Kost og Motion uden at gå til Gym

Udøver og slankekure er opgaver, der er meget svært for mange af os, men som regel bare tanken om det, der gør os utilpas. Der er nogle enkle måder at komme ud og få fit, og du bare kan nyde dig selv også.

Nogle mennesker kan lide at komme op og hovedet til gymnastik hver morgen, før de fleste af os er selv ud af sengen. Vi ved alle, at selv en lille øvelse vil være godt for os, men vi bare ikke har tid eller motivation. Gym medlemskaber kan være en meget dyr pris.

Find måder at få fit, uanset hvor. En gym medlemskab er ikke svaret for en masse mennesker, men det er ingen undskyldning for dovenskab. Træningsudstyr er lige under næsen; bare finde noget, der virker for dig.

* Gåture betragtes stadig som en fantastisk måde at udøve. Tredive til 60 minutter om dagen vil få dit blod til at pumpe og stofskifte bevægelse. Gå rundt i nabolaget eller find en bypark.

* Brug en cykel til transport. Selvfølgelig mange gange er dette ikke muligt, men cykel, når du kan. Til sidst vil du presse dig selv til at gå længere afstande. Glem ikke din hjelm.

* Push ups og sit-ups er stadig anbefalet af din gym lærer. De er nemme øvelser, som du kan gøre derhjemme. Der er masser af add-on produkter, der kan øge produktiviteten i enkle øvelser. Indarbejd frie vægte, som du gør du sidde-ups. Husk de crunches?

* Genbrug gallon mælk og juice kander. En liter vand vejer næsten 8 pounds. De kander selv komme med et praktisk bærehåndtag. En i hver hånd er nok modstand for toning arm krøller.

* Tænk tynd og pasform. Vi glemmer kraften i sindet og dets evne til at helbrede kroppen. Koncentrer dig om dine øvelser og slankekure feats som du udfører dem. Du skal oprette en livsændrende tankegang, der er nødvendigt for at nå dine mål.

Tage kontrol over din vægt og kost er kun et par skridt væk. Brug din sunde fornuft og tænke på enkle løsninger, som du kan gøre derhjemme. Set gode, aggressive mål i dine bestræbelser, men bryde dem ned i mindre delmål, så du kan se dine fremskridt uden at blive afskrækket. Revurdere dine mål, som du går og foretage ændringer uden at tabe det endelige mål af syne.

Robb Ksiazek er en succesfuld forfatter og udgiver for Body-Mass-Index-4U.com. Han tror på enkle løsninger i jagten på en tilfredsstillende liv gennem sind, krop og sjæl erfaringer.