Kosmetisk kirurgi: gynækomasti Tips

Hvad er gynækomasti?

Hvis alle drillede dig om størrelsen af ​​dine bryster i gymnasiet, og du er en fyr, du sandsynligvis lider gynækomasti. Hvis ja, lad os håbe du har nogle støttende kvindelige venner, som kan hjælpe dig med at finde gynækomasti behandling, især fordi din bror og far stadig ribben dig. Gynækomasti betyder blot, at mænd har et overskud af brystvæv, bogstaveligt talt, "bryster som en kvinde." Du er sikkert blandt de 40 til 60 procent af mænd, der har det.

De helbredelsesmetoder for gynækomasti afhænger af årsagen. Normalt blandt unge drenge, vil man i fire mænd har gynækomasti grund af de irriterende hormon ændringer. Normalt gynækomasti forsvinder af sig selv, før du indtaster college. Hvis den ikke gør det ... ja, du ved alt om det. Mens du har at gøre med din gynækomasti og gynækomasti behandling, ikke skamme.

I mange tilfælde kan du ikke have forårsaget det - skjoldbruskkirtlen, tumor og leversygdomme kan gøre dig udvikle denne tilstand. Hvis du behandler den underliggende tilstand, vil dine bryster sandsynligvis skrumpe. Hvis ikke, kan du nødt til at overveje gynækomasti kirurgi.

Gynækomasti og Liposuction

Du er klar til at gøre flytningen. Overgangen til gynækomasti kirurgi, så du kan gøre et træk uden at føle selvbevidst. Men du har hørt farten kan indebære en ny rille - fedtsugning. Hvad vil du fortælle dine venner? Fedtsugning som gynækomasti behandling er ikke noget at bekymre sig om, og ikke forårsager overskydende ardannelse.

Generelt kirurger forsøge at minimere ardannelse, så du kan gå shirtless eller bære en lys skjorte - ar typisk falme inden for seks måneder. Tumescent fedtsugning fjerner overskydende fedt fra en af ​​dine bryster eller både under gynækomasti kirurgi. En lille ar omkring brystvorten, samt ar, hvor stænger blev indsat vil være de eneste mærker, at angive, at du har haft gynækomasti behandling - som om en reduktion i cup størrelse ikke var nok. Du behøver ikke at fortælle nogen du har lipo og gynækomasti kirurgi. Det er op til dig. Plastikkirurgi er meningen at gøre dig sikker, så du kan gøre flytningen og være i rillen.

Prepping for Gynækomasti kirurgi

Du har fået dit spil på. Du er mentalt og følelsesmæssigt klar til at have brystreduktion. Du endda gå med din kone, som er at have brystreduktion - alle ved du er en støttende ægtefælle. Hvad har du brug for at gøre?

  • Du må ikke tage aspirin før proceduren. Din læge vil ordinere noget medicin, du har brug for helbredelse.
  • Der må ikke ryges. Det hindrer din opsving.
  • Brug ikke naturlægemidler såsom perikon, ephedra nad gingko biloba.
  • Må slappe af.
  • Har en blodtælling gjort, og sende eller få testresultaterne faxet til din kirurg.

Frem for alt, gå hjem med din kone og tilbringe aftenen støtte hinanden.

Prisen popularitet

Du må ikke være populær takket være den forbedrede mandlige bryster, men gynækomasti kirurgi er. Mens Botox, microdermabrasion, collagen indsprøjtninger, kemiske peelinger og laser hårfjerning var de mest populære mandlige procedurer i 2004 ifølge den amerikanske Society of Plastic Surgeons, gynækomasti behandling er i efterspørgslen. De gynækomasti operationer steg 48% fra 1997 til 2001 i USA

De gennemsnitlige omkostninger for at popularitet er $ 2700, selv om vi har set tal på $ 3.000 og syn ASPS 2004 rapporterede, at i gennemsnit kirurgens gebyrer var $ 2812. Forsikring må ikke dække gynækomasti, ingen mater hvor populært det er. Du kan forklare, at din tilstand er medfødt (min far havde det også), eller en del af behandlingen for en ny sygdom. Spørg din forsikring luftfartsselskab - anses medicinsk nødvendig gynækomasti hvis brysterne forstyrre din daglige aktivitet. Tal med din læge om gynækomasti, og du kan helbrede problemet, så du i stedet din lidelse, kan være i efterspørgslen.

Fedme og gynækomasti

Hvis du er en McDonalds junkie med en eller begge bryster forstørret og du er en fyr, gøre to ting:

  1. Lej Morgan Spurlock s film "Super Size Me".
  2. Toss dine cookies, så ramte gym.

Vi er ikke fortaler for mandlig bulimi. Vi går ind for fornuftige mandlig vægttab. Hvis du overvejer gynækomasti behandling og du er overvægtig, glemme udgifterne til gynecomastia kirurgi, som kan være $ 3.000. Du bliver nødt til at tabe sig gennem en fornuftig kost og motion regime.

Det er værd at bemærke, at mænd, der er for tynde også kan udvikle gynækomasti, så hvis du er anorektiske eller glubske eller spilder væk på grund af sygdom, gøre to ting:

  1. Få medicinsk behandling for tilstanden.
  2. Tal med din læge om gynækomasti behandling.

Efter alt, du virkelig ikke ønsker at ligne Ronald McDonald ... eller Grimasse, den lilla monster.

Gynækomasti Vacation

"Kan ikke hjælpe dig med den retter, honning, jeg havde bare kirurgi." Mens de fleste fyre er eksperter i at komme ud af huslige pligter, kan du ikke bruge gynækomasti behandling som en undskyldning. Smerter går væk efter ca. 24 timer, når bedøvelsen aftager. Laver retter ikke indebærer tunge løft, som ikke anbefales efter gynækomasti kirurgi. Plus, efter din kone scrimped og gemmes til at betale for udgifterne til gynækomasti operation, kunne du i det mindste gøre de retter og støv. Hun kan tage ud af papirkurven - bare ikke lade hende fange dig golf, da du skulle til at vende tilbage til kontor arbejde en uge efter operationen, fysisk arbejde to uger efter,.

Undgå solen i to til tre måneder, hvilket betyder ingen blad raking ved middagstid om sommeren, og bære din komprimering vest, der hjælper væv helbrede og reducerer hævelse. Men når du har genvundet, tage ud af papirkurven, rive bladene og rense tagrender med et smil.

Narkotika og Gynækomasti: blot sige nej

Jeg har ikke råd til gynækomasti kirurgi, du tror, ​​når du tager en bong hit eller selv indsprøjter anabolske steroider. Udgifterne til gynækomasti kirurgi er uoverkommelige. Desuden, hvis jeg tager flere lægemidler, jeg vil ikke være flov over min gynækomasti. Efter alt, jeg er ikke flov over min stofmisbrug.

Her er en grund til at komme ind i afvænning: Alkoholikere, marihuana og heroinmisbrugere, og steroid junkier forårsage deres egne kvindelige-lignende bryster. Hormon og kemiske ændringer bidrager til gynækomasti. Bange lige endnu? Godt. Komme ind i en Rehab program og ikke holde op. Gå så mange gange som du er nødt til, fordi indtil du gør, kan du ikke helbrede din gynækomasti.

Stop med at bruge steroider - forbedre dine muskler gennem en fornuftig vægt træningsprogram. Kom ren vil også medføre dine bryster til at reducere, men hvis du stadig burderned med gynækomasti, tage de penge, du ville have blæst på stoffer og anvende det til prisen for gynækomasti kirurgi. Bemærk, at medikamenter med høje niveauer af østrogen (duh) kan producere gynækomasti. Bare sige "nej tak" til din læge og finde en farmaceutisk erstatning - lovlig selvfølgelig.

Hvis du bruger medicinsk marihuana Kontakt din læge om gynækomasti behandling. Du vil ikke være i stand til at have gynækomasti operation, medmindre du er stoffri, selv om marihuana er lægeligt nødvendigt. Du kan ikke råd gynækomasti behandling. Du er skamme sig over dine bryster. Men hvis du fortsætter med at misbruge hårde stoffer eller tage steroider, vil gunecomastia være den mindste af dine bekymringer.