Kost til overvægtige småbørn

Kost til overvægtige småbørn
Lær dit barn sunde vaner.

Hvis du er bekymret for dit barns vægt, kan du overveje nogle kostvaner for overvægtige småbørn. Mens overvægt er et problem, selv for små børn, skal du være forsigtig med at gennemføre en kost plan. Kost til småbørn er meget anderledes, at kost for voksne, så glem alt om Weight Watchers til babyer. Lær den sikre måde at styre dit barns vægt.

Toddlers kostvaner

Ofte forældre bekymre sig om deres barns spisevaner. De synes at spise meget lidt og nægte hvad der ville synes at være en normal afbalanceret kost. Hvad er en forælder til at gøre? Først stop bekymrende.

Det er normalt for små børn at være kræsne. De er ikke helt klar til voksne fødevarer, så en omfattende måltid bare kan være mere, end de kan håndtere. De har også mindre maver, så de kun kan håndtere små, enkle måltider.

En grund til bekymring

Men hvis dit barn er overvægtig, kan du have en grund til at bekymre sig. En overvægtig barn har en høj sandsynlighed for at blive overvægtige, når han er en ældre barn så godt. Forekomsten af ​​overvægtige børn i USA i alderen 2-6 er næsten 14 procent. Som børn bliver ældre nummeret bliver højere. Faktisk omkring 80 procent af børn, der er overvægtige bliver fede som voksne.

Fedme fører til utallige sundhedsmæssige problemer såsom diabetes, hjerte-kar-sygdomme, forhøjet blodtryk og mere. For børn for at undgå dette resultat, de har brug for at lære sunde spisevaner fra starten. Det bedste sted for dem at lære sunde vaner er hjemme.

Medvirkende faktorer

Det er rigtigt, at en person kan have en genetisk tendens til at være overvægtige. Dette kan dog ikke bruges som en undskyldning for at ignorere dit helbred eller dit barns helbred. Andre medvirkende faktorer kan undgås:

  • Højt kalorieindhold, sukkerholdige fødevarer som kager, sodavand og slik
  • Mangel på fysisk aktivitet
  • Et dårligt eksempel på ordentlige spisevaner

Eliminere eller begrænse disse faktorer er afgørende for kost for overvægtige småbørn og voksne.

Korrekt kost for overvægtige småbørn

Hvis dit barn er overvægtig, kan du ikke bare udlevere ham en Slim-Fast og forventer ham til at være sund. Du er nødt til at give ham en ordentlig kost. Det betyder en begrænsning ting som mælk, juice, slik og snacks. Det betyder også at være opmærksom på betjener størrelser.

Småbørn behøver kun omkring en fjerdedel af, hvad en voksen servering ville være. Det betyder ikke en fjerdedel af, hvad du kan spise. Det betyder en fjerdedel af en standard portionsstørrelse som bestemt af USDA.

Gennemsnitlig Tumling daglige portioner
Food Group Portioner per dag
Grøntsager 3 portioner på 1 til 2 spiseskefulde
Frugter 2 portioner på 1 til 2 spiseskefulde
Mejeri 16 til 20 ounces (giver småbørn sødmælk, ikke skimme)
Protein 2 portioner svarende til 1 ounce af magert kød eller en halv æg

Hvis man ser på det i form af kalorier, et lille barn har brug for omkring 40 kalorier pr tomme af hans højde hver dag. Så en gennemsnitlig lille barn bør forbruge omkring 1300 kalorier om dagen.

Foder til overvægtige småbørn bør bestå af fødevarer, der giver nok kalorier og giver samtidig alle de vigtige næringsstoffer, som et barn har brug for at vokse og udvikle sig korrekt. I stedet for en doughnut, giver dit barn en banan; i stedet for sukkerholdige drikkevarer, give ham vand. Lad ham ikke fylde op på mælk og juice. Disse er fint i moderate mængder, men vil ikke give alt, hvad han har brug for, og vil forkæle sin appetit for andre fødevarer.

Sæt eksempel

Hvis du spiser junk, så vil dit barn. Hvorfor ikke løse at lave nogle sunde livsstilsændringer i dit liv og dit barns? Start med at spise sunde fødevarer, men stopper ikke der. I stedet for parkering foran fjernsynet, gå en tur, spille tag eller sætte noget musik på og dans. Hvis du gør det, så vil dit barn, og du vil både være sundere for det.