Kreative DIY Craft Ideer til at pynte dit hjem med Winter Sne

Kreative DIY Craft Ideer til at pynte dit hjem med Winter Sne
Ferien er altid en særlig tid til at bringe ud festlige dekorationer og DIY håndværk, du foretager med venner og familie kan være blandt dine mest skattede genstande i løbet af sæsonen. Vokser op i Colorado, voksede jeg vant til wintery hvide helligdage; den faldne sne var altid en inspirerende kulisse for dekoration.

Jeg bor nu i Florida, og hvide ferier er en saga blot, men hver sæson jeg gerne finde nye måder at bringe ideen og magi vinter sne i min udsmykning.

I år fandt jeg en metal snefnug kit, der bringer glimt af ferien i live i en række forskellige områder omkring mit hjem. Her er hvordan jeg forvandlet mit spisebord, vinduer og juletræ med denne ene let håndværk.

Kreative DIY Craft Ideer til at pynte dit hjem med Winter Sne

Kreative DIY Craft Ideer til at pynte dit hjem med Winter Sne

Brug Garland, lys og vinterlige ornamenter til din centerpiece - Billede via: Stagetecture

Opret en Winter Wonderland på dit spisebord

Hvis dit spisebord er noget som mit, er det altid travle med aktivitet i hele ferien. Fra børnene laver deres egen ferie håndværk til voksne fange op på gamle tider, kernen øjeblikkeligt sætter stemningen.

Til denne vinterlige omdrejningspunktet, jeg brugte stedsegrønne krans omviklet med hvidt lys omkring et stearinlys. Jeg placeret sølv opladere under pladerne og kernen for at tilføje en gnistre til bordet og tilføjede snefnug smykker og fyrrekogler til angive scenen. Jeg brugte sølv mesh bånd og grene til at bringe mere tekstur og lag på midten af ​​bordet.

For en formel middag, tilføje flere højde stearinlys til kernen, og i lang spisebord, gentage denne centerpiece i hver ende. De samme elementer ville se godt ud på din pejs kappe så godt.

Kreative DIY Craft Ideer til at pynte dit hjem med Winter Sne

Parre din hvide ornamenter med sølv dekorationer - Billede via: Stagetecture

Pynte juletræ med sølvfarvede White

Hvert år har vi en tradition for at lave eller købe et ornament, der repræsenterer et familiemedlem forløbne år. I år besluttede jeg at bruge snefnug smykker og blande dem med nostalgiske hvid og sølv smykker fra fortiden.

Lag sølv beaded guirlande for et mere sofistikeret look eller har strengen børnene hvide popcorn tråde til en finurlig tilføjelse. Jeg brugte også røde bær, små fyrrekogler og samme sølv mesh bånd fra kernen på træet. Er det ikke fantastisk, når alle dine håndværk projekter bære et tema? Du kan også tilføje mindre eller større snefnug rundt om hele træet eller bruge en som dit træ Topper.

Kreative DIY Craft Ideer til at pynte dit hjem med Winter Sne

Snefnug smykker parret med sølv bånd forvandle dine vinduer - Billede via: Stagetecture

Fyld dine vinduer med årstidens Cheer

Som barn, vi plejede at købe dåser af spray sne til at sætte på vinduerne, selv om vi havde rigtig sne udenfor. Nu, hvor jeg er i et varmere klima, jeg stadig gerne antydning af vinteren på vinduerne, så for en mere moderne version, jeg tog sølv bånd og bandt en stor bue. Brug wire bånd for at sikre bue bevarer sin oprindelige form.

Wrap en længere stykke bånd omkring bue og vedhæfte et snefnug ornament til den. Bind den anden ende af snoren til undersiden af ​​dit vindue karmen eller gardinstang ovenfor. For at tilføje et strejf af farve og rustikke appel, brug Jute bånd i stedet for sølv bånd og se, hvordan de snefnug tage en ny dimension.

En hvid vinter tema kunne være præcis, hvad du har brug for denne ferie sæson til at omdanne dit hjem. Denne snefnug håndværk er alsidig, men kan erstattes med klokker, smykker, slik stokke eller enhver genstand, der udfører din idé om en nostalgisk vinter hjem. Skønheden i disse projekter er, at du kan bruge de samme materialer for dem alle, og stadig give den festlige kontinuitet en stylet feriebolig.

Når Ronique Gibson er ikke travlt med at være en mor, arkitekt og blogger for Stagetecture.com, hun kommer op med kreative ideer til Home Depot, hvordan til at dekorere dit hjem til ferien. Du kan finde de materialer til at gøre de snefnug, der er nævnt i denne artikel, og andre juledekorationer på homedepot.com.