Køretøj Tow Vurdering

Køretøj Tow Vurdering


Hvis du overvejer at købe et køretøj til bugsering tunge byrder, såsom en RV eller tungt udstyr, skal du have en forståelse af køretøjets blår rating og hvordan du kan afgøre, hvor meget vægt du må trække.

Vehicle Blår Rating og kapacitet

Mange mennesker bruger udtrykket "køretøj blår rating" og "køretøj bugsering kapacitet" i flæng. Det trækkende kapacitet af et køretøj er defineret af fabrikanten, baseret på hvor bil eller lastbil blev foretaget, og styrken af ​​de materialer, den er lavet af. Husk, at anhængertræk og trailere har også deres egen trækkapacitet, så mens du beregne din maksimale vægtgrænse, altid holde den laveste rating i tankerne, og aldrig overgå denne vægt.

Look Up Your Vehicle Tow Kapacitet

Da blår vurdering afhænger af producenten, skal du først nødt til at finde det trækkende kapacitet af dit køretøj model. Der er masser af ressourcer til at finde, at hvis du ikke har din manual, eller hvis du ønsker at købe et nyt køretøj, der kan trække den vægt, du har brug for.

  • Parkers tilbyder en værdifuld trækvægt regnemaskine, der lader du skriver i den vægt, du ønsker at trække, og det vil foreslå den rigtige liste over biler eller lastbiler til jobbet.
  • HowStuffWorks et nyttigt tabel, der lader du klikker igennem til fabrikat og model af dit køretøj for at lære, hvad producenten blår bedømmelse er.
  • TrailManor offentliggør en liste over køretøjer blår ratings for en bred vifte af bilmodeller efter model år fra 1999 til 2008.
  • Edmunds offentliggør en årlig liste over de bedste køretøjer til bugsering, sammen med slæb kapacitet.

Beregning Hvor meget du kan Tow

Hvis du synes, det er så simpelt som at se op bilens blår kapacitet og så hober så meget på din trailer uden at overskride den maksimale vægt, så tro om igen. Der er mange andre faktorer at overveje, når du bugsering meget tunge laster:

  • Hvert køretøj har en totalvægt, som ikke bør overskrides. Tungen vægten af ​​trailer tilføjer til den samlede totalvægt af din bil brutto kombineret med last og passagerer, som du har i bilen. Når du trækker en meget stor trailer, skal du kende tungen lastens vægt, så du ikke overbelaster selve køretøjet og overgå den totalvægt, hvilket kan være meget farligt for dig og dine passagerer.
  • Hver anhængertræk har sine egne grænser for den maksimale totalvægt, at det sikkert kan håndtere. Når du køber en stor trailer, såsom en RV, liften skal klassificeres korrekt for dit køretøj.
  • De fleste trailere fordele vægten af ​​lasten på tværs af både traileren og din bil, hvilket bidrager til tungen vægt. Sørg for at du forstår GVWR for traileren, foruden tungen vægt du vil være gældende for dit eget køretøj.

For sikkert beregne den maksimