Krav til Bliv en privatdetektiv

Krav til Bliv en privatdetektiv

Krav til at blive en privat investigator kan opdeles i fire kategorier, licenser, erfaring, uddannelse og naturlige evner. Læs mere om hvad der er involveret i forberedelsen til at forfølge denne type arbejde.

Licenskrav til Bliv en privatdetektiv

Som med de fleste erhverv, er der en licensordning komponent til at blive en lovlig privat investigator. Under en efterforsker licens fortæller kunderne, at du har taget de nødvendige skridt til at være i overensstemmelse med lovgivningen, og at du ikke bare en person med en evne til snooping rundt.

De fleste stater kræver, at du får en stat licens for at kalde dig selv en privatdetektiv. De krav og regler kan variere fra stat til stat, men typisk omfatter følgende:

 • Kriminel baggrund check: En del af godkendelsesproceduren er en kriminel baggrund efterforskning. Hvis du har en felony overbevisning, vil du blive diskvalificeret. Hvis du har en forseelse, skal du henvise til din statens licenskrav for at finde ud af, om du vil være berettiget til en licens eller ej.
 • Militær afladning: Hvis du har været smidt ud fra militæret, så vil du sandsynligvis blive diskvalificeret fra licensaftaler. Spørg din lokale og statslige licensreglerne for at være sikker på, hvis dette gælder for dig.

Undersøgelse forskellige krav

Kriterierne for hver stat licens kan variere meget. For eksempel kan en stat kræve, at du deltage i en af ​​de statsanerkendte uddannelser eller endda pre-licens pædagogiske kurser. Nogle stater kræver du bestå en eksamen ud over at udfylde uddannelsesmæssige krav, mens andre kræver et bestemt antal års relateret erhvervserfaring.

Overraskende, er der et par stater i Amerika, der ikke kræver nogen godkendelse af private efterforskere. Men du stadig nødt til at tjekke med din lokale regering, da mange byer gør kræver licensure.

 • Lokal Licens I nogle stater er det ikke nok til at opnå en tilstand licens. I disse tilfælde skal du også være licenseret af byen og nogle gange endda amtet til at være en privatdetektiv.
 • Ansvarsforsikring: Ud over uddannelsesmæssige og erhvervserfaring krav, de fleste stater har en politik, der kræver private efterforskere til at opretholde erhvervsansvarsforsikring, der omfatter "fejl og udeladelser" dækning. Denne form for dækning giver beskyttelse mod klient påstande om fejl begået af dig, dine medarbejdere og dine 1099 underleverandører samt manglende opfyldelse per kontrakt. Den dækker også juridisk forsvar, som omfatter sagsomkostninger og domme.
 • Uddannelse Valg: On-the-job træning er altid den mest værdifulde form for uddannelse, du kan modtage, så længe du arbejder for en top-notch agentur, der har gode forretningsmetoder og principper. Du kan finde staten godkendte programoversigter på nogle statslige hjemmesider, der vil omfatte gymnasier og faglige sammenslutninger. Der er også private virksomheder, der tilbyder forskellige programmer, som du kan udfylde, hvoraf mange er online.
 • Oplev Krav: I stater, hvor et fast beløb af erfaring er nødvendig for at modtage din licens, skal du arbejde for et bureau, der holder et agentur licens, der giver dig mulighed for at arbejde under en praktikplads licens. Igen, du skal tjekke med din tilstand licenskontor om specifikke statslige krav. Når du har arbejdet det nødvendige antal timer, kan du søge om din individuel tilladelse. I mange tilfælde kan du opdage, at dit arbejde-relaterede erfaringer overførsler til de krævede erfaring licenskrav i nogle stater. Derfor er du nødt til at tjekke med din tilstand og stille spørgsmål til fuldt ud at forstå, hvad der gør og ikke tæller erfaring krav.

Øv dit job: Undersøg Træning Options

Før du tilmelder dig enhver form for træningsprogram, flex din efterforskningsmæssige muskler og gøre din forskning for at bedømme kvaliteten og værdien af ​​enhver pædagogisk virksomhed. Hvis du vælger privat efterforskningsmæssige firma uddannelse, du vil bekræfte, at selskabet er stadig i erhvervslivet som en privat undersøgelse fast. Hvis det ikke er stadig i PI forretning og har vendt side forretning for uddannelse i sin grundpille forretning, finde ud af hvorfor. Denne type af pædagogisk virksomhed er meget fælles sted og kan nogle gange betyde underliggende problemer, du har brug for at undersøge. Hvorfor er selskabet ikke længere er aktiv i branchen? Det kunne være noget så simpelt som ejeren har pensioneret og har besluttet at dele sine erfaringer med andre, eller der kan være en anden underliggende årsag, der signalerer et rødt flag. Det er dit job som en potentiel investigator at forskning dine valg og træffe en informeret beslutning.

Måling dine naturlige evner

Det er ikke nok til at få en uddannelse og licens du også nødt til at have visse naturlige evner og instinkter for at lykkes som efterforsker. Antallet en attribut, du behøver, er evnen til at grave oplysninger. Det er klart, hvis oplysningerne var let at opnå, en klient ville ikke have noget behov for at ansætte dig.

 • Er du en kendsgerning Finder?
 • Er du i stand til at opdage sandheder og oplysninger, som andre simpelthen ikke kan finde?
 • Er du fascineret af mysterier, hemmeligheder og skjulte oplysninger?
 • Er du intuitiv og knowhow til at følge dine instinkter, selv i lyset af naysayers?
 • Har du behov for at gøre alle de puslespilsbrikker passer sammen og har du undersøge, når de ikke gør det?
 • Stoler du på din dom over andre?
 • Har du en uforklarlig drivende behov for at hjælpe andre?
 • Har du en stærk naturlig nysgerrighed?
 • Har du gode kommunikations- og skrivefærdigheder?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, så du besidder de grundlæggende egenskaber, der er nødvendige for at blive en privatdetektiv. En attribut, du skal have en stor hjælpende af er tålmodighed. Overvågning er en meget vigtig del af dit arbejde, der vil kræve observere andre mennesker. Du kan ende parkeret uden for en persons hjem for en hel dag eller flere dage.

Faglige organisationer og publikationer

 • Hvis du ønsker at få scoop om private undersøge og også finde ud af din tilstand krav til certificering, så den private efterforskning industrien magasin, forfølgelsesløb, er en stor ressource og tilbyder en state notering.
 • Vær sikker på at tjekke USA Association of Professional efterforskere.
 • PI Magazine indeholder en liste over privatdetektiv foreninger med staten.

Kom godt i gang

Nu hvor du har en idé om, hvad de krav for at blive en privatdetektiv er, du forstår nogle af de specifikke områder af uddannelse, du har brug for fra en hvilken som helst uddannelse.