for tynd en krog kan bryde en snake`s ribben.

Tubing

Til mere sikkert undersøge en slange, der er tilbøjelige til at bide, så brug en klar plast rør, der er blokeret fra den ene ende og bare lidt større end slangens krop. Få omkring en tredjedel til halvdelen af ​​dyrets krop inde i røret, og gribe den fast ved krydset mellem røret og dets krop til at holde sit hoved sikkert inde. Du kan derefter undersøge det med langt mindre besvær.

Du kan købe et sæt slange rør fra Midwest (http://www.tongs.com) eller Glades Herp (http://www.gherp.com), men du kan også improvisere derhjemme ved hjælp af et klart plastrør, der er rimeligt robuste, og at du kan skære til en bekvem længde (normalt omkring 2-3 fod). Nogle produkter såsom store kort, plakater og nogle specialiserede auto dele kommer pakket i klar plast slange; se hvad du kan nasse fra butikkerne.

I Tong eller ikke i Tong - det er spørgsmålet

Anvendelsen af ​​tænger i håndtering slanger har altid været kontroversiel. De gamle Pilstrom stil tænger med deres sakselignende sikringsanlæg lukning blev oprindeligt udviklet til røverkøb frugt fra træer, ikke at afhente sarte skrøbelige skabninger med tynde knogler, men de blev hurtigt godkendt til brug i håndtering af giftige slanger under begivenheder som den grusomme og brutale rattlesnake roundups. Desværre en masse skader blev gjort med dem, da det er meget let for en nybegynder at anvende for meget pres eller at anvende en forkert vinkel medfører knoglebrud eller indre kvæstelser.

Siden da har meget blidere og mere "snake venlige" designs i tang blevet udviklet. Whitney stil tænger, ikke længere konsekvent fremstilles og er meget svært at komme (i øjeblikket er de mange måneder i restordre og ude af stand til at imødekomme efterspørgslen), men de var blandt de første af de sikrere design. Men de stadig tage nogle færdigheder til at bruge, og mange af de seneste og billigere efterligninger af den WhitCo tong (såsom nyeste Rage design) er ringere i konstruktion og ydeevne. Den nye "gold standard" i tang er Gentle Giants fra Midwest (http://www.tongs.com), som er meget sikker og komfortabel for både slange og handler, og kommer stærkt anbefalet af eksperterne.