Kreative kostume idéer

Kreative kostume idéer
Kjole gruppen med stil!

Har du brug for kostume inspiration? Familien baserede team på Kostumer Incorporated delte deres tips og ideer til kvalitet og originale kostumer. Med over 20 år i kostume erhvervslivet og en blomstrende Internet detail site, besætningen i Kostumer Inc. afsat deres bedste råd til at skabe en mindeværdig udseende, selv på en shoestring budget!

Kan du dele nogle af dine foretrukne kreative kostume idéer?

CC: Jeg er en stor fan af 20'erne, og jeg elsker kostumer og tilbehør til den tid. Det er et fantastisk valg for både mænd og kvinder. Det er nemt at komme i karakter, og du kan gøre din unik ved at vælge parykker, boaer og sko til damerne. Og hvad fyr kan modstå hele Al Capone, Debonair skurk aura. Du kan indstille din fest i Chicago, Hollywood eller Las Vegas og har tonsvis af sjov med reenactment.

Hvilke rekvisitter eller tilbehør gør gode investeringer, når man bygger et kostume garderobe?

CC: Top af listen skal være parykker. Frisurer er en stor del i at give et kostume ægthed. Masser af mennesker kan ikke placere et kostume i en tid, men sætte en paryk på nogen, og de næsten altid, når det var i stil. Hatte er også et dagligt syn. Men parykker er, hvor du ønsker at tilbringe lidt ekstra så de vil vare og se naturlig.

For budgettet sindet, hvad kreativ kostume idéer er unikke for børn?

CC: Tænk din mormors kuffert. Den mest sjov for børn er at lade dem bruge deres fantasi, så i stedet for at bruge penge på en eller to kostumer sat sammen en flok tilbehør. Børnene vil have det sjovere med en kuffert fuld af hatte, tørklæder, parykker, sværd, geværer og smykker, der hører til deres egne spil, så med et par kostumer. Og tilbehøret kan bruges igen og igen i forskellige kombinationer.

Hvad er det trick at anvende kostume makeup? Er det bedst at bruge flere penge for at få et kvalitetsprodukt?

CC: Kvalitet virkelig tæller i make-up. Hvis du vil have det til at vare mere end en time, du skal bruge indstillingen pulver og sørg for en du vælger ikke kommer ud, når du sveder. De fleste af make-up, vi sælger, er Mehron. Det er fantastisk kvalitet til prisen og er et velkendt navn i branchen.

Hvilke fremtidige tendenser ser du i kostumer?

CC: Udlejning går vejen for dinosaur. Det er nu muligt at købe et kostume i $ 80 til $ 200 dollar rækkevidde, der er så god kvalitet som de fleste leje kostumer. Med flere voksne hvert år kaster parter mange mennesker plukke et kostume til flere iført så det giver mening at købe det i stedet for at betale leje gebyrer.

Vi ser også nogle temmelig kostume design, herunder kostumer inspireret fra populærkulturen som videospil. For eksempel i år oplevede vi kostumer baseret på den enormt populære World Of Warcraft serien. En anden tendens til at se ud for, er den gentænkning af kostumer fra populære film og tv-shows. For eksempel i år oplevede vi nye og funky versioner af kvinders dragter fra Jetsons og Star Wars.

Hvad er et par gruppe tema kreative kostume idéer?

CC: 50'erne, 60'erne og 70'erne er altid populære, men for kvinder, sexet er vejen at gå. Masser af college alder piger går i grupper på 3, 4 eller 5, og vil gå som et tema. Sexy superhelte, eventyrlige eller Disney-figurer, og kvinder i uniform er alle populære, fordi hver persons kostume er unik, men de er stadig en del af en gruppe.

Nogen forslag til opbevaring kostumer mens uden for sæsonen?

CC: costuming er ligesom tøj, skal det opbevares på et rent og tørt sted. For din højere ende kostumer taske dem og gemme væk fra lys.

Tak så meget for at dele dine professionelle kostume tips med vores læsere!

CC: Det var min fornøjelse.