Kostume: Kostume Make-Up Tips

Seks tricks til Costume Make Up Application

For at få kostume udgør ansøgning ret, det hjælper at have de rette værktøjer til jobbet. Du behøver ikke at være ekspert, men stifte bekendtskab med vores tricks til kostume make up program, og du vil være på din vej til at skabe en malet mesterværk på ingen tid.

1. For applikationer, der kræver en pensel, får en med en flad børstehårsarrangement. Du behøver ikke en rund børste det meste af tiden for kostume udgør ansøgning.
2. For brede programmer som anvender en make up base for hele dit ansigt, skal du bruge en svamp.
3. Ved anvendelsen af ​​kostume make up, altid bevæger sig i en trækretning.
4. Hvis du har råd til det, købe det bedste kostume gøre op fra en kostume butik i modsætning til en butikskæde. Som hovedregel, kostume fyldes op i potter er bedre end dem i stick form.
5. Powder dit ansigt med professionelle make up pulver til sidst kostume udgør ansøgning. Det vil sætte kostume fyldes op og holde det fra at køre.
6. For at fjerne kostume fyldes op med lethed, bruge babyolie. For flydende latex, vil kold creme gøre det trick.

Lav din egen Fake Blood

Hvor der er monstre, trolde, vampyrer og ghouls, er der bundet til at være lidt
falsk blod rundt på Halloween aften. Hvis du ønsker at lære at lave dine egne falsk blod, læse vores how-to opskrift.

1 kop majssirup
5 dråber rød frugtfarve
1 flaske af chokolade sirup

Bland majssirup og rød frugtfarve sammen. Fortsæt til sprøjte chokolade sirup i blandingen, indtil du opnår den konsistens, du ønsker. Instant falsk blod!

Bemærk: Denne how-to opskrift, men harmløse, vil sandsynligvis pletter din hud og tøj. For at fjerne pletter fra din hud, gøre en masse med bagepulver og krat på din hud.

Sådan ansøger du en Fake Mustache

Sætte på en falsk overskæg er en nem nok opgave, men det kræver lidt teknik. Læs vores retningslinjer for anvendelse af en falsk overskæg.

1. Rengør hudområde, hvor du vil anvende den falske overskæg.
2. Tag ånd tyggegummi og sprede et rimeligt beløb over læben.
3. Brug din finger til at trykke ånden tyggegummi let, indtil det har en klæbrig konsistens.
4. Påfør falske overskæg.

Bemærk: Fjernelse af falske overskæg vil være lettere, hvis du anvender Damme kold creme til at fjerne ånden tyggegummi. Husk at teste ånd tyggegummi på en anden del af din krop, inden du tager den falske overskæg for at sikre du ikke udvikler en allergisk reaktion.

Lav din egen Halloween fyldes op

Du kan købe kommercielle Halloween fyldes op, eller du kan starte fra bunden og lave dine egne. Alt du behøver er fire enkle elementer til at gøre din egen Halloween fyldes op. Her er den make up opskrift:

1 tsk majsstivelse
1/2 teskefuld vand
1/2 tsk kold creme
Frugtfarve

Blandes grundigt majsstivelse og kolde fløde sammen. Tilsæt vand og rør. Tilsæt vand til sidst.

Må ikke bare stoppe ved en farve. Når du har lavet en batch fra make up opskrift, prøv andre fødevarer farver til mere Halloween fyldes op. Du kan gemme dem i en forseglet plastbeholder at bruge igen.

Fem Halloween ansigtsmaling Tips

Halloween ansigtsmaling er en fantastisk måde at opnå et udseende til dit kostume, som du ikke kunne med en maske. Før du åbner de små beholdere med Halloween ansigtsmaling, tjek vores fem tips.

1. Ved maling store områder, så brug en svamp i stedet for en pensel. Du vil spare dig selv nogle ansøgning tid.
2. Hold en pose ansøgning svampe på hånden. Hvis du har en for hver farve af Halloween ansigtsmaling, vil du undgå at blande farver og spare dig besværet med at skulle vaske ud svampe.
3. Påfør ansigt maling i tynde lag og lade hvert lag tørre, før du anvender den næste. Tyk maling kan knække og anvende en ny maling over en våd én kan få dig til uforvarende blander farverne.
4. For specifikke former som cirkler, trekanter, stjerner eller mere komplicerede objekter, bruge en stencil, hvis du ikke er sikker på ansigtsmaling med din egen hånd.
5. Har væv og papirhåndklæder handy fordi ansigtsmaling fører til messer!

