Kosmisk Kærlighed Interview med Jan SPILLER

Kosmisk Kærlighed Interview med Jan SPILLER

Er astrologi kærlighed kampe muligt? Satser du de er, og når du har en bedre forståelse af, hvordan alle elementer i dit fødselshoroskop arbejde at påvirke dit liv, kan du låse op for hemmelighederne for at udvikle varige, kærlige relationer.

Hvis du er på alle interesseret i astrologi, og hvis du har fundet din vej til dette websted, du sandsynligvis er, vil du sandsynligvis bekendt med berømte astrolog Jan SPILLER. Jan har skrevet fire bøger til Bantam Dell og Simon & Schuster, at der til dato er blevet oversat til over 14 sprog. Hun har også en uhyre populære websted, Astrologi med Jan SPILLER, hvor du kan anmode om personlige aflæsninger og få din fødselshoroskop trukket.

Jan seneste bog, Cosmic Kærlighed giver råd om, hvordan at overvinde forhindringer for at finde sand lykke i vores relationer. Vi håber du nyder denne samtale så meget, som vi gjorde!

Finde Astrologi Kærlighed Kampe

Jan, kan du dele din baggrund i astrologi med vores besøgende.

Jeg var altid tiltrukket studere astrologi på min egen, og i mine tidlige 20'ere, tog jeg klasser til at lære det grundlæggende. Jeg syntes at have en "chip" i min hjerne for det, og jeg absorberes viden om astrologi meget hurtigt og nemt.

Forskning begyndte i min færd med at gøre private læsninger og på mindre end et år med behandlinger, blev jeg en fuldtids astrolog grund af at være i stand til at forsørge mig selv alene gennem astrologi. Jeg så tidligt, at stien til astrologi ville være en never ending kilde til vækst, viden og ekspansion for mig. Jeg så også, at det var et værktøj, jeg kunne dele med andre, der ville berige og oplive deres liv.

Fortæl os, hvad din nye bog Cosmic Kærlighed handler om.

Kosmisk Kærlighed handler om, hvad vi kan gøre på en "hvordan" individuelle plan til at opleve mere kærlighed i vores forhold. Alle er unikke, og forholdet tasterne vises i tegnet af din North Node (tabellen for at finde din North Node er i den forreste del af bog- er det så nemt som at se din søn tegn).

Ved at kende tegnet på din North Node, kan du se, hvad adfærdsmønstre blok kærlighed i at komme til dig i relationer. Så er der værktøjer til hvad du kan gøre for at begynde med succes åbner, så vitalitet og tilfredshed af kærlighed skal opleves i dit daglige liv.

Tror du, at alle har en soulmate, og hvis ja, hvordan kan vi gå om at finde ham eller hende?

Jeg tror, ​​at vi hver især har mange sjæl mates- mennesker, som vi føler en umiddelbar forbindelse og fortrolighed. Ideen er at byde dem velkommen, når de krydser vores veje og være åbent for udveksling, der er bestemt til at finde sted. Hver sjæl er i vores liv for at lære os mere om kærlighed.

At finde en romantisk, levetid soulmate er et spørgsmål om hensigt og timing. Hvis du beslutter, at det er tid til at være sammen med et liv mate, være åben for at tiltrække sådan en og være villig til at vokse fra de relationer, livet bringer, før du. Hvert forhold, som det udfolder sig, vil vise sig at være en du kan bruge et helt liv med - eller - en der er "næste skridt" til din læring, hvad du behøver at vide for at være klar til det, dit hjerte i sidste ende længes efter.

Er en soulmate altid en del af en romantisk ligning, eller kan vores soulmates vise sig at være lige gode venner eller måske endda pårørende?

Soulmates - mennesker, som vi føler en dyb forbindelse - kan komme i form af en kæreste, et familiemedlem, barn eller endda en kollega eller en nær friend.The obligation med en forælder eller barn kan være så intens som den med en mate. Intensiteten og fortrolighed af forbindelsen bestemmer soulmate status; en person med hvem vi har bundet i et tidligere liv, og med hvem vi genoprette forbindelsen i dette liv. Nogle gange er det så dyrebar, i et andet liv, vi gav dem et stykke af vores hjerter til opbevaring, og de gav os et stykke af deres hjerte til at holde. Nu mødes vi i dette liv for at give gave tilbage igen, så både vi og de kan føle sig mere komplet i os selv i udvekslingen.

