Kostume: Costume Sikkerhedstips

Køb Flame Resistant Kostumer

Køb flammefaste kostumer eller gøre dem fra flamme-resistens materiale. Se efter mærkerne på etiketten, box eller materiale. For at undgå tøj tænding kan håndlavede dragter være flamme-proofed: dip stof i en opløsning af 2,5 ml varmt vand, 200 ml borax og 85 ml borsyre. Dryppe og jern. For at bevare flamme modstand, skal dette gentages efter hver vask.

Børn og Halloween Sikkerhed

For Halloween kostume sikkerhedsmæssige børn bør bære komfortable, godt udstyret sko. Klodset og tunge sko og mors høje hæle bidrager til ømme fødder, falder, spildt behandler og tårer.

Costume Sikkerhed for Costume Tilbehør

For kostume tilbehør, parykker, skæg, whiskers og kostume hatte skal fastgøres forsvarligt, og udformet således, at de ikke kommer i unges øjne, der spærrer udsynet.

Montering og størrelse Kostumer

Ved dimensionering kostumer de skal være lette og passe ordentligt, men alligevel stor nok til, at varmt tøj kan bæres under hvis det er koldt udenfor.

Fodgænger sikkerhed for børn

Gå, du ikke køre, fra hus til hus. Må ikke krydse værfter og græsplæner, hvor usete objekter eller den ujævnt terræn selv kan præsentere fare for at snuble for ekstra fodgængersikkerhed.

Fodgænger Kid Sikkerhed

Øv fodgænger kid sikkerhed ved at gå på fortove, ikke i gaderne. Hvis der ikke er fortove, gå på venstre side af vejen, overfor trafik. Kryds travle gader i vejkryds eller crosswalks. Må ikke zig-zag på tværs af gaden går fra dør til dør.

Halloween Sikkerhedsregler

En Halloween sikkerhed regel er, at børn og voksne bør bære sikkerhedssele. Det er statens lovgivning. Har børn får ud af bilen på kantsten side, væk fra trafikken.

Sikker Costume Make-up og kostume masker

Kostume masker med smalle øjne spalter tilsløre et barns evne til at se modkørende trafik, kantsten eller blokeret veje. Facial kostume make-up er sikrere, sjovere og mere komfortabel. Hvis masker er slidt, bør de have åbninger for næse og mund, og store øjne huller til at tillade fuld vision. Instruer børnene at bære masken på toppen af ​​hovedet, når du går, og træk det over ansigtet, når de når frem til destinationen.

Yderligere Halloween Sikkerhed Tips

Hold familiens kæledyr væk, mens indbydende trick-or-behandlere, så de ikke vil skræmme børnene. Mennesker klædt i unikke kostume idéer kan også skræmme eller irritere dyr.

Kostumebal Sikkerhed

Hvis du kører til en kostume fest, ikke bære dit kostume masker under kørslen. Undgå at bære kostumer og kostume tilbehør, der kan snøre din arm eller ben bevægelser også.

Fodgængersikkerhed

Hvis du kører rundt i løbet trick-or-behandling, bremse i boligområder. Af hensyn til fodgængernes sikkerhed se for børn darting ud mellem parkerede biler.

Cykel og fodgængersikkerhed Idéer

Hvis børn bruger cykler, bør de tilpasse deres kostumer og bruge cykel bukser clips eller andre midler til at undgå kontakt med cykel eger. Cykler skal have reflekser, en forlygte og et horn eller klokke. Følg alle relevante regler for cykler og fodgængere trafik.

Foreslåede Halloween Sikkerhedsregler

Nogle sikkerhedsregler Halloween kan omfatte give børn en tidlig middag eller et måltid, før de går ud, så de vil ikke blive fristet til at spise meget af deres slik eller andre behandler, før de kommer hjem.

Halloween Sikkerhed og børn

For Halloween sikkerhed og børn, aldrig lade børn rejse alene eller uden opsyn. Små børn skal være ledsaget af en voksen eller ansvarlig ældre barn. Fastsætte en frist, hvis børn er gamle nok til at gå ud med deres venner. Kender navnene på de venner. Giv mønter og instruere børn at ringe, hvis der er et problem, eller om de er for sent.

Sikker og ugiftig Kostume Make-Up

Når du køber en særlig kostume make-up check på pakker, der er mærket "Made Med USApproved Color Tilsætningsstoffer", "Laboratoriet Testet", "Opfylder føderale standarder for kosmetik" eller "ikke-toksiske." De fleste producenter liste ingredienser og / eller kemisk analyse på kolli. Følg producentens anvisninger for anvendelse og fjernelse.