Halloween ansigtsmaling kommer i mange forskellige farver. Du kan vælge mellem hæfteklammer som rød, blå, hvid, gul og sort. Hvis du vil oprette en anden nuance, blend din Halloween ansigt maling farver sammen for at skabe det udseende, du ønsker.

Fire teater makeup Idéer

For din næste udklædte begivenhed, don nogle teatralsk makeup for at tilføje en dramatisk effekt til dit look. Hvis du vil have nogle ideer til teatralsk makeup, tage et kig på vores liste over fire ideer til at prøve.

Bride of Frankenstein - For at skabe denne uhyggelige brud, skal du bruge en hvid base på dit ansigt og blend lidt grønt for at opnå den rigtige hudfarve. Mørkere bryn med flydende øjenskygge. Shade kinder og øjenlåg med en koksgrå øjenskygge. Afslut med dine læber med sort læbestift.

Grim Reaper - Brug en hvid teatralsk makeup base for manden med leen. Brug sort flydende eyeliner, male omridset af cirkler omkring dine øjne. Mørkere derefter i straffesparksfeltet. Luk modsatte øje som du maler over en øjenlåg. Mal en trekant på hver side af næsen ved hjælp af sort eyeliner. Afslut ved at tilføje sort læbestift på munden.

Wicked Witch - Brug en grøn base, teatralsk makeup på dit ansigt og læber. Mørkere øjenbryn i en bue med flydende øjenskygge. Ved hjælp af sort eyeliner, mørkere øjenbryn i en alvorlig bue.

Kabuki Face - Brug en hvid base at dække dit ansigt og læber. Brug løs pulver til at forsegle i farven. Brug en pensel og rød teatralsk makeup til at trække en rød bue under øjnene opad fra kanten af ​​næsen på den udvendige kant af dit ansigt. Mal kun din overlæbe rød. Dot to dråbeformet figurer på kanten af ​​din mund til at fremstå som en forlængelse af din mund.

For teatralsk makeup ansøgning, der er en alt i én proces, få en teatralsk makeup kit. Vælg mellem figurer som Frankenstein, et skelet, og en vampyr. De teatralske makeup farver er valgt og fastsat for dig. Alt du skal gøre er at følge de praktiske anvisninger for at oprette din karakter.

Hjemmelavet Costume Make-up opskrift

HOMEMADE COSTUME Make-up OPSKRIFT Lav et parti af denne ikke-giftige naturens kostume make-up, der er let at vaske væk. INGREDIENSER: 2 spsk majsstivelse 1 spsk fast forkortelse retninger: 1) Bland ingredienserne godt. Gør nok hvid makeup til den ene side. Opbevares i en lille, lukket krukke hvis den ikke anvendes med det samme. Dobbelt opskriften på 2 børn, eller hvis forskellige farver er påkrævet. Opdel hvid kostume make-up i små portioner på et stykke bagepapir, og farve dele med frugtfarve. En pakke med frugtfarve i dit supermarked indeholder gul, rød, grøn og blå i separate flasker. Følg instruktionerne i pakken for farverne orange, brun og lilla. 2) Påfør kostume make-up på huden ved hjælp af fingre eller kosmetisk svamp, og undgå at få det i nærheden af ​​øjnene. Efter påføring af kostume make-up, betale huden med vatkugler og talkum eller baby pulver til en bedre, længerevarende resultat. Supplement med regelmæssige kostume make-up, såsom læbestift, blusher, øjenskygger og pande blyanter eller købe din egen kostume make-up online.

Halloween fyldes op Idé: Oprettelse råddent kød

Der er intet som en lille smule falsk råddent kød at gøre din Halloween kostume så skrækkelige som kan være. Dette Halloween udgør idé er et must have tilføjelse til ethvert medlem af udøde på Halloween aften. Følg vores guide til at skabe råddent kød til din Halloween kostume.

Du skal bruge følgende:

  • Astringerende
  • Flydende latex
  • Rå havregryn
  • Inexpensive gøre up børste
  • Make up basen

Start med at rense dit ansigt grundigt med adstringerende. Påfør flydende latex over det område, du ønsker at bruge som råddent kød. Påfør rå havregryn over latex og vent et par minutter på det tørre. Brug af make up børste, male et par latex frakker over havregryn området. Husk, at latexen vil gøre børsten ubrugelig, så du bliver nødt til at kaste det efter brug. Dæk råddent kød med make up base og din Halloween fyldes op idé er færdig!

