Kræft: Well bliver Tips

Skal jeg gøre en selv-eksamen?

Tre forskellige teorier er omkring på at gøre en self brystundersøgelse. Den første er: gør det, koster det ikke noget, og det kan vise sig at være gavnligt. Den anden: er ved at gøre en selvstændig eksamen kvinder ser deres bryster som en "fjende", der skal overvåges nøje. De kan udvikle sig til at hade deres bryster og deres krop på grund af en frygt for kræft. Den tredje teori: Hvis du elsker din krop, du ønsker at tage sig af det og se det, nuture det, og respektere den. Gør en selvstændig eksamen er en positiv oplevelse. Så er der min teori: har din betydelige andre gør eksamen! De er formentlig mere fortrolig med dine bryster, end du er, så hvis der er nogen ændringer, de vil være sikker på at lægge mærke til. Plus, se på alt det sjove det kan føre til! ;-)

Beroligende kvalme

Hvis du oplever kvalme. Prøv at drikke en mørk farvet sodavand såsom cola eller root beer. Det er ikke den kulsyre, der hjælper lindre kvalme, men siruppen.
Jo mørkere farve sirup jo bedre. Også ginger ale har mave beroligende egenskaber også.

To Sleep eller ikke at sove?

Nogle gange med kræft behandlinger, du sidder i din stol kigge ind i din have spekulerer nøjagtigt, hvordan at sneglen har så meget energi, og du don? T? Nå, er din krop går igennem Verdenskrig og sneglen spiser dine pelargonier. Nogle gange er du bare nødt til at sidde, hvile, og endda sove mens din krop helbreder. Du skal også til at stå op, gå rundt, og nyde livet omkring dig. Butt callouses er ikke et sundt supplement til din situation.

Jeg fandt en klump! Hvad nu ?!

Først tillykke udføre din månedlige selv-eksamener. Jo før din finde en klump, jo højere din satser for overlevelse. For det andet, tage en dyb indånding, fordi 80% af de klumper fundne er ikke kræft (godartet). For det tredje, ringe til din læge og få en aftale så hurtigt som muligt. Den eneste måde at vide, om dit bryst klumper er kræft er at have en biopsi. Fjerde, afhængigt af din lab resultater, du og din læge vil finde ud af en slagplan.

Hvor er et tempo bil, når du har brug for en?

Kræftpatienter synes at have mere energi udsving end andre mennesker. En dag, de føler bøde og ønsker at opnå så meget som de kan, og den næste dag er det alt, hvad de kan gøre for at hæve deres hoved puden. Prøv at pace selv, sprede dine opgaver ud over ugen for at opretholde en køl. Som Anothy Trollope sagde: "En lille daglig opgave, hvis det er virkelig dagligt, vil slå arbejde i en spastisk Hercules".

Måder at slappe af, når du tager Cancer Drugs

Tager kræftlægemidler som en del af din kræftbehandling plan kan skabe følelsesmæssig uro, tilføjer stress og udrydde din følelse af stabilitet. Cancer medicin kan komme i form af piller, injektioner, intravenøs eller kemoterapi. De samme kræft lægemidler, der anvendes til behandling af din kræft, har bivirkninger, der kan gøre dig meget syg. Kendskab til kræftbehandling vil gøre dig syg, kan gøre det vanskeligere at tage narkotika. Stress og angst, er imidlertid en fjende. At lære at slappe af eller sænke din angst kan gøre processen med at modtage og håndtere de bivirkninger af kræftlægemidler mere tålelige.

Forslag:

• Medbring en mp3-afspiller fyldt med musik, du finder afslappende eller med lydbånd til afslapning. Tag hovedtelefoner og lytte, mens de fik din kræft narkotika eller efter, når du ikke føler dig godt.
• Lav en aftale med dig selv at forkæle dig selv med noget, enten før eller efter din kræftbehandling. En fod massage, varmt bad, middag, film eller noget andet, du finder behagelig.
• Tag lange, langsomme vejrtrækninger hver gang du føler dig selv at blive ophidset eller ked af det. Prøv at tænke på et tidspunkt eller sted, der bringer fred til dit hjerte.

At lære at slappe af og mindske din angst vil gøre tage kræftlægemidler som en del af din kræftbehandling mere gør-stand.

Hvordan til at gøre en selvstændig eksamen.

Gør en brystundersøgelse er nemt, men ikke hurtig. Nogle kvinder gør en hurtig polstring og klem af brystvorter til at kontrollere for udledning og kalder det godt. Der er faktisk lidt mere i det end det. I USA kan du ringe til 1-800 4 KRÆFT at bestille kræft publikationer og en selv-eksamen guide.

Først står i et spejl og se efter noget, der virker usædvanligt, du kontrollere for huden misfarvninger, klemning, lumpiness og grundform. Klem hver brystvorte for at kontrollere for decharge. Dernæst at gøre det samme, men har dine arme hævet. For det tredje, lå på ryggen, den ene arm gemt under dit hoved og med den anden hånd pat og skubbe din brystvæv. Du leder efter noget klumpet. Før min mor havde hendes tumor fjernet, det føltes som en lille golfbold i hendes bryst, meget hårdt og tæt. Det rørte sig ikke, og hendes brystvæv flyttet omkring det. Dette er den eneste bryst klump jeg har følt, så jeg ved ikke, om dette er normalt eller ej. Min teori er, du ved noget er galt, når du føler det. Og endelig nogle kvinder kan lide at gøre det sidste skridt i brusebadet.

Følelser og Plastikkirurgi

Plastikkirurgi fungerer bedst, når det ikke er en manifestation af indre uro eller fortvivlelse.