Kreative Ideer til Taper Lysestager

Kreative Ideer til Taper Lysestager


Et par kreative ideer til koniske lysestager kan bidrage til at skabe vidunderlige ting, som er både dekorative og funktionelle.

Om Taper Lysestager

Et af de centrale elementer i en tilspidsning lys er sin karakteristiske form og størrelse. En tilspidsning lys er lang og tynd, tilspidsende 'på et punkt. Denne lange og slanke form gør lyset meget alsidig. Når det kombineres med en tilspidsning stearinlys indehaveren, en tilspidsning stearinlys bliver et dekorativt element i sin egen ret.

Der er mange forskellige typer af lysestager, der er egnet til koniske stearinlys. Disse spænder fra store og udsmykkede lysekrone stil lysestager, som er lavet af smedejern og er traditionelle i stil, til sjove og funky lysestager, der er designet til at tilføje nogle farve til et værelse.

Taper lysestager ofte afspejler den høje og elegante form af stearinlys. Det betyder, at der er masser af muligheder for at tilføje yderligere dekoration eller tilpasse lysestager. Bare et par kreative ideer til koniske lysestager er alt, der kræves for at slå shop købt lysestager til unikke og skræddersyede, one-of-a-kind kunstværker. Dette er også en god måde at bruge billige lysestager.

Nogle kreative ideer til Taper Lysestager

Der er mange måder at tilpasse koniske lysestager.

Tilføjelse perler

Glasperler er en vidunderlig måde at tilføje gnistre og farve til en lysestage. De kan findes i mange forskellige farver og størrelser betyder, at de er meget fleksible. Meget små og subtile farvede glasperler kan tilføje et strejf af underspillet elegance, mens lyse og fed perler kan gøre en dramatisk redegørelse. Glasperler er enkle at tilføje til lysestager.

Nogle kreative ideer til koniske lysestager omfatter indpakning strenge af glasperler omkring stilken af ​​en lysestage. Dette kan se yderst effektiv, især hvis dette afspejles gennem andre former for udsmykning. For eksempel kan du også prøve at tilføje glasperler til servietringe og bordskånere.

Charms

Charms er perfekte til at tilføje lidt ekstra detalje til en lysestage. Der er masser af forskellige typer af charms og såvel som bliver brugt til smykker, er charms også til at dekorere mobiltelefoner, tasker og endda vin briller. Charms er simpelthen fastgjort ved hjælp af en hoppe ring eller split ring. Disse kan hænges fra armene på koniske lysestager.

Glas Paint

Glas maling eller andre specialiserede malinger er ideelle til brug på glas lysestager. Glas taper lysestager kan tilpasses med en malet dekoration og det er en dejlig måde at personliggøre en lysestage til et bryllup eller fest.

Andre typer af Taper Lysestager

Der er andre kreative ideer til taper lysestager, der involverer brug af genbrugsmaterialer. Dette er en god måde at finde usædvanlige leverancer samt at være venlig mod miljøet. Brug flasker til at holde taper stearinlys er en perfekt måde at tilføje nogle retro chic glamour til en lejlighed. Glas vin og champagne flasker, for eksempel, gør meget effektive taper lysestager. Tilføj nogle sand til flasken for at give det ekstra stabilitet og det kan bruges uden for såvel som indendørs. Ved hjælp af en vinflaske fra en særlig lejlighed er en dejlig måde at holde flasken som et særligt memento.

Taper lysestager kan også foretages fra høje glas. Det er imidlertid vigtigt at sikre, at lyset fast holdes på plads. Sand, sten eller andre materialer vil hjælpe med at holde lyset fast oprejst.Nogle kreative idéer er alt, hvad der kræves for at gøre nogle dejlige og unikke lysestager der er perfekt til mange lejligheder. Dette er en fantastisk måde at tilpasse shop købt lysestager eller ved hjælp af genbrugsmaterialer og gøre dem til noget særligt.