Hvordan laver falsk blod - Anvendelse Costume Makeup

Disse professionelle kostume make-up ideer er ikke-giftige, men ingen af ​​opskrifterne er beregnet til at blive spist. ADVARSEL! Nogle af disse vil plette nogle tøj. Alle vil vaske din hud med sæbe og vand. UDSTYR: Måling skeer Bowl INGREDIENSER: 2-1 / 2 spsk vand 60-70 dråber rød frugtfarve 10-15 dråber gul frugtfarve 2-3 dråber blå frugtfarve 5-1 / 2 spsk hvid majssirup KØRSELSVEJLEDNING: 1. Bland alle de farvestoffer og vand sammen. 2. Langsomt røre i majssirup, indtil blandingen er tyk, men stadig "slides" ned din arm. (Dette Goop vil plette tøjet, så du skal ikke bære de gode ting!) 3. smøre det på din hud, hvor du ønsker det "blod" til at være.

Mere Kostume Makeup Teknikker - Hairy vorter

Disse tips om anvendelse kostume make-up ideer er ikke-giftige, men ingen af ​​opskrifterne er beregnet til at blive spist. ADVARSEL! Nogle af disse vil plette nogle tøj. Alle vil vaske din hud med sæbe og vand. UDSTYR: Ingen INGREDIENSER: Hele peberkorn hvid eller sort Majssirup eller øjenvipper lim Hår børster fra en pensel eller ud af dit hår børste (ekstraudstyr) Ikke-toksiske akvareller (den slags du bruger i folkeskolen) retninger: 1. Lim peberkorn til din hænder eller ansigt ved hjælp af majssirup eller øjenvipper lim. HOLD Peppercorns i øjnene! Du kan have til at holde dem på plads, indtil limen eller sirup er tør. 2. Dip ene ende af hår i lim eller sirup og tillægger peppercorn, så de ser behåret. 3. Brug maling til at farve dem uhyggelig!

Oprettelse af en Animal Costume Makeup Application

Hvis du vil oprette et dyr kostume make-up design, på en klar fotografi, skitsere de væsentlige træk ved dyrets ansigt, derefter overføre og pynte disse linjer på dit ansigt.

Udvikling af penciled ansigt, nu oprette farver til din tiger makeup design. Husk at forenkle og overdrive funktioner, især ved at udvide øjne og mund, så disse mest udtryksfulde dele af dit scenen ansigt vil være klart synlige for publikum. Brug eyeliner blyant til at begynde dit kostume make-up program. Tegn linjer, der følger det overordnede mønster arbejdede på dit ansigt. Disse linier skabe en "face patch" - fokuseret område af interesse, der definerer dyret. Bemærk, at eye-mund-næse-forbindelse er klart defineret på dette punkt.

Når hvide kostume makeup er en del af dit design ordning, sætte det på først, før du anvender fundament eller andre farver. Dette vil forhindre sammenblanding af toner, der ville mudret det endelige udseende. Pat på hvidt creme foring eller klovn hvid foundation med en børste eller en svamp, være omhyggelig med at arbejde mellem linjerne uden udslette dem.

De næste farver anvendes her, er orange og brune fundament for din tiger makeup ansøgning. Brug kontrastfarver og skygger for at skabe et mere 3D-udseende, og husk at fortsætte kostume makeup ned til halsen for at møde dit kostume. Efter maleri øjet område, lukke øjnene og pulver lågene straks at holde kostume makeup fra udtværing. Afslut anvende kostume makeup uden for "ansigt patch," Tilføjelse prikker omkring munden for at skabe en mere feline effekt. Kontroller at se, hvordan dit kostume makeup ser ud, når dit ansigt er animeret, og tilføje sidste hånd i overensstemmelse hermed. Brug en neutral hvidt pulver til at indstille dit kostume makeup.

