Kostume: 1920'erne Kostumer Tips

Stopgarn Kostumer

Fashion erklæringer til Flapperskønheder kostumer:

 • Dress: Low-indsnævrede, ærmeløs kjole, der kaldes en "shift"
 • Hemline: lige over eller under knæet
 • Lang Fringe: på kjole, pung
 • Sko: hælene i sort satin, T-rem eller Mary Jane stilarter
 • Makeup: oprørende eyeliner og rød læbestift
 • Makeup ekstra: guld kompakt til pulver
 • Hår: kort bob, enten slicked ned eller krøllet
 • Hat: cloche trukket ned stramt over korte hår
 • Silhouette: flat brystet, drenget figur
 • Boa: enhver farve
 • Perler: ekstra lange "perler"
 • Ultra cool: lang cigaret filter
 • Purse: sort-kantet med lang strop

Stopgarn kostumer omfatter lige, lav talje kjole lige over eller under knæet, lange frynser på kjole og sort pung, sort T-rem hæle, eye liner og rød læbestift, og en cloche hat trukket ned stramt over en bob klipning. Glem ikke boa, pulver kompakt, lange "perler", og ultra-cool lange cigaretrør.

Den brølende tyvere

Den 1919 ende af Første Verdenskrig, plus 1920 kvinders stemmeret, anlagt i en ny velstand og svimmelhed. Desuden Forbud bragt i ulovlig alkohol, handel, gangstere og drikke virksomheder kaldet speakeasies. Unge kvinder, Flappers, blottede deres ben og arme, chokerende deres forældre. Andre shockers var anvende makeup i det offentlige, korte "bob" haircuts, og går rundt med mænd af tvivlsom karakter.

Gangster Halloween Kostumer

Her er must-haves til din Gangster Halloween kostume:

 • Zoot Suit: løs, dobbelt-breasted med nålestriber
 • Shirt: Dark
 • Tie: Hvid
 • Overskæg: lige, lige over læberne
 • Sko: sort og hvid "gamacher"
 • Hat: sorte eller hvide fedora
 • Aromatisk ekstra: cigar fastspændt mellem tænderne

For din Gangster Halloween kostume, sat på en Zoot Suit, gamacher, Fedora, mørk skjorte og hvide slips. Og glem ikke din cigar og tynde overskæg!

Fashions af 1920'erne

Efter krigen, hvor kvindernes påklædning blev mere mandhaftig til 1920'erne kostumer, hvert år syntes at få mere alvorlige i tråd som næsten understregede feminine kvinde nedenunder. Kvindelige tøj blev løsere og mere uformelig i pasform. Busten blev undertrykt, taljen forsvundet, skuldrene blev bredere og hår kortere og kortere. Smalle drengede hofter blev foretrukket. Den silhuet understregede en flad bryst og kvindelige kurver blev elimineret som linjen blev mere forenklet.

Din egen 1920'erne Garb fra din Closet

Du besluttede sidste minut at gå med 1920'erne tema til din kostumebal, men venter til sidste øjeblik forårsager et problem: du ikke har et kostume. Bare rolig - det er sandsynligt, du har alt, du behøver i dit skab.

Flappers
Nogen-farvet knælang kjole med tynde stropper vil gøre. Undgå de mønstre og gå efter enkelhed - det vigtigste er at accessorize. Når du har din kjole, finde et par sko med en hæl med en rund tå. Husk, Jimmy Choo ikke gøre sko i 1920'erne, så dine favorit stilethæle måske ikke gøre cut. Men ligesom de fleste kvinder, har du sandsynligvis et par sorte pumper gemt væk i dit skab. Dernæst hovedet til smykkeskrin og tænke "perler". Hvis du har en lang perlekæde, der er stor, men hvis ikke, kombinere et par halskæder i forskellige længder sammen. For makeup, mørk eyeliner og læbestift var på mode.

Gangsters
Du har måske bare slidt det til kontoret for bestyrelseslokalet møde, men din kulør kan fordoble som en gangster outfit. Det vigtigste tilbehør til dette kostume er hatten, så hvis du ikke har en hat, der vil arbejde, skal du kontakte dine venner og familie for et lån.

1920'erne Maids og Butlers

I stedet for stopgarn kostumer eller 20'erne gangster kostume, kan du klæde som jomfruen eller butler af et fashionabelt hus.

Din tjenestepige brølende 20'erne kostume vil formentlig indeholde en lang hvid ternet bomuld forklæde, eventuelt med blomster design. Tilføj en almindelig sort top og hvid kasket fra alle de klassiske film af 1920'erne og 1930'erne.

Flapper Halloween Kostumer

For 1920'erne kostume idéer, kan kvinder kjole i stopgarn Halloween kostumer, gangster Mölls eller en Charleston dronning, pryder sig med kostume tilbehør som en stopgarn hovedbøjle, en fjer boa, en ekspanderende cigaret holder, armbånd, lange hvide handsker, strømpebånd, orientalske fans, fiskenet strømpebukser og en fjer fan.

1920'erne Kostumer

Intet bringer tilbage 1920'erne som Flapperskønheder og Gangster kostumer. At klæde sig ud som en stopgarn, skal du have en lige kjole, masser af lange frynser, ultramoderne cigaret holder, og en cloche hat trukket ned stramt over en bob frisure. Den gangster bærer en cool udtryk sammen med hans Zoot jakkesæt og gamacher. 1920'erne kostumer er nemme at sætte sammen. De er masser af sjov at have på. Plus, de repræsenterer den munterhed af de brølende tyvere.