En person, med hvem vi føler øjeblikkelig fjendskab kan også være et tidligere liv soulmate; Lidenskab had kan være så meget af en obligation som for seksuel kærlighed. Den, der er i vores liv på en intens måde, er en "soulmate" fra et tidligere liv, med hvem, gennem bevidst udveksling af kærlighed, kan vi opløse enhver ulykkelig trældom. Cosmic Kærlighed taler om hvordan man gør det med de specifikke personer, der de fleste påvirker os i vores liv.

Der er en masse snak om kompatibilitet mellem tegnene. Hvor afgørende er det at have et romantisk forhold med en af ​​vores almindeligt anerkendte kompatible tegn, og er det muligt at finde astrologi kærlighed kampe med folk, der ikke er af en naturligt kompatibel tegn?

Fra synspunkt astrologi, der er ti planeter i diagrammet, Sun tegn er kun én af dem. Så hvis man persons Solen er i Krebsen og en anden i Vædderen ("uforenelig" i traditionel astrologi)-stadig, den første persons Månen kan være i Vædderen eller den anden persons Månen i Krebsen. The Sun / Måne konjunktion er nummer et faktor i langsigtet ægteskab kompatibilitet. Astrologi går meget dybere end blot Sun tegn.

Det er sagt, selv såkaldte "uforenelige" Suns kan finde kompatibilitet, hvis der er en vilje til at forstå hinandens forskellige temperamenter og acceptere hinandens unikke, snarere end at forsøge at ændre hinanden.

Det forventer, at den anden person vil ændre det kommer i vejen for os. Dybt at forstå en anden, gennem astrologi, kan føre til accept. Hvis det er en elektiv forhold, så kan vi beslutte, om det er i vores bedste interesse at bruge en masse tid sammen med dem.

Hensigt træder også ind i billedet, der har samme mål og forventninger til, hvad væsen i et forhold handler om. Ved slutningen af ​​dagen, hvis to mennesker er dybest set rart med hinanden over en lang periode, fremgår kærlighed.

Uanset deres tegn, når du forstår en person dybt nok, kan du støtte dem i at udvikle sig til den bedste del af sig selv. At give folk disse specifikke taster er hvad motiveret mig at skrive Cosmic Love.

Forståeligt, mange af os bærer ar fra gamle relationer. Hvordan kan vi bruge erfaringerne fra astrologi til at hjælpe os komme videre og være åben for nye kærlighed?

Ved at indse, at kærlighed er ikke i sig selv årsag til smerte, men snarere det var vores tilgang til det forhold, som medførte smerte. Det kan have været en manglende bevidsthed om os selv; det kan have været en mangel på bevidsthed om den anden person.

Astrologi giver en enorm nøgle af objektiv bevidsthed om os selv og andre. Når vi kan se, gennem astrologi, hvad vi gør i relationer, som gør eller ikke virker; vi kan nærme relationer fra en platform i os selv, der garanterer succes. Det er et spørgsmål om at lade os selv at stige over den adfærd, der fungerede i fortiden.

Smerter og ar kun blev forårsaget af ikke at forstå, hvad der virker i relationer. Og der er ingen involveret skam. Hvordan en baby lære at gå? Ved at falde. Til sidst, fordi barnet ved det er muligt, de finde ud af at "gøre det rigtigt". Der er ingen grund til at give op; kun behov for at vågne op til tilgange, der vil arbejde for os i vores forhold. Vi kan ikke ændre en anden, men vi har den fulde magt til at ændre os selv!

Lær mere

LoveToKnow takker Jan SPILLER for at tage denne lejlighed til at dele mere med os om, hvordan astrologien kan hjælpe os med at forbedre relationerne i vores liv. Hvis du gerne vil vide mere, kan du besøge følgende websteder.

  • Astrologi med Jan SPILLER
  • CosmicLove.com