Kredit rapport: Kredit Overvågning Tips

Credit Overvågning Services

Ved bestilling kredit overvågning tjenester du kan have nogle ekstra tilføjelser tilbudt at medtage i den samlede pakke. For eksempel kan de tilbyde 3-i-1 kredit overvågning. Det koster mere end den faste rutefart, da alle tre af dine kredit rapporter er tilgængelige for dig at gennemgå regelmæssigt. Nogle af de store kredit etater tager overvågningsservicen et skridt videre ved at give dig forsikringsdækning i tilfælde af at du bliver offer for identitetstyveri.

Din halvårlige helbredsundersøgelse

Det er vigtigt at se dine kredit rapporter mindst en gang om året. Under FCRA love, har du lov til at anmode om dit kredit rapporter fra Equifax, Experian og TransUnion gang hver 12. måned. Ud over disse gratis rapporter, er det også god praksis at kontrollere din kredit rapporter og kredit score hver 3-6 måned og før en større køb. Kontrol din kredit rapporter, før et hjem eller bilkøb hjælper dig spotte potentielle farer og forbedre dine forhandlingsevner beføjelser.

Fix disse fejl - ingen andre vil

Regelmæssig kredit rapport overvågning er afgørende for at maintaing kontrol over din kredit rapport. Hvis du finder en skadelig fejl på din kredit rapporter, er det vigtigt at foretage en korrektion så hurtigt som muligt. Følg disse grundlæggende retningslinjer, når du laver en gennemgang af din kredit rapporter:

* Lav en kopi af din kredit rapport og cirkel hver vare, du mener er forkert. Dette er det første skridt at spore fejl, når du laver en gennemgang af din kredit rapporter.

* Skriv et brev til kredit-bureauet (adressen vil blive udskrevet på rapporten). Forklar hver tvist og anmode om en undersøgelse for at løse problemerne. Hvis du har støtte papirarbejde, sende kopier sammen. Send ikke originaler. Ofte kan du gøre det online i stedet for gennem amerikanske mail.

* Hvis du bruger traditionel post, sende alle materialer til kredit-bureauet med anbefalet post, kvittering anmodet, så du kan bevise det blev modtaget.

* Send en kopi af brevet til kreditor, hvis kredit udsagn er i tvisten. Dette kunne være et kreditkortselskab, en bank eller en anden långiver. Se en fakturering erklæring for at finde den korrekte adresse for tvister, fordi det er normalt forskellig fra betalingsadresse.

Når den modtager din anmodning, vil kredit-bureauet indlede en undersøgelse og kontakte kreditor, som har givet kredit data, du bestridt.

Hvis kreditor kan ikke bekræfte posten er korrekt, skal det fjernes fra din rapport. Når undersøgelsen er færdig, skal kredit-bureauet sende dig en gratis kopi af din kredit fil at vise ændringer blev foretaget.

Hvis der fremkommer en fejl, har du ret til at anmode kredit-bureauet til at sende en korrigeret version af din kredit rapport til alle, der har modtaget rapporten i løbet af de seneste seks måneder.

Også, hvis der er et problem med en kredit-bureauet, vil du sandsynligvis vil få brug for at kontakte alle de tre store bureauer og gå igennem den samme proces.

Sletning dårlig kredit fra din rapport

Sletning dårlig kredit fra din rapport tager arbejde.

Konkurser ophold på din kredit rapport i 10 år og de fleste andre kredit problemer i syv år.

Først læse op på dine juridiske rettigheder som forbruger, hvis du forsøger at foretage ændringer i din kredit rapporter.

Ifølge loven skal præcise oplysninger om din kredit rapport forbliver uændret frem til 7-10 års udløbsdato. Kun urigtige eller svigagtige oplysninger kan fjernes fra din kredit rapport tidligere. Mindre emner, såsom forsinkede betalinger, forespørgsler og høje saldi begynder at miste deres negative indvirkning meget tidligere end elementer såsom indsamling optegnelser og konkurs Filspåner.

Visning din kredit rapport

Din kredit historie har en stor indvirkning på de priser og vilkår, du modtager på livets største køb.

