Kræft: Soul Sutter Tips

Når alt andet fejler ...

Laugh! Ja, du kæmper den største krig i dit kendte univers, men det er stadig en spøge. Latter har vist sig at være den bedste medicin til rådighed, er det nemt, og du behøver ikke at bekymre dig om din HMO. Lej dine foretrukne sjove film, læse vittigheder, folk e-maile dig, omgiver dig i dumhed. Du vil føle sig bedre, og det er det vigtigste.

Vacation? Nu?

Du har travlt går fra læge til laboratoriet til apotek, plus gør din normale dag-til-dag lever, som har tid til at slappe af? Du gør. In-mellem behandlingerne tage en stress pause og gå på en ferie. Se noget andet, komme ud af byen, og nyd dit liv. Det centrale er at slappe af og forynge. Det er forbløffende, hvordan en ændring af natur gør et organ god.

En menneskets bedste ven

Dyr er vidunderlige critters. De har sænket blodtryk, hjalp patienter med slagtilfælde, og bringe det bedste frem i børn i alle aldre. I denne tid med dybe skygger en fuzzy, skællende, flagrende, eller glat dyr at tage sig af måske kun være bedre end nogen medicin. Hvis du får et kæledyr, sørge for, at PET vil have rigelig pleje og vandt? T være sig selv hele dagen. De har brug for dig lige så meget som du har brug for dem.

Deprimeret? Skriv den ud.

Når man står med kræft, de følelser af fortvivlelse, angst, såret, stød og endda død fylde dit sind. Hvis disse følelser er tilbage indeni, vil de kun fodre kræft. Tag en pen, papir, tekstbehandlingsprogram, maling, lærred, eller skulptur og sætte disse følelser fri. Udtryk dig selv om ingen nogensinde ser det, og tillad dig selv at føle vrede og forræderi, og når følelserne er ude, gå videre med krigen foran dig.

Blomster - ven eller fjende?

I vestlige samfund, er det almindeligt at bringe blomster og planter til de syge. Hvis du er fristet til at gøre det samme med en kræftpatient, spørg først. Nogle patienter har så lav en hvide blodceller, at eventuelle bakterier, pollen eller sporer på disse smukke tulipaner, roser, eller orkideer kan sende dem tilbage til hospitalet. Deres venlige gestus vil blive værdsat, men ikke kølvandet, der kan følge den. Så hold ud på overraskelse gave fra blomsterhandlere, indtil du er sikker på, at patienten kan nyde dem uden skade befalling dem.

Musik til at tæmme den vilde dyr.

Sammen med griner på hver chance du får, vil lytte til musik støtte i din følelse bedre. Skru op melodier, dans, synge og fejre. Må ikke føler op til at gøre det cha-cha? Tap tæerne, fingrene eller blinke til rytmen.