Krav til Bliv Ejendomsmægler

Krav til Bliv Ejendomsmægler

Er du interesseret i at finde ud kravene til at blive en ejendomsmægler? Hvis du er interesseret i at forfølge en karriere, der indebærer at hjælpe kunderne købe eller sælge kommerciel eller beboelsesejendomme, skal du først blive licens til at udføre denne type arbejde i din tilstand.

Statslige krav til Bliv Ejendomsmægler

Hver stat i USA, samt District of Columbia (DC) kræver ejendomsmæglere besiddelse af et gyldigt professionel licens. Det betyder, at staten licensure er et væsentligt krav for at blive en ejendomsmægler. Selvom du ikke behøver at holde en universitetsuddannelse for at blive en ejendomsmægler, er det ikke muligt at få adgang til dette område uden at gennemføre en formel program af fast ejendom undersøgelse som angivet af din tilstand som en forudsætning for licensure.

Real Estate uddannelsesprogrammer

Mens de nøjagtige uddannelsesmæssige krav til ejendomsmæglere varierer fra stat til stat, før licensure uddannelsesprogrammer typisk fra 30 til 90 timers klasseundervisning. Nogle stater tillader potentielle licenser til at fuldføre deres uddannelse online, mens andre kræver klasseværelset undersøgelse. Når du søger efter et sted at fuldføre din uddannelse, kigge efter et program, der er godkendt af fast ejendom kommission i din tilstand og af Sammenslutningen af ​​fast ejendom licens Law Tjenestemænd (ARELLO).

Der er fast ejendom uddannelsesprogrammer i de fleste mellemstore til store byer. Nogle community colleges, universiteter og private postsecondary skoler tilbyder fast ejendom uddannelser. I nogle tilfælde, fast ejendom virksomheder og lokale erhvervsorganisationer etablere særskilte divisioner til at give denne form for uddannelse til folk, der ønsker at komme ind i erhvervet.

Fast ejendom før licensure uddannelsesprogrammer generelt omfatter følgende emner:

 • State specifik ejendomsret
 • Aftaleret
 • Deeds
 • Fair boliger forordninger
 • Lovgivning for agenturforhold
 • Marketing teknikker
 • Mortgage krav og regler
 • Ejendom interesser
 • Ejendom værdiansættelse
 • Ejendomsfinansiering
 • Salg færdigheder
 • Yderligere emner

Eksamenskrav

Afslutning et træningsprogram alene er ikke nok til at blive en ejendomsmægler. Personer, der ønsker at blive ejendomsmæglere skal bestå en eksamen for at blive licenseret. Særlige krav test varierer fra land til land. I nogle stater, er to eksaminer påkrævet. I disse områder må potentielle licenstagere fuldføre en indledende eksamen ved afslutningen af ​​den foreskrevne studieprogram samt en post-licensure test inden for en bestemt tidsramme efter initiale godkendelse.

Efteruddannelse Krav

Løbende efteruddannelse kræves generelt for at opretholde licensure. Den nøjagtige krav varierer fra stat til stat. Generelt kan ejendomsmæglere forventer at blive bedt om at udfylde mellem 20 og 30 timers stat godkendte efteruddannelseskurser hvert andet år. Efteruddannelse kurser er alment tilgængelige i seminar og konference-formater, samt online.

Bekræft statslige krav

Må ikke tilmelde dig i et program for undersøgelse uden først at kontrollere, at det opfylder statens krav til at blive en ejendomsmægler, der gælder for dig. For at finde ud af de præcise krav til din tilstand, skal du kontakte den myndighed, der fører tilsyn med fast ejendom licensure i det område, hvor du bor. Den bedste måde at gøre dette på er at foretage en online søgning efter "state fast ejendom kommission (indsæt navn på din tilstand)". Dette skulle føre dig til hjemmesiden for det organ, der kan give dig med detaljer er specifikke for din situation.