Kristne Drøm Symboler

Kristne Drøm Symboler


Kristne drøm symboler er en vigtig del af bibelske skrifter. Gennem hele Bibelen, idet henvisninger til Guds ord leveret gennem drømme. Forståelse eller fortolkningen af ​​disse drømme kræver tro, tålmodighed og en vilje til at acceptere, at nogle gange, drømme er bare drømme.

Tolkning Christian Drøm Symboler

Symboler er en vigtig del af drømmetydning. Hver dag, folk ser symboler. De forstår, hvad vejskilt symboliserer før de faktisk læse den. De forstår, hvad symbolerne repræsenterer på skrivebordet på deres computer. Så når de søger at fortolke symbolerne i en drøm, er det vigtigt at spørge, hvad gør symbolerne for dig?

I Bibelen, Nebukadnezar drømmer om statuer lavet af guld. I en anden passage, når han hævder, at hans rige vil blive ved og ved, han drømmer om et træ afskåret ved rødderne. Forstå symbolerne i disse drømme betyder at forstå den person, der drømte dem.

Moderen, der bekymrer sig om sine børn opholder sig ud af problemer i skolen og så drømmer om at være i en lufthavn, men tøver med at gå ombord på flyet. Er der kristne drøm symboler til stede? Det kan betyde, at hun ønsker at undslippe den bekymring eller at hun er usikker, at det, hun gør, er tilstrækkelig.

I sidste ende, hvis hun vågner mere optaget af meddelelsen, da det kan være nødvendigt tid til at overveje. Eller hun kunne blot har drømt om behøver mere information, så som ikke bekymre dig om opholder sig ud af problemer, men skaber mål eller en destination.

Drømme og Bibelen

Bog Job, at drømme afslører, men ikke fordømme. Målene for drømme er at bevare liv og ikke ødelægge det. Dette tyder på, at mens kan gives eller forsikringer gjort beskeder, drømme skal ikke fortolkes som en dom opkald. Bibelen giver en delvis vejledning til fortolkning af symbolerne i hvad der vises i drømmen, men det er op til dig at bestemme, hvad symbolerne betyder for dig.

Dyr, for eksempel, repræsenterer ofte følelser. Hvis du drømmer om at være skildpadden, kan du blive drømmer om din tro på dig selv. Du kan være langsom, men du er stabil og konstant. Du vil nå de mål, du har sat for dig selv. Hvis du drømmer om lam i et felt, kan du være drømmer om Kristus og behovet for at tendens til at de unge. Du kan blive drømmer om en tendens til dig selv, at tage sig af den person, du er inde i, samt dem du elsker i livet. Hvilket betyder føles rigtigt for dig?

Tal er ofte nøjagtig de samme i drømme som de er i livet. Hvis du drømmer om fire okser trækker en vogn i forskellige retninger, og du har fire medlemmer af din familie på kant med hinanden, så du kan være vognen og okserne repræsentere din familie, konkurrerende mål eller andre krav, der trækker på dig. Hvad er vigtigt, når de fortolker de betydninger af dine drømme, er at gå med, hvad der føles ret og har tro, at betydningen du tager fra drømmen er meningen, du skulle tage.

Bare en drøm

Nogle gange, en drøm er bare en drøm. Det er en repræsentation af det, der bekymrer dig, hvilke tanker eller følelser, du oplever. En måde at fortolke en drøm kristne mening er at holde en bibel ved sengen. Når du vågen fra drømmen, åbner det tilfældigt. Læs den første passage, at dine øjne er tiltrukket af. Passagen kan give dig komfort, at drømmen manglede eller give en indsigt, du havde brug for at forstå.