Kost og motion: Skal du undgå at spise, før du træner?

Foretage ændringer i din kost er normalt en af ​​de første skridt til at tabe sig, men at spise og motion går hånd i hånd, og skulle du undgå at spise, før du arbejder ud? At tvinge kroppen til at bruge opbevaret brændstof bør resultere i vægttab, men gør det ske doesnâ € ™ t nødvendigvis betyder, at mad skal være helt fraværende fra ligningen.

Hvordan din krop bruger mad som brændstof

Kroppen bruger fedtstoffer, kulhydrater og proteiner forskelligt, men det er de kulhydrater, der findes som lettest tilgængelige energi under en træning. Kulhydrat brændsel lagres i leveren og musklerne som glykogen, og kroppen bruger dette brændstof, når du arbejder ud. Når kroppen udtømmer sit glykogen, vil den begynde at udnytte fedtdepoter. Brug af lagret fedt hjælpemidler vægttab.

Det er vigtigt at huske, at når kroppen er løbet tør for kulhydrater og begynder at arbejde på de fedtdepoter, vil dit energiniveau styrtdykke, hvilket gør det mere vanskeligt at arbejde ud. Så skal en balance mellem tankning din krop og skubbe den til at bruge lagret fedt, så for at holde din træning stærk og din krop skade-fri.

Donâ € ™ t behandle hver Workout Ligesom en Marathon

Selvom topping dine glykogen butikker i forventning om en træning kan betyde spise før du hovedet ud for at erobre gymnastiksalen, er den bedste måde at gøre det ikke forkæle dig selv med en kæmpe plade af pasta til hvert måltid. Selv marathon løbere vil gang en lang måltid at forekomme flere timer (hvis ikke en hel dag), inden den store løb.

Overvej type træning

Selv om det kan synes som almindelig sund fornuft, at næring din krop deltage i en hurtig halv times gym session kræver en anden strategi end at engagere sig i en times lange cykeltur. Da kroppen generelt vil have omkring 30 til 40 minutter af brændstof, som fås på ethvert tidspunkt, er der ingen grund til at spise noget ekstra før at arbejde ud, medmindre det siden dit sidste måltid har været mere end seks timer, eller du har tænkt på at arbejde ud i mere end 45 minutter.

Derudover tidspunktet på dagen din træning forekommer er vigtig. Rammer gymnastiksalen ved daggry vil betyde din krop kan blive mere udtømt sine glykogen butikker, end hvis du har arbejdet ud efter middag. Spise en energi bar før en morgen træning kan være nødvendigt, mens du måske ikke brug for yderligere mad, hvis du træne efter frokost eller middag i stedet.

Lyt til din krop

At vide, hvordan din krop kan reagere på mad forud for en træning er viden, der skal opnås gennem trial and error, og vil guide typen og mængden af ​​mad, du har brug for, før en træning. Mens nogle løbere skulle drikke en enkelt kop kaffe, før de hovedet ud om morgenen og nogle gym rotter kan spise noget mere end en håndfuld nødder før ankommer til at arbejde ud, kan nogle individer kræver mere brændstof til at føle på deres bedste under en træning .

At lytte til din krop og anerkende, når mere brændstof kræves vil tillade dig at have den stærkeste og mest produktive træning muligt.