Kost Pill Bedrageri - Sandheden om vægttab kost piller

De fleste mennesker tror, ​​at hvis de pop en kost pille hver dag det vil hjælpe dem med at tabe. Men dette er ikke tilfældet. Der er en udbredt misforståelse om markedet for vægttab piller, og deres effektivitet. De fleste mennesker tror, ​​at disse produkter er blevet testet af regeringen før lagt på hylden, som er ufejlbarlig. Sandheden er, at disse produkter ikke er testet, og der er ikke en eneste troværdige undersøgelse indikerer, at disse forbindelser hjælper bidrage til vægttab.

Kilden ligger i hænderne på de virksomheder, der køber disse falske produkter. På trods af, at millioner af selskaber, der er involveret i dette marked kender produkternes resultater, kun de se dette enorme marked, der eksisterer blandt narkotika. Ikke desto mindre, hvis folk fortsætte med at købe disse produkter, og at tro, at de vil arbejde, jo rigere produktet virksomheder vil få.

Løsningen er, at folk har brug for at begynde at bruge sund fornuft, før du køber nogen vægttab kost piller. Her er et par ting at overveje, hvis du køber eller tænker på at købe slankepiller:

1) Forskning de fakta, før du køber noget pille, der bevidst hævder det vil hjælpe dig med at tabe.

2) Forstå, at ingen af ​​disse typer medicin er videnskabeligt bevist, at hjælpe dig med at tabe.

3) Må ikke bebrejde dig selv for pillerne ikke virker - for det er du ikke, det er den manglende effektivitet af produktet!

4) Husk, hvis du køber disse piller du bare bidrager til falsk marked for vægttab.

5) Hvis du beslutter dig for at prøve et produkt, og det virker ikke, gå tilbage til butikken, du købte det i og kræve dine penge tilbage samt en forklaring på, hvorfor de sælger varen i deres butik.

6) Må ikke købe nogen piller, fordi der er en 99% chance for de vil ikke fungere.

7) Kontakt din læge om receptpligtig medicin, hvis du er seriøs omkring kost piller.

Det er især frustrerende for specialister og sundhedspersonale, der arbejder på dette område. Med ernærings- og sundhedspolitik, der findes, de tror det system synes at give nogen mening.

Sundhedspleje specialister også sige, at den slags produkter skal opfylde samme standarder som receptpligtig medicin. Da disse produkter ikke kræver en recept, er det nemt for virksomheder at lige op og købe dem uden nogen form for baggrundsinformation.

Indtil tingene begynder at ændre sig, og denne diæt pille bedrageri bliver anerkendt verden over, har brug for folk, der skal meddeles først og fremmest, at disse falske, ineffektive produkter bliver solgt. Hvis du stadig tænker på at ty til kost piller, ikke spilder dine penge uden noget bevis for, at produktet fungerer. Rådfør dig med din læge eller en specialist først at få fakta.