super skorper - Scary Halloween kostume Makeup Application

Disse dans kostume make-up ideer er ikke-giftige, men ingen af ​​opskrifterne er beregnet til at blive spist. ADVARSEL! Nogle af disse vil plette nogle tøj. Alle vil vaske din hud med sæbe og vand. UDSTYR: To pensler lille gryde (hvis du bruger en mikrobølgeovn, skal du bruge et glas 1-kop målebæger) INGREDIENSER: Cornmeal Corn sirup Rød eller brun akvareller eller makeup blush eller rouge En kuvert unflavored gelatine, ligesom Knox brand. KØRSELSVEJLEDNING: 1. I en lille gryde, drys gelatine i ¼ kop koldt vand. Lad det stå et minut. Så rør over svag varme, indtil al gelatinen er opløst. (Microwave Kørselsvejledning: I en 1-kop glas målebæger, drys en konvolut gelatine i ¼ kop koldt vand, lad stå 2 minutter Mikroovn på HØJ {Fuld kraft} i 40 sekunder, rør godt, så lad stå yderligere 2 minutter, indtil. gelatine er helt opløst. Lad den køle helt af, før du bruger!) 2. Paint eller smøre et tyndt lag majssirup på din hud den form, du ønsker, at dine skorper at være. 3. Dæk sirup med et tykt lag af majsmel. Lad det sidde i 2 minutter, derefter forsigtigt tryk det overskydende. 4. Brug maling eller makeup at farve cornmeal patches. 5. Med pensel, male den afkølede gelatine blandingen over og omkring skurv. Gør dette meget forsigtigt, så du ikke børste off cornmeal. (gelatinen "sæler" den på plads).

Stage makeup teknikker - Homemade Lim til Facial Decals

Denne naturens lim er sikkert for ansigtet og let at lave professionel kostume make-up. Kog en stor kartoffel i sin hud indtil de er møre. Lad afkøle. Delt i to og bruge snitfladerne som lim. Skær små decals (hjerter, stjerner, måner, blomster, ar) fra farvestrålende silkepapir (fordi det er tilstrækkeligt absorberende), gnid mærkaterne med kogt kartoffel, og holde fast på rene, tørre kinder og pande. Kartoffel lim er lige praktisk at holde glitter i ansigtet.

Opdigte forbrændt Skin - Costume Makeup Application

At anvende kostume makeup ved hjælp af vores kostume make-up kits, brug en svamp tp anvende et tyndt lag flydende latex til det ønskede område. Lad latex tørre grundigt. Hvis du vil have den lok af tykkere hud i det forbrændte område, tilføje mere latex. Alle latex tørre grundigt. Bemærk de dybe rynker opnået med flere lag latex anvendt. Rul tilbage dele af latex at simulere afskalning, grov-up udseendet af brændt hud. Mal med foundation og fløde liners. Ujævnhederne rødbrun, blå og sort creme liner omkring brænde. For en endnu mere realistisk og blodige udseende, tilføje scene blod.

Fjernelse Kostume Make-Up

Efter at have brugt vores kostume makeup kits og du er klar til at få hjælp til at fjerne kostume make-up og rense huden, skal du følge disse enkle instruktioner. Hvordan du fjerner kostume make-up og rense dit ansigt vil bidrage til, hvor godt din hud vil se på daglig basis. Med hånden, glat kold fløde over hele ansigtet, ved hjælp blidt, cirkulære bevægelser indtil fundamentet løfter fra huden på cremen. Som kold fløde blandes med fundament og farven af ​​cremen er ikke længere hvid, en grundig rengøring finder sted. Tør dit ansigt ren med bomuld firkanter. Undgå at bruge tissus eller andre papirprodukter til at rense hud, fordi mange har slibende egenskaber. Vask dit ansigt med en rensende sæbe og vaskeklud. Rens dine porer med en astringerende-gennemblødt vat eller firkantet. Endelig efterlade din hud forfrisket med en ting lag fugtighedscreme.

Oprettelse ar - Halloween kostume makeup teknikker

For professionelle kostume make-up ideer, skabe en nyere ar, hævet højere over huden, og male klar flydende latex på et stykke glas eller enhver glat, ikke-porøs overflade, forme latex i den type ar, du ønsker. Lad latex tørre grundigt til det punkt at være svagt gul. Påfør ånd tyggegummi på stedet wehre arret skal anbringes. Tillad både tandkødet og din latex brik til at føle klæbrig ved berøring, før du monterer arret. Afslut med højlys og skygger. Et strejf af rødbrun creme liner på ar hjælpemidler i troværdighed.

Salg Theatrical Costume makeup kits

AnytimeCostumes.com sælger kostume makeup ansøgning kits til mange af dine maskerade parter, Halloween kostumer og teater makeup og forsyninger. Kits omfatter kostume makeup instruktions ark, heks kostume makeup, vampyr kostume makeup, skelet kostume makeup, Frankenstein kostume makeup, klovn og dyr kostume makeup.

