Kreative Clue Ideer til skattejagt

Kreative Clue Ideer til skattejagt
Spændende spor holde børnene interesseret i skattejagten.

Kommer op med fingerpeg ideer til en skattejagt kan være svært for selv den mest kreative forælder eller lærer. Clues ender med at blive en af ​​de mest spændende dele af jagten.

Treasure Hunt Clues

Skattejagt spor er nødvendige for at tilføje spænding til eventyret. Sende børn ud for at finde en skat med et kort, kan kun tage et par minutter. Clues vende jagten til et sjovt spil for børn, der vil fylde en regnfuld eftermiddag, kølige vinter morgen, fødselsdagsfest spil tid eller indendørs fordybning.

Samarbejde for at finde den næste clue og / eller løse fingerpeg hjælper fremme samarbejdet og teamwork blandt børn. Det er en stor familiefest spil, så børnene til at reacquaint sig med hinanden.

Tema Clue Ideer til en skattejagt

Clue ideer til en skattejagt skal være let nok for børnene at regne dem ud uden at gøre forskning, men hårdt nok de ikke færdige med spillet i fem minutter. Tema ledetråde omkring årsagen til vært for partiet, ligesom familie trivia eller fødselsdag-relaterede emner. Andre tema spor kunne omfatte:

  • Yndlingsfigurer: Vælg et favorit karakter fra en bog, tv-show eller film. Skriv ned spor, der omfatter et aspekt af denne karakter i dem eller føre til et element, der vedrører den karakter, såsom jeg er stor, rød, lodne og savle en masse. Min bedste ven hedder Emily Elizabeth. Denne clue vil føre børnene til en anden clue, skjult bag en udstoppet Clifford.
  • Ferie: Parter planlagt nær Halloween, jul, påske, Valentinsdag og den fjerde juli tilbyder en lang række fingerpeg ideer. Jul spor kunne være linjer til en favorit ferie melodi; Fjerde af juli spor kan føre børnene udenfor, da de på jagt efter rød, hvid og blå spor.
  • Educational: En skattejagt kan give børnene en hånd med deres studier. For at modtage deres spor, skal studerende gennemføre en opgave, som en videnskab eksperiment, sætning diagram eller matematisk problem. Den næste clue vil omfatte et andet problem, der skal færdiggørelse og så videre. De spor bør føre børn omkring klasseværelset eller alrummet, indtil alle opgaverne er færdig. Det første barn / hold til at fuldføre alle spor er jagten vinder.
  • Rhymes: rimede spor er enkle og let for børn i alle aldre til at forstå. Ældre børn kan sætte pris på gåder, mens yngre kan have brug for mere af et tip. For eksempel kunne man gåde være jeg bor i et hus uden for, men jeg er ikke helt store nok til at ride. Når jeg taler, jeg siger bark ikke moo, og ved min skålen er din næste clue.

Audio Clues

Skriftlige spor er almindelige i skattejagt, men de er ikke den eneste måde at få budskabet igennem. I stedet for at skabe en jagt ved hjælp af skriftlige spor, lave en skattejagt ved hjælp af audio spor. Forbered et par cd'er, der kun har én sang linje / vers på dem. Hver sang linje kan føre til den næste linje, med "skat" gå til det første barn at finde ud af kunstneren eller sangen title.Alternatively, kan sange også antyde andre spor. Det kan være mere vanskeligt, da mange sange handler om abstrakte begreber, ligesom følelser. De bedste sange at bruge, er dem fra grupper der tager sigte på førskolebørn, som sange er ofte om dag-til-dag realiteter, ligesom børste tænder, sætte på sko eller ridning en motorcykel. Brug bærbare cd-afspillere i hver gemmested eller mp3-afspillere, der har en højttaler. Andre sange til at overveje, omfatter:

  • Splish Splash: Skjul det næste clue i badekarret.
  • 8675309 Jenny: Sangen gentagne gange nævner et telefonnummer, så skjule det næste clue af telefonen.
  • Grease Lightning: Sæt det næste musikalske fingerpeg på forsædet af familiens bil.
  • Under the Sea: Læg den næste clue nær en fisk tank.

Audio spor behøver ikke at være sange, enten. Optag daglige lyde til at gøre spor for en skattejagt. Idéer omfatter registrering af opvaskemaskine, toiletskyl, brusebad kører, garageport åbning, hund barking og på dørklokken ringer.

Picture Clues

Små børn der ikke kan læse, vil finde billede spor Den nemmeste at dechifrere. Brug fotografier eller billeder fra et magasin af velkendte objekter i huset. Skjul den næste clue nedenunder eller ved siden af ​​objektet. Skattejagt for børn har brug for spor, der er nemt for dem at forstå uden en masse voksen hjælp.

Billede spor er ikke kun for de unge. Lav en rebus puslespil, eller et billede puslespil, der gør ældre børn finde ud af betydningen for at finde den næste skjulested. MyRebus.com vil generere frie spor baseret på de ord og sætninger indgået meddelelsesfeltet.Tænk up clue ideer til en skattejagt flere uger før den egentlige part. Skrivning tema spor, hvilket gør lyd-cd'er eller finde billede spor kan tage mere tid, som oprindeligt planlagt. De bedste aktiviteter for børn er dem, der holder dem interesserede og involverede, indtil aktiviteten slutter. Kreative spor gøre netop det i en skattejagt.