Kreative Date Beder Idéer

Kreative Date Beder Idéer


Uanset om det er en attraktiv fremmed, en klassekammerat, en kollega eller en ven, når du ønsker at intensivere det, men ønsker ikke at bruge de samme gamle pickup linjer, du har brug for nogle kreative dato spørger ideer.

Der er ingen garanti for, at nogen af ​​disse vil arbejde, men hvis du prøver en, i det mindste ingen vil være i stand til at fault dig for at være kliché.

Et par Creative Dato Udbudspris Idéer

 • Fortæl vedkommende, du lige hørt en stor sang i radioen, og nu du er alle fyret op for at gå på en musik-køb binge. Vil de gerne vandre rundt en utrolig kølig uafhængige musik shop med dig? Måske senere, kan du hente dine respektive CD'er ind i hinandens iTunes.
 • Alle kan lide at blive komplimenteret på deres smag. Høflighed kan nemt manipuleres i flirte og dermed kreative dato-spørger ideer. Hvis du er en fyr, der ser en kvinde iført en særlig snazzy par sko, fortælle hende de ser godt ud. Hvis hun synes at ville fortsætte med at chatte, spørge hende, om de er behagelige for walking, for hvis det er tilfældet, ville du elske lidt selskab som du gå til hvor du nødt til at gå. Ligeledes, kære, hvis en fyr er iført noget skarpt, lad ham vide, at du tror det, og tyder på, at tøj pågældende ville se godt ud på en café, du kan lide, og vil han og hans gode tøj gerne tilslutte dig der?
 • Hvis du har lyst til at bruge lidt penge, prøv at sende et telegram. Det har nyhed og er sjovt. Føj til retro føler ved at bemærke i telegrammet, at personen skal møde dig på det mest historisk bygning i byen.

Gå sideskabelonen Route

 • Er du både klassisk film buffs? Denne kreative dato spørger idé vil tage nogen tid, men gå til internettet og søge efter stillbilleder fra nogle af de film, du begge kan lide. Stykke dem sammen ved hjælp af citater fra den samme film til at fortælle en lille historie. Måske er det blot begyndelsen på en historie, og hvis de ønsker at høre resten, vil de nødt til at slutte dig til middag og en lydlig film. Selvfølgelig vil du nødt til at brygge en slutning for historien.
  • Hvis du ønsker at vise, hvordan sofistikeret du er, sikrer dette samme trick fungerer godt med Shakespeares citater eller klip fra opera arier.
 • Hvis du, eller nogen du kender, kan gøre origami, gøre personen en origami stykke, der er beregnet til at komme fra hinanden. Lav en fane tydeligt mærket, så de ved at trække det åbne. Når de gør det, har du et andet stykke papir inde bede dem om at optrappe fra et papir samtale starter til en personlig forbindelse.

Go Wild

 • Her er en "sød" date-spørger idé. Har du arbejde eller gå i skole med nogen, og ved, at de virkelig elsker en bestemt muffin eller andet bagt godt? Købe en til dem, klippe det åbne og indsætte en note bede dem om at komme til bageren med dig næste gang. Luk den op igen, så godt du kan, og derefter vedhæfte en note via en tandstikker fortæller dem til at skære åbne muffin på at stedet.
 • Du kan også stave tingene ud med mad. Brug blåbær eller snittede jordbær til at skrive "Date mig?" på en plade eller pandekage. Selv hvis de siger nej, i det mindste du har givet dem nogle gode antioxidanter.
 • Hvis personen er en person, med hvem du har en meget jokey forhold allerede, bruge det til din fordel. Du kan gøre noget fra via en papirflyver sejle en note beder om en dato, eller fastgøre en note til en jack-in-the-box og lade det for dem at slappe af. Husk på, at disse kun arbejde, hvis du allerede ved, at du både har en lignende fjollet sans for humor.
 • En skattejagt kan være sjovt. Hvis du så filmen Amélie, vil du huske, hvordan heltinden fastlagt en række pile og noter for den mand, hun elskede at følge, garantere hans interesse. Du behøver ikke at være, at komplicerede, men en lille serie af noter beder personen til at holde udkig i et andet område, indtil de kommer til den note, der beder dem ud, som fortrinsvis bliver holdt af dig, kan være meget charmerende og sjov .

Men du vælger at spørge nogen ud, bare sørg for at du spørger. Ja, det vil gøre ondt selvværd afvises, men i det mindste du prøvet.