Kostume: Påske Kostumer Tips

Voksen Påskelam Costume

Du ved, at alle vil bære bunny kostumer og dit barn elsker lam kostume frem for barnet bunny kostume. Da foråret er en tid med fornyelse, du ønsker at gå som en mama eller papa og baby lam, eller en hel får familien. Grib nogle hyrder i bibelske kostumer og okay, en påske Bunny kostume. Hvad mere har du brug for? Svar: En voksen lam kostume.

Her er nogle tips til at sikre dit kostume vil ikke være Baa-aa-AAD:

* Hvis du har at merino tæppe, drapere det omkring dig selv og bære nogle sorte sokker eller boot toppe samt sorte handsker.
* Ikke alle væddere bære horn, men du kan ændre rensdyrgevir at producere enkelt lange horn ligner Bighorns.
* Du kan bære at bunny kostume uden kanin hoved - bare pin et får hale over kaninens cottontail.
* Rams er typisk luftige og større end moderfår, så pak dig selv i en ekstra tyk tæppe, især hvis du er iført en kanin kostume.
* En Santa skæg eller flere vatkugler limet til et hvidt tørklæde eller bandana vil give dig, at tykke hals pels.
* Du behøver ikke at matche dine børns kostumer præcis, men prøv ikke at kontrast for meget.
* Blacken næsen med teatralske maling eller bære et får næse.

Nu kan du og dine små lam kan boltre sammen som en familie flok!

Roman Spring Påske Kostumer

Hvis du har set det HBO-serien "Rome", du ved, hvordan hensynsløse og dekadente romerne kan være. Vil du virkelig ønsker at skildre de onde? Faktisk, ifølge Mel Gibsons film og flere forskere, jøderne deles i skurken rollen ... men lad os overlade kontroverser ud af ferie kostumer.

Du kan skildre den dårlige fyr i påske kostumer - bare være taknemmelige du er ikke den, der har at forpinte over Judas, Simon og Peter religiøse kostumer. Grib din romerske Toga og klæde sig som Pontius Pilatus. Du kan endda efterligne David Bowie i "Den sidste fristelse". Eller du kan klæde sig som en romersk centurion med romersk letvægts skjold, plast hjelm og brystplade samt en romersk sværd. Lev ved sværdet, dø ved sværdet ... bare ikke på påske i religiøse dragter.

Vær ikke bange for at skildre skurkene, og lad ikke din sceneskræk sende dig scrambling for bunny kostumer. Efter alt, planlagde Kristus til at ofre sit liv for at redde menneskeheden. Men du behøver ikke blive for dekadent eller bacchantisk ligesom "Rom" tv-show.

Børn Påske Kostumer

Kylling og barnet bunny kostume er to store kostumer, børn bære under ferien. Påskeharer kommer i ét stykke jump dragter med ører og hånd luffer eller Åbn står jakkesæt. Bunny kostumer kommer i forskellige farver så godt. Kylling dragter er normalt et stykke og gul. Andre påske kostume omfatter et lam buntings.

Bunny kostumer i alle stil og størrelser

En voksen bunny kostume kan spænde fra være en fuld krop fuzzy dragt, til feminine, tyndt tøj. Teenagers piger bunny kostume valg omfatter en petite lyserød kjole, underkjole, forklæde med en kanin ansigt, pandebånd, butterfly, krave og manchetter. Et spædbarn bunny kostume kommer i flagdug stil kostume. 0-6 måneder, spædbarn Buksedragter, små, mellemstore og store. Toddler plys jumpsuits fra 2 til 4T eller for små piger 3 til 4T en fløjl bunny pige kostume. Alle disse ville være egnet til påske kostumer.

Påske Scener fra Jesu fødsel

Mens de bor krybber synes mere apropos til jul ferie kostumer, vil du se masser af mennesker reenacting Jesus stiger fra graven. Grib din Nativity religiøse kostumer fra jul og genbruge dem som påske kostumer.

Du kan springe de tre vise mænd, eller erstatte dem med folk i lam, kylling, ænder og påske Bunny kostumer. Det synes akavet, men disse Barnyard dyr er symboler på fornyelse, og lam, især repræsenterer Kristus.

