Kost plan med valle protein

Kost plan med valle protein
Valleprotein er et mejeriprodukt

Mange enkeltpersoner vil gerne have en kost plan med valleprotein at hjælpe dem med at tabe fedt og få muskler. Her er et par prøve kost planer til at få dig i gang.

Whey protein tilskud

Supplere din kost med valleprotein er en fantastisk måde at tilføje protein i din kost uden at forbruge mere højt kalorieindhold kød eller oste. Vegetarer vil især sætte pris på fleksibiliteten af ​​protein pulver i en kost plan.

Whey Protein er et mejeriprodukt

Denne type af protein er et derivat af osteproduktion og er derfor et mejeriprodukt, hvilket gør det til en glimrende kilde til magert protein. Men dem med mælk allergi vil sandsynligvis også have problemer med valle.

Hvordan man kan indarbejde Valle i din kost Plan

Vegetarer og andre, der vælger ikke at forbruge kødprodukter vil finde valleprotein er en glimrende måde at stadig få i denne vigtige fødevarer gruppe uden at kompromittere deres ernæringsmæssige eller etiske standarder.

Her er et par måltid-by-måltid måder at optage valle i din kost plan med valleprotein.

Morgenmad

Overvej følgende velsmagende højt proteinindhold Morgenmad indstillinger.

  • Bland i en scoop vanille valleproteinpulver i din havregrød. Dette vil tilføje ca. 20 ekstra gram protein til at starte din dag.
  • Blend en smoothie ved hjælp af en scoop af protein pulver, en lille banan, og en kop hver af mælk og is.
  • Tilføj i en halv scoop vanille eller chokolade protein pulver i din morgenkaffe. Bland godt for en cremet morgen protein kaffe.

Frokost

Indarbejde et protein boost i din frokost i dag.

  • Par en blandet grøn salat med en frugtagtig valleprotein drikke. Flere selskaber, såsom Isopure, gøre fremragende og store prøvesmagning alternativer til de typiske mælkeagtig valle protein drikkevarer.
  • Rør en skefuld almindelig pulver i din yoghurt til en lækker kølig dessert.
  • For et hurtigt måltid på farten, kaste en valleprotein bar og et stykke frugt i din taske. Dette protein og kulhydrat kombination vil holde dig igennem til din næste måltid og give dig en ekstra boost på 12 til 20 gram protein, afhængig af baren.

Middag

Her er et par ideer til, hvordan man kan indarbejde denne magert protein i din aftensmad.

  • Et populært smoothie alternativ er den grønne grøntsager af mange kendt som en "grønne monster." Følg morgenmad smoothie opskriften ovenfor, men tilføjer i en til to kopper mørke bladgrøntsager såsom spinat eller grønkål.
  • Tilføj almindeligt proteinpulver at varme suppe. Bemærk: Det er ikke en god idé at tilføje valleprotein før madlavning, da dette kan denaturere proteinerne.
  • Stir almindeligt pulver i din foretrukne pasta sauce, ligesom Alfredo eller spaghetti sauce, efter madlavning.

Kontakt din læge eller Nutritionist

Det er vigtigt at vide, at en enkelt scoop af protein pulver indeholder generelt omkring 20 gram protein. Det kan ikke være nødvendigt at tilføje dette til hvert måltid. Faktisk kan en scoop per dag være nok for nogle individer. For at finde ud af, hvor meget protein du har brug for om dagen, formere din vægt i pounds med .37. Faktorer som mængden af ​​motion og medicinske tilstande kan påvirke din proteinindtag behov. Yderligere oplysninger om, hvor meget protein du skal være tidskrævende, konsultere en læge eller ernæringsekspert.