Kroniske smerter er Forudsigelig

Kroniske smerter er oftest forårsaget af den følelsesmæssige sfære end andre faktorer. Det er den konklusion, som forskerne på Northwestern University i Chicago, der har scannet hjernen på fyrre frivillige.

Kroniske smerter er Forudsigelig

Det viser sig, at følelser bestemme disposition til kroniske smerter som følge af skade. Forskere fra Northwestern University studerede 40 frivillige, som hver især klaget over rygsmerter for 1-4 måneder. Hjernescanningerne viste, at smerterne opstår som et resultat af følelsesmæssige reaktioner på traumer. Det blev også konstateret, at smerte omfatter to områder af hjernen - frontallappen af ​​cortex og nucleus accumbens.

Professor Ivan Apakaryan kommenterede, at jo mere følelsesmæssigt hjernen reagerer på traumer, jo mere sandsynligt er det, at smerten vil forblive, selv når skaden er helet. Måske visse områder af hjernen er i første omgang alt for aktiv i mennesker med kroniske smerter, som fortalt af lederen af ​​forskerholdet.

En anden konsekvens af forskningen er muligheden for at anvende hjernescanning nøjagtigt nok (med 85 procent nøjagtighed) for at bestemme udviklingen af ​​yderligere smerte. Nucleus accumbens ville "lære" hjernen, hvordan man vurderer fænomenerne den ydre verden og reagere på dem. Derfor er det sandsynligt, at kernen føre til kronisk smerte.