Sørg for at få vist din kredit rapport regelmæssigt. Du er tilladt ved føderale lovgivning for at se din kredit rapport hvert år uden beregning.

Hver af de tre store kreditoplysningsbureauer - Equifax, Experian og TransUnion- vil lade du tilmelde dig kredit overvågning tjenester, der hjælper dig med at holde et vågent øje med dit kredit rapporter og scoringer.

Der er mange kredit websteder, der vil hjælpe dig med at få og undersøge din kredit rapporter og kredit scoringer, og forstå kreditværdighed.

Administration af din kredit - du behøver at gøre det

Et af de vigtigste dele af at opretholde en god kredit regelmæssigt kontrollere din kredit rapporter og kredit scoringer.

At købe et hus eller en bil, selv opkræve en ferie eller middag til at betale til senere, er privilegier, der kommer med god kredit. Sørg for, at kreditoplysningsbureauer rapporterer din kredit korrekt. Tjek din kredit rapport mindst en gang om året, og at kende din omtrentlige kredit score er så kritisk som at betale dine regninger til tiden.

Regelmæssigt kontrollere dit kredit rapporter og kredit score er vigtigt for forbrugerne at gøre. Hvis der er fejl på kredit rapporter, eller hvis din score er lav eller anden grund, det vil være op til dig at ordne det.

Finde og rette fejl

Regelmæssig kontrol af din kredit data gør det muligt at finde fejl i din kredit rapport, der kan forhindre dig i at låne i fremtiden.

Sommetider kreditorer sender urigtige oplysninger til kreditoplysningsbureauer. Eller de kreditoplysningsbureauer selv laver fejl, som at blande dine oplysninger med en andens, som måske mangler din god kredit historie.

Banker, kreditkortselskaber og andre långivere vil ikke vide, at der er fejl i din rapport. Kun du kan finde dem ved at kontrollere alle tre af dine kredit rapporter og kredit scoringer hver 3-6 måneder.

Credit Overvågning Tips

En gratis kredit rapport er tilladt per forbruger om året i de tre store kredit bureauer, Experian, Equifax og TransUnion. Kredit rapporter ofte tilgås af eksterne parter, når de ansøger om lån, lejligheder og endda forsikring. Er afgørende for virksomheder, der foretager præcise beslutninger baseret på din kredit Nøjagtigheden af ​​din kredit rapport. En kredit score, der ikke er korrekt baseret på bedrageri eller andre unøjagtigheder kan være dyrt i både tid og penge.

Kredit overvågning er en værdifuld ressource til at beskytte din kredit score og identitet. Credit overvågning tjenester vil give dig besked, hvis der er adgang til din kredit oplysninger, en konto er tilføjet eller personlige oplysninger er ændret. Identitetstyveri kan være tidskrævende at løse med diverse kreditoplysningsbureauer og kredit Kontorerne. Credit overvågning gør det muligt at finde ud af hurtigt, at dine oplysninger er ændret uden din tilladelse, så du kan træffe passende foranstaltninger, før yderligere skaden er sket. Med online kredit overvågning tjenester er en e-mail sendt ud til den enkelte at underrette dem om eventuelle ændringer.

Credit overvågning tjenester typisk fakturerer enten måned-til-måned eller årligt. Omkostningerne ved en kredit overvågning service er minimal i forhold til hvad fejl kan koste i renter, forsikring satser og sikkerhed indskud.

Tjek din kredit

Det er en god idé for den enkelte at kontrollere deres check kredit score online. Din kredit score er det vigtigste i dit liv, som det bruges som en baggrundskontrol, når du forsøger at købe et hus, bil eller andre genstande. Det kan også kaldes en kreditvurdering eller livet, men i virkeligheden er alle de samme ting. Der er ingen måde at fjerne din kredit score, hvis du har en dårlig baggrund som det bliver på posten permanent. Men du kan bygge dig kredit score op igen ved at betale regninger og anden gæld online. Der er en række online kredit score steder der tillader dig at kontrollere din kredit score, mest sponsoreret af statslige eller bank kontorer. Nogle online ressourcer til at tjekke din kredit score er gratis, mens andre kan gøre dig kan en lille minimum indskud på forarbejdning gebyrer. Dette afhænger helt af sitet. Det er bedst at forskning, som site er det bedste. Kig på søgemaskiner til at kontrollere din kredit score online, men sikre, at det er en officiel hjemmeside.

