Kræver noget Søde? 9 Lavt kalorieindhold Candy Options

Hvordan bremse din trang, når du er på en lav-cal kost? Bare fordi du ser din vægt betyder ikke, du er nødt til at fjerne alle søde snacks. Der er en række lavt kalorieindhold slik muligheder, der kan tilfredsstille din søde tand og hjælpe dig med at nå dit vægttab mål.

1. sukkerfrit tyggegummi

Hvis du får lyst til en sukkerholdig snack halvvejs gennem din dag, rækker ud efter en pind af Sukkerfrit tyggegummi. Undersøgelser viser, at tyggegummi reducerer cravings og hjælper med at forhindre dig i at mellemmåltider. Gum kommer i mange forskellige varianter og de fleste sukkerfrie sorter indeholder kun 5 kalorier per stick.

2. Sukker-Free Jelly Beans

Jelly Beans er en stor snack som helst tidspunkt af året. Takket være fremkomsten af ​​gourmet Jelly Bean selskaber, Du finder lavt kalorieindhold behandler i mange forskellige varianter. Hver bønne indeholder kun omkring 2 kalorier. Så du kan nyde en sund håndfuld af disse flavorful slik for kun 80 kalorier.

3. Peppermint Patties

De fleste chokoladebarer indeholder tæt på 300 kalorier stykket. Hvis du elsker chokolade, men søger at skære kalorier, så prøv at spise en Peppermint Patty. Disse minty snacks har en rig chokolade smag med kun halvdelen af ​​kalorier af en traditionel candy bar.

4. Licorice

Lakrids drejninger er en velsmagende mulighed, hvis du vil have en sød behandler, der ikke vil pakke på pounds. Fire stykker indeholder omkring 120 kalorier.

5. Sukker-Free Hard Candy

Sutte på et par stykker af sukker-fri hard candy kan tage brodden af ​​din sukker cravings uden at tilføje inches til din talje. Fire Jolly Ranchers frugt slik har omkring 35 kalorier. Sukker-fri Werthers Original slik har omkring 40 kalorier per portion (5 slik).

6. Sukker-fri møntanstalter

Møntanstalter er en fantastisk lav-cal mulighed for en kalorie bevidst slik elsker. Ti sukkerfrie pastiller kun indeholder omkring 50 kalorier. Jo længere du sutter på disse lite snacks, jo mindre sandsynligt, du vil være at hengive sig usunde mellemmåltider.

7. 100 Calorie Packs

Hvis du bare er på udkig efter en smag af noget sødt, afhente en 100 kalorie pack af dine foretrukne slik barer. Ved at bruge disse individuelt pakkede poser af godbidder, vil du være i stand til at kontrollere din sukker afhængighed ved at spise dine foretrukne slik i moderate mængder. Hershey og andre virksomheder sælger cookies eller wafers, der bruger varianter af deres populære slik barer, men indeholder halvdelen af ​​fedt. De er et godt alternativ til traditionelle slik barer.

8. Frugt Roll-ups

Frugt roll-ups er en stor mulighed, hvis du elsker en lille smule sødme, men ikke ønsker at betale for det, når det drejer sig tid til at veje i. Du kan finde lavt kalorieindhold eller organiske muligheder i lokale købmandsforretninger. To ruller har omkring 100 kalorier. Men disse lækre snacks er meget højt indhold af sukker.

9. tørrede tranebær

Tørrede tranebær smager så godt som noget, du finder i slik midtergangen, plus de er høje i kostfibre og indeholder omkring 120 kalorier per portion. Men disse små snacks har et ton af sukker. Derfor er det bedst at spise i moderate mængder.