Halloween Light Sikkerhed

Brug lyse farver, overføringsbilleder eller reflekterende tape til Halloween lys sikkerhed, således at børn er synlige om natten til bilisterne. Reflekterende bånd kan købes på de fleste isenkræmmere og sportsudstyr butikker.

Sørg for at du Undersøg Halloween Candy

Undersøg alle behandler omhyggeligt for uemballerede genstande, revet emballage, små huller, off-farve lugt eller tvivlsomme udseende, når inspektion Halloween slik. Vask frugt og skær dem i små stykker, kontrol for ikke-spiselige tilføjelser. Hvis noget er mistænkeligt om godbidder, rapportere det til politiet. Når du er i tvivl, så smid det ud.

Halloween Sikkerhed Tips Når Carving Pumpkins

En voksen bør overvåge eller rent faktisk gør skæring af græskar, da en skarp, spids kniv er nødvendig. Hvis carving en græskar er ikke hensigtsmæssigt, eller hvis børn er meget unge, en Halloween sikkerhed tip er, at hjemmelavede eller store-købte decals kan anvendes til ansigtstræk.

Flere Halloween Sikkerhedsregler

For Halloween sikkerhed, aldrig indtaste biler, huse eller lejligheder, medmindre en voksen ledsager godkender.

Costume Tilbehør Sikkerhed

Swords, tryllestave og andre kostume rekvisitter og kostume tilbehør skal være harmløse og fremstillet af pap, plast eller andet bøjeligt materiale som ikke vil forårsage skade, hvis dit barn vælter på dem. Lad aldrig børn at bære reelle knive eller andre skarpe genstande.

Halloween kostume Sikkerhed

Når du designer eller købe kostumer, øve kostume sikkerhed, så børn nemt kan gå uden at snuble, indfiltringsnet deres fødder eller falder

Rådgivning om Halloween Light Sikkerhed

Brug en lommelygte i jack-o'-lanterner til lys. Det er sikrere end et lys i tilfælde af græskar er væltet, eller hvis flammen kommer i kontakt med kostume dekorationer, der kan antænde og kostumer, der ikke er brandhæmmende dragter.

Flere Halloween Sikkerhedsregler for Kids

For Halloween sikkerhed, stop kun huse eller boligblokke, som er veloplyste og / eller klart vise, at de deltager i trick-or-treat aktiviteter. Undgå mørke områder.

Hjemmelavet Halloween Treats

Wrap behandler ordentligt, hvis de er hjemmelavet eller løse. På hjemmelavede edibles, tilføje dit navn til pakken, så forældre vil vide, hvor det kom fra, når de inspicerende Halloween slik.

Lygter og Halloween Light Sikkerhed

Regnskabsmæssig lommelygter vil hjælpe børn ser bedre og mere tydeligt ses for god Halloween lys sikkerhed. Lad aldrig nogen at gå ved hjælp af en flamme i en lys.

Kontrol Halloween Candy

Hvis du kommer til at gå om inspektion Halloween slik, insisterer på, at slik og andre spiselige lækkerier bringes hjem til eftersyn, før noget er spist.

Finde Safe Trick or Treat Tasker

Costume Trick or Treat poser båret af børn bør være lyse eller trimmet med reflekterende tape eller mærkater hvis børn er udenfor efter mørkets frembrud.

Halloween Kid Sikkerhed

Inden vi går trick-or-behandling, planlægge og diskutere ruten børnene har til hensigt at følge. Lad dem vide, at de bør kun gå ind i velkendte kvarterer og vælg veloplyste gader for den bedste Halloween kid sikkerhed vejledning.

Trick or Treat Sikkerhed for naboer og forældre

For trick eller behandle sikkerhed, afhente værktøjer, stiger, legetøj, sprinklere, trash containere eller andre genstande i gården, så børn ikke vil falde over dem. Hold også et lys på, så det er nemt at se trapper og trin. Det vil også signalere, at du velkommen trick-or-behandlere.

Halloween Sikkerhed Tips og fodgængersikkerhed

For at udøve fodgænger kid sikkerhed, undgå at løbe ud mellem parkerede biler. Hold øje med biler ind og ud indkørsler. Og undgå løjer skubben og masen, når du går tæt på gade trafik.

Halloween Sikkerhedsregler

Gennemgå grundigt med børn alle passende trick eller behandle sikkerhedstips, herunder fodgængere og trafik sikkerhedsregler.