Korrekt Bike Gear: Hvad skal Wear og hvornår?

Riding en cykel kan være en positiv oplevelse, når du har den rette gear. Vide, hvad de skal have på og når at bære det vil hjælpe med at få dig, hvor du går i en praktisk, sikker måde.

Hjelmen

Cykel hjelme kan købes stort set overalt disse dage, så er årvågne i dit valg kan betyde forskellen mellem et overkommeligt whack, en hjernerystelse eller værre. Kig efter certificerede hjelme fra CPSC (Consumer Products Safety Commission) og ikke sjuske med hvad du bruger. Sørg også for at du ikke påvirket af de mange farverige, kunstneriske designs derude, hvis de ikke har en robust, sikker, shell beklædning og korrekt pasform.

Feet

Cykler er mest populære i varme klimaer så hoppe på én, mens iført flip flops eller sandaler er fælles. Men åbne toed fodtøj, når man kører en cykel er en opskrift på katastrofe. Udover varige en ulykke, at få en ubeskyttet fod fanget i en kæde eller eger kan være yderst problematisk. Hold et par gamle sneakers i kurven, side taske eller i en rygsæk, når de rejser i varmt vejr.

Den nederste halvdel

Uanset om du kommer til at henkastet køre, tage lange ture eller endda indtaste cykling begivenheder er det bydende nødvendigt at sikre dit sæde er komfortable og stød absorberende. Mange produkter tilbyder ergonomisk kind og ryg besparelse design. For de fleste, er det normalt trial and error, men de mere populære sæder tilbyder en gel fyldt pude eller en split design til bedre rumme den menneskelige anatomi. Derudover er der cykling bukser eller shorts med et polstret bund, som virker lige så godt.

Blive set

Som tidligere nævnt, har chauffører svært spotting motorcyklister. Faktisk de fleste bilist rapport aldrig selv at se rytteren før det var for sent. Det er en livsnødvendig valg, når de vælger, hvad de skal bære, før du kører en cykel. Mørke farver og cykling ikke blandes. Der er to måder at nærme tøj sikkerhed:

  • Bright Flight: Vælg hvide eller Brights dækker din torso til sikker ridning.
  • Reflektor Vest: Hvis du insisterer på at bære det nye sort på din vej til et kvarter part derefter gå ud og købe en reflektor vest. Disse er store som de er normalt lys lime eller orange med indbygget reflektor materiale på begge sider. Det kan let opbevares i en side pose eller kurv så dressing aldrig må være et problem.

Vejrliget

På vej ud til eller blive fanget i regn eller sne kan skabe en vanskelig tur. Dressing ordentligt vil gøre et sådant scenario mindre ubehagelig og meget sikrere.

  • Poncho er den mest bekvemme og kan foldes ind i en lille firkant, der nemt kan opbevares på en cykel. Sørg for at din poncho har en hætte og er lavet af anstændigt materiale, der afviser vand.
  • Handsker er en virkelige liv pauseskærm på kolde og / eller våde dage. At sikre de er stramtsiddende, vandtæt og isoleret.
  • En uld hat vil også holde dig varm og tør. Det bedste design er en lun fitting "kalot", som vil ikke flyve af under hurtig eller blæsende forlystelser.
  • Hvis du ønsker at få fancy, investere i gule eller gul tonet kørsel briller kan gøre underværker på en grå lav sigtbarhed dag.