Du kan endda partner med folk reenacting opstandelsen og iscenesætte dine scener ved siden af ​​hinanden for alfa og omega for Kristi liv. Fejr tro og ankomsten af ​​foråret, da børn i spædbarn lam kostumer og et barn i et spædbarn bunny kostume play uskyldigt rundt krybben.

Jesus og Stage Blood

Jesu lidelse kan have været reel, men det tætteste du er kommet opgiver chokolade påske Bunnies for fasten. Hvordan gør du din religiøse kostumer ægte? En af disse træ kvist guirlander fra håndværk butikker ville være en start. Men du er sarte over blod og du tror bunny kostumer kan være en sikker satsning. Men du lovede at slutte din kirke i en påske festspil forbinding i religiøse påske kostumer. Du er en person af dit ord. Hvad et dilemma.

Hvis du ikke er klar til at udgyde blod for Jesus, slappe af - selv Jim Caviezel i Mel Gibsons "Passion of the Christ", der anvendes etape blod til protray smerten Jesu under korsfæstelsen.

Ifølge IMDB.com, Mels makeup holdet udviklet en ny type falsk blod tilsat viskositet for Jesu piskningen makeup. Den nye makeup indeholder:

* Røde farvestoffer suspenderet i glycerin
* Fede tandkød
* En stabiliserende base,

Sørg for at have masser af sprit på hånden, fordi blodet gjorde Caviezel hud lugt svageligt søde. Du kan erstatte almindelig teatralsk falsk blod til Hollywood højteknologiske stuff. Tjek Los Angeles teatralske makeup butikker, hvis du kan bruge mere end fyrre stykker sølv på religiøse kostumer. Brug bleg makeup til at få, at blod-tab kig på dine kinder og krop. Glem ikke sårene (stigmata) på hænderne.

Du har den langvarige falsk blod. Nu vente med at spise dem, chokolade påskeharer, før du er ude af din Jesus makeup og kostume - og sige en bøn tak for den fyr, der udholdt så meget at redde menneskeheden.

Here Comes Peter Cottontail

Dine børn springe og hoppe rundt i et spædbarn Bunny Costume og Child Bunny Costume? Men du tror, ​​du har om så stor chance for at springe ud, godt, forår, som du gør af at gå på vandet i religiøse dragter. For meget pels! Desuden behøver du nogensinde se Disney-figurer på Disneyland hoppende om? Faktisk har vi set dem klatre op Matterhorn Ride. Hvis Mickey kan til det i disse sko og handsker, så kan du!

Her er nogle tips direkte fra påskeharer fortid at gøre din påskeferie kostumer mere hippity-Hoppity:

* Tag en cue fra hip-hop! Dans med dine børn til de urbane beats - bare sørg musikken er ren. Måske vil du huske de Moonwalk bevæger sig fra da Michael Jackson var ren.
* Praksis på en trampolin uden kostume, så med. Mens påskeharen kostume er plys, er det designet til at være behageligt, så du bør ikke have nogen problemer med at hoppe over.
* Du kan få varmt i dit kostume, så drik masser af koldt vand, planlægge pauser uden kostume, og slid hals køligere wraps.
* Spis ikke for mange af disse chokolade gækkebreve og skumfidus kyllinger - sukker og koffein kan midlertidigt øge din hoppe, men lader du flad. Det samme gælder for den lækre Dobbelt Frappuccino fra Starbucks.
* Brug din sunde fornuft og ikke trække en muskel - en påske Bunny med en Charley hest eller en diskusprolaps kan ikke hoppe.

Nu kan du hoppe ned bunny spor i påskeferie kostumer med alle dine små påskeharer!

Infant Bunny Kostumer

Mange baby bunny kostumer er ét stykke buntings med vedhæftede butterfly, hale og ører. Andre bunny kostumer bare omfatte tilbehør til spædbørn. En bunny kostume kan være stofbeklædt pandebånd med lyserøde kaninører og bunny hale med elastik i taljen. Disse gør store påske kostumer. Du kan også finde hyggelige spædbarn bunny kostumer, der dækker baby fra top til tå. Hvis du bor i et koldere klima og stadig ønsker at være festlig, kan dette være den mulighed for dig!