Rapport kreditkortbedrageri

Svig kan ske for enhver, og det er ikke behageligt. Hvis du opdager en anden person bruger dine oplysninger, straks rapportere kreditkortsvindel til kreditor. Svindel med kreditkort, bør tages alvorligt, da det kan ødelægge din kreditværdighed og gøre det vanskeligt at få et lån eller anden kredit i fremtiden. Når dette sker, at arbejdet med kreditor forklare din situation. Forvent processen til at tage noget tid. Også forventer at gøre med en kreditor, der ikke nødvendigvis tro, hvad du fortæller dem. De er vant til at håndtere mennesker, der gør op historier at komme ud for at betale en gæld, så du vil være forpligtet til at fremlægge dokumentation, herunder eventuelt en politianmeldelse.

Gratis kredit Overvågning

Nogle gange et tilbud om en gratis kredit rapport er egentlig bare et trick for at få dig til at tilmelde dig noget andet, ligesom online kredit overvågning. De kan endda starte med at tilbyde gratis kredit overvågning i en måned. Men derefter, vil du begynde at blive vurderet et gebyr for kredit overvågning service, hvis du glemmer at få det stoppet. Dette sker for mange forbrugere, der så ender med at betale for en tjeneste, som de ikke er klar over de har, og måske ikke ønsker. Må ikke få hooked ind i noget som dette. Selv om det er ok at bede om løbende kredit overvågning tjenester, ved, hvad det er, at du får, før de går til noget.

Credit Report Protection

Nogle kredit overvågning tjenester tage beskyttelse til det næste niveau ved at se din kredit historie og sende dig en advarsel, når mistænkelig aktivitet vises på din kredit rapport. Denne kredit rapport svindel alarm kan indeholde henvendelser fra en eller flere kilder. Det kan også være, når ny kredit pludselig vises på din rapport. Denne meddelelse kan ske via e-mail, så du ved, at kontrollere og bestemme, om anmodningen var berettiget.

Credit Report Svig Alert

For at hjælpe kæmpe tilbage mod kredit identitetstyveri, kan du få en kredit rapport svindel alarm placeres på din kredit rapporter. Mens dette måske kun i 90-dage, det giver dig nogle fred i sindet, efter din pung eller kreditkort er blevet stjålet. Væsentlige, det lægger en meddelelse på din kredit rapport, at du kan blive offer for identitetstyveri og holder dem fra at åbne yderligere kredit i dit navn. I nogle stater kan du tage kreditrisikoafdækning et skridt videre og helt låse eller fryse din kredit-fil.

Credit Overvågning Virksomheder

Der er en række kredit overvågning selskaber, der tilbyder dig deres tjenester til at levere rapporter, der overvåger din kredit rapport. Hvordan kan du vide, hvilken en til at vælge? Start med at finde en, der tilbydes gennem en kilde, du har tillid til. Du kan se direkte til en af ​​de tre store kredit rapportering agenturer. Derefter se på omkostningerne. Det månedlige gebyr kan variere og afhænger af hvilke tjenester du anmoder om. Endelig læse alle de fine print meget nøje. Må ikke skimme over noget, da du ikke ønsker at acceptere noget, du kan ikke senere ændres. Sørg for at du ved, hvornår og under hvilke omstændigheder kan du annullere tjenesten fra kredit overvågning forretning.

Credit Report Overvågning

Mens daglige kredit overvågning kan synes lidt ekstrem, gør det ikke ondt regelmæssigt for at kontrollere at undgå at blive offer for svindel eller identitetstyveri. Ved at købe tjenester til kredit rapport overvågning, du sætter dig selv i førersædet, så du føler dig tryg, at du ikke bliver offer. Der er forskellige tjenester, du kan købe som en del af kredit overvågning pakke, men det er muligt at have alarmer sendt til dig, når der opstår en uautoriseret kredit transaktion. Gennemse steder at se de bedste tilbud i vejen for kredit overvågning.

