Kropsdele til en Halloween fest

Kropsdele til en Halloween fest


Halloween partier er ofte alt om stemningen. I virkeligheden, i mange tilfælde mere skræmmende, creepier eller ickier scenen, jo mere succesfuld partiet. Tilføjelse kropsdele til en Halloween fest er sikker på at skabe en uhyggelig scene.

Indkøb Falske Kropsdele

Tjek følgende kilder til alle dine falske organ del behov:

 • The Nightmare Factory tilbyder alle lemmer tænkelige. De sælger endda hele kroppen rekvisitter, såsom Jon Doe Autopsy figur. Kødmarkedet linje af produkter har kropsdele, fra hjerter til hænder, emballeret på skum bakker, som om de var til salg fra en kannibal slagter. Placer Severed Finger Food, fem afhuggede fingre, ved siden af ​​gulerødder og selleri sticks på din veggie bakke som en sjov chok for gæsterne.
 • HalloweenExpress.com sælger en flået hoved, afskåret fingre og tæer, og en blodig øjeæblet blandt mange andre makabre kreationer.
 • Hvis du kan lide at surfe på blodige udvælgelse personligt, besøg party butikker i september og oktober for at drage fordel af årstidens produkter. Halloween USA er et selskab, der åbner midlertidige butikker i månederne op til ferien.

Udsmykning med Kropsdele

For at få mest ud af din krop del dekorationer, skal du sørge arrangere dem på måder, der vise deres mest skræmmende aspekter. Prøv nogle af disse ideer:

 • Placer kranier på pejs mantel eller i direkte midt på spisebordet.
 • Nail en "afbrudt" hånd til et træ eller dør. Brug så store og rustne et søm som muligt for at sikre, at det er set.
 • Drape en arm langs bagsiden af ​​sofaen, hvor en gæst kan sidde ned.
 • Hæng en død krop fra bruseforhænget. For den bedste effekt, lys dette bagfra og træk gardinet tværs for at producere en silhuet.
 • Plant et par lemmer uden for i haven foran nogle gravsten for at give indtryk af, at de døde er stigende fra deres grave.
 • Medtag et par afhuggede fingre på bakken med de afskårne grøntsager.
 • Sæt en fod og ankel i en sko og placere den med de andre sko nær døren.

Vær ikke bange for at få kreative og placere et par lemmer, uanset hvor du mener dine gæster kan vandre.

Lav din egen krop Dele

Du behøver ikke at bruge en masse penge til at dekorere med kropsdele på en Halloween fest. I stedet lave dine egne.

Kropsdele til en Halloween fest

Gør mini spiselige hjerner ved hjælp af forme!

Gelatine Forme

Hvis du gerne vil tilføje nogle horror til buffet bordet, overveje krop del gelatine forme. Amazon sælger hjerne og hjerte forme.

Latex Handsker

Falske hænder er virkelig multi-purpose kropsdele, og latexhandsker giver en hurtig og nem måde at oprette dem. Fyld en handske med vand, binde ud i slutningen og fryse. Skræl væk handsken, og nyd en flydende hånd i punch skål. Brug en handske som en form, og fyld den med gips. Mal dine gips hænder og efterlade dem på uventede steder rundt i festlokalet. Hvis du kan lide din falske kropsdele til at være lidt mindre stiv, eksperimentere med fyld, såsom sand eller budding, til stopning latex handske til at give det vægt og tekstur, mens de fortsat er fleksible.

Mad-baserede muligheder

Nogle gange alt hvad du behøver er kraften i forslaget om at skabe en aura af frygt til din Halloween fest. Place "kropsdele" i skåle. I et mørkt rum, spørg part gæster til at holde deres hænder i og føle indholdet. Nogle populære valg omfatter:

 • Øjeæblerne - flåede druer
 • Ører - tørrede abrikoser eller andre tørrede frugter af samme størrelse og form
 • Toe eller finger - cocktail wiener
 • Tænder - popcornkerner
 • Hår - majs silke
 • Tarmene eller orme spiser et lig - kolde, kogte spaghetti

Du kan starte med at fortælle en spøgelseshistorie, og derefter indføre hver skål i forhold til historien, såsom "Her er de øjne, som undlod at se faren kommer" eller "Og nu i hans kiste, er der kun ormene. "

Brug Scary kropsdele med Care

Mange kropsdele, der sælges i kostume butikker og part levering butikker er meget realistisk og er ikke for sarte. Husk, at ikke alle vil nyde at blive mødt af et afhugget hoved eller blodige tarme. Hvis du er usikker, skal du vælge sød eller campy løbet brutto. Forældre bør især være ekstra forsigtig, før du bruger kropsdele på en Halloween fest for børn.

Desuden aldrig gøre gæsterne deltage i aktiviteter, der gør dem utilpas. Hvis nogen ikke ønsker at holde sin hånd i en skål fuld af "øjne" eller din datter vil ikke spise en jiggly skive "hjerne," ikke tvinge spørgsmålet. Falske kropsdele bør være en kilde til sjov spænding, ikke sandt frygt og afsky.

Forbered at skræmme dine gæster

Mange mennesker forventer at blive skræmt på Halloween parter. Gør dit bedste for at leve op til dine gæster forventninger med nogle kropsdele, afhuggede lemmer eller kranier placeret strategisk rundt i huset og give dine gæster en nat de sandsynligvis ikke vil glemme.