Du vil være liv i den part med dine 1920'erne kostumer. Stopgarn og gangster kostumer perfekt repræsenterer munterhed af de brølende tyvere. 1920'erne kostumer er nemme at sætte sammen og masser af sjov at have på.

Gangster Halloween Kostumer

For 1920'erne kostume idéer, kan mænd kjole i gangster Halloween kostumer i fancy gangster jakkesæt, komplet med kostume tilbehør som vinyl gamacher, en falsk cigaret pust, en gangster slips, en skulder hylster, et lommeur, en gangster primafelt hat, en Tommy 10 pistol, et dollartegn halskæde og en Zoot suit kæde.

1920'erne Flapperskønheder Kjoler

Folk ofte fejlagtigt antager, at alle kjoler dag og aften var kort i hvert år af tyverne, og at 1920'erne stopgarn kostumer var den eneste mode stil af tyverne. Kjole og pels længder var faktisk kalv længde og ganske lang for de fleste af dette årti. Åndenød er en populær misforståelse forstærkes af tilgængeligheden af ​​bevægelige film af Charleston dans, der viser meget synlige knæ og ben på de dansende flappers.

Nederdele kun afsløret knæet kortvarigt mellem 1926 og 1928, og det var den eneste periode, hvor aften kjoler var kort på linje med dag kjole længder. Dette var stopgarnet periode.

Samtale startere

Har du brug for nogle gode samtale startere til din 1920'erne kostume fest. Tage føringen i nogle af vores sjove fakta fra historien:

 • Den "Great Gatsby" blev skrevet af F. Scott Fitzgerald.
 • Afslutningen på Første Verdenskrig (1914-1919) bragt i en ny æra af velstand og svimmelhed.
 • Den blomstrende aktiemarked kom til et nedbrud i 1929.
 • Kvinder begyndte at bære nylons
  # Alkohol Forbud indvarslede den ulovlige alkohol handel.
 • Gangsters og organiseret kriminalitet beskyttede den ulovlige sprut forretning
 • 1920'erne bragte i Jazz Age.
 • The Charleston var dans valg.
 • Kvinder blev kaldt Flappers fordi de var ligesom baby fugle lige begyndt.
 • Flappers blev også kaldt Garconnes, fransk for "drenge", på grund af den drengede måde silhuet.

Gangster Moll Roaring 20s Costume

Stopgarn kostumer er ikke de eneste 20s kostumer til rådighed for kvinder. Don dine Fedora og gå som en kvindelig gangster! Bær hip-Hugger Zoot suit bukser og en dobbelt-breasted jakke. Du er klædt til at dræbe med en gangster slips på ydersiden, lår-høj strømper og et strømpebånd bælte nedenunder. For en forførende showgirl twist på den traditionelle 1920'erne kostumer, så prøv en bar mave-Baring beskåret top og miniskirt med lår-højder og stilethæle.

Brølende tyvere Fashion

En del af 1920'erne kostumer inkluderet, at kvinder bar Cloche kostume hatte. En cloche hat fortalte alle, at du havde kort hår. Det var kun muligt at få en tætsiddende cloche på kraniet hvis hår blev beskåret kort og flad. Den cloche hat påvirket kropsstilling, som det blev trukket godt over øjnene, hvilket betød unge kvinder holdt deres hoveder i en bestemt vinkel for at se, hvor de skulle hen. Pande var umoderne i 1920'erne.

Brølende tyvere Showgirls

Få manden i dit liv til at klæde sig i en 1920'erne gangster kostume, men pas på ... hans Zoot kulørknapper vil pop, når han ser dig i din 1920'erne showgirl tøj. Så prangende som stopgarn kostumer, kan 1920'erne showgirl stads ser så eksotisk som i 1920'erne kostumer i vovet Casino de Paris revy med masser af fjer og knap-der lingeri, for ikke at nævne tonsvis af smykker og selvfølgelig, høje hæle.

Du vil sikkert vælge et sæt tøj ligner den hvide sequined brølende tyvere kostumer Catherine Zeta-Jones og Renee Zellweger slid i slutningen af ​​"Chicago". En parisisk showgirl brølende 20'erne kostume bare kunne være for varmt for din 20'erne gangster til at håndtere!

Fashion historie i 1920'erne

De brølende tyvere så en universel mode for kort hår en mere radikal bevæge sig ud over gardin stilarter af krigen æra. Hår blev først hoppede derefter shingled, så Eton beskåret i 1926 til 1927. En Eton afgrøde blev anset vovemod og chokeret nogle ældre borgere, da hår altid havde været tænkt en kvindes kronen. Kun Maiden tanter og ældre dowagers undgået de alvorlige kortere stilarter, men i 1930'erne blødere vinkede frisurer var en forfriskende ændring.

1920'erne Badedragter

Spring 20'erne gangster kostume. Selv en gangster skal have en dag på stranden. Ligeledes forlader stopgarn kostumer hjemme. Selv den dristige cigaret indehaveren-toting ankel-udsætter kvinder bar badetøj, der dækkede det meste af kroppen. 1920'erne kostumer til stranden featured vandrette striber, som regel hvide og en anden farve. Både mænd og kvinder kan bære disse brølende tyvere kostumer. I et rum fuld af stopgarn og Zoot dragter, vil din "dag på stranden" brølende 20'erne kostume skiller sig ud.