Kontrol din kredit rapporter er nøglen

Din kredit historie påvirker din fremtidige evne til at låne og foretage indkøb.

Her er de bedste råd til alle, der forsøger at opbygge og holde en god kredit rapport:

* Betal dine regninger til tiden.

* Har en bred vifte af kredit - en blanding af kreditkort, rate lån og kreditlinjer.

* Du må ikke have for mange udestående lån.

* Betale din gæld regelmæssigt - men ikke for hurtigt.

* Udfør regelmæssig kredit montoring - undersøge din kredit rapport mindst en gang årligt, og kender din kredit score.

Kredit overvågning agenturer gør netop det: at overvåge dit kredit. Hver afgift på dit credt kort, hver lån betaling og alle store indkøb indsamlet og påvirker din kredit score. Credit overvågning påvirker din evne til at gøre fremtidige køb, såsom at købe et hjem. Tænk på indflydelse på din kredit rapport, hver gang du køber en vare, eller når du laver (eller udskyde) en månedlig betaling.

* Ansøg om nye konti i moderate mængder

Hvad er en kredit score?

En kredit score er en numerisk vurdering af oplysningerne på din kredit rapport og bruges til at forudsige, hvor risikabelt en låntager, du kan være. Credit score er normalt mellem 300 og 850. Har en høj kredit score indikerer, at du sandsynligvis vil være en ansvarlig låntager. At have en lav kredit score indikerer, at du sandsynligvis til at betale for sent eller standard på dine konti. Credit scores bruges af långivere, kreditkort udstedere og forsikringsselskaber til at bestemme, hvad priser og gebyrer bør gælde for din konto. Der er hundredvis af lidt forskellige kreditscoringsmodeller bruges til forskellige forretningsmæssige behov. Du kredit score kan variere afhængigt af, hvor og hvorfor det bliver kontrolleret, men bør normalt være i samme interval. Kontrol din egen kredit score online er en fantastisk måde at overvåge din kreditværdighed.

Gør dit kredit arbejde for dig

Nogle grundlæggende praksis kan hjælpe dig med at holde din kredit rapport i god stående med kreditoplysningsbureauer:

* Betal din kredit regninger til tiden. Forsinkede betalinger eller ikke-betalinger vil blive rapporteret af dine kreditorer og kreditoplysningsbureauer og vil skade dit kredit score.

* Du må ikke ansøge om en masse kreditkort, uanset hvor lokkende tilbud.

* Brug dit kreditkort ansvarligt og betale restbeløbet i fuld hver måned.

* Hvis du tror, ​​du finder fejl på kredit rapporter til kreditoplysningsbureauer, skal du ikke forsøge noget uetisk at slippe af med dem. Den bedste strategi er at begynde at bruge din kredit klogt, tjene en god kredit score og administrere din gæld ansvarligt.

Hvad er en kredit rapport?

Din kredit rapport er en historie om dit lån og kreditkort brug, ansøgninger om kredit, adresse, beskæftigelse og offentlige registre tilbage 7-10 år.

Den opdateres regelmæssigt af banker, kreditkortselskaber, købmænd og andre businesess. Kredit rapporter genereres af tre kredit bureauer - Equifax, Experian og TransUnion.

Hvert af disse selskaber fører elektroniske registreringer af dine betalinger, forsinkede betalinger, ubesvarede betalinger og mere.

Din kredit rapport er kritisk vigtigt for din fremtidige låntagning magt. Så det er meget vigtigt for dig at kontrollere din kredit rapporter og kredit scoringer regelmæssigt.

Problemer på din kredit rapporter kan medføre, at du skal betale højere renter og gebyrer.

Bedste Credit Monitoring Service

Er der en kredit overvågning service, der er betragtet som den bedste? Ikke nødvendigvis. Det hele afhænger af, hvad du søger efter. En af de bedste ideer er at købe et program kredit rapport overvågning, der giver dig adgang til alle tre kredit rapporter og daglig overvågning af din kredit rapport. Dette kan advare dig med det samme på eventuelle problemer. Det er også godt for en person, der forsøger at forbedre deres kredit. På denne måde kan du se din rapport for at sikre, at oplysninger bliver opdateret, som du forventer.