Costume Makeup Application - Flydende Latex Rynker

Puff dine kinder som din anvender latex med en svamp. Hold luften i dine kinder, indtil latexen er tør. Brug en hårtørrer for at fremskynde tørretid. Når den strakte hud er udgivet som du punktere dine kinder, vil rynker vises. Når latexen er tør, at overbevisende tynd hud rynker bliver vist. Opret tungere rynker ved at opbygge området med væv eller vatkugler. Lad latex tørre igen, og træk derefter overskydende bomuld og genanvende latex. Eller anvende væv til den våde latex, lå derefter endnu et lag af latex, tørring mellem lagene. Når tør, anvende fundament på toppen.

Oprettelse Aging Hands for Old Lady og gamle mænd Kostumer

For teatralsk makeup og forsyninger, lægge foundation på hånden til at udjævne din hud tone. Fremhæv knoklet område, knoer, fremtrædende blodårer og håndled knogler. Pas på ikke at få højdepunkt i kno folder. Shadow kno folder, sider af fingrene og omkring venerne. Påfør finpudsning af alder pletter, leverpletter og ujævnhederne, derefter pulver. Gentag 4-trins proces på den anden hånd.

Anvendelse Kunstige overskæg - Cstoume Makeup Teknikker

Hvis du ønsker at anvende en kunstig overskæg for sminke teknikker, skal du følge disse enkle påføringsanvisninger for et behageligt, realistisk og naturligt udseende overskæg. 1. Fjern overskæg fra pakken. 2. Fold Moustache i halve og skæres i nøjagtige centrum resulterer i to lige store stykker. (Anvendelse af overskæg som to separate stykker gør det muligt at bevæge sig mere naturligt, når du taler.) 3. Påfør Spirit gum til den ene side af ansigtet. 4. Lad det tørre lidt og bliver klistret at røre ved. 5. Tryk på den ene side af overskæg. 6. Gentag trin 3-5 med anden halvdel af overskæg. Anvendelse af overskæg i to separate stykker vil gøre det muligt at bevæge sig mere naturligt med munden, når du taler, drikke og spise. For at fjerne overskæg, blot peal det ud som et band støtte og bruge Ånden Gum Remover at fjerne enhver lim tilbage på ansigtet. Påfør ikke ånd tyggegummi remover direkte på overskæg.

Costume Makeup for Facepainting

Den bedste kostume make-up for ansigtsmaling på børnefester er en vandbaseret flydende makeup, der kan findes i kostume make-up kits. Det fungerer normalt bedst til gruppe ansigtsmaling. En vandbaseret kostume udgør vil tørre, så det vil ikke smitte af på alt barn hånd. Derudover er det nemt vasker med sæbe og vand. Husk, alle røde og gule dragt gør op tendens til lidt pletter lys hud. Det anbefales at bruge disse farver sparsomt. Må ikke over-scrub dit barns ansigt i et forsøg på at fuldt ud at fjerne disse farver. Farven vil blegne på egen hånd. For ansøgning, anbefaler vi at bruge en Styrofoam æggebakke (pap vil absorbere makeup og i sidste ende lække) eller muffin pan som din palle. Du kan ringe hver farve i sin egen sektion eller endda blande to farver i én "" kop "" for at oprette yderligere farvemuligheder. Costume make-up kan anvendes med børster eller endda Q-Tips. Nogle forældre foretrækker Q-Tip metode, fordi de kan bortskaffes efter hver barn. Hver ansigt får frisk Q-Tips. Hvis du ikke er meget kunstnerisk, kan du holde sig til grundformer. Tegn et hjerte, en stjerne, en regnbue. Du kan oprette en kat blot ved at farve næse sort og tilføje et par linjer til knurhår. Du kan også bruge stencils. Hold stencil op til ansigtet og bruge en svamp til "DAB" kostume make-up over det udsatte område.

Grundlæggende Costume makeup kits

En grundlæggende kostume make-up kit vil indeholde fundament creme kager, fløde liners, blyant liners, lipliners, pulver, ånd tyggegummi, voks og kit, flydende latex, pulver børster og makeup pensler, og pudderkvaster og svampe.

Oprettelse Fantasy Costume Make-up

Oprettelse fantasi og dyrs kostume make-up er masser af sjov. Det giver dig mulighed for at skubbe din kunstneriske fantasi ud over grænserne for menneskelige ansigtstræk til at udforske ideer normalt ikke betragtes til brug på det menneskelige ansigt. Idéer kan omfatte plante- og blomstermotiver, årstiderne og vejret, billeder fra berømte malerier, mønstre baseret på husholdningsartikler og mange andre kilder, der kan indvindes og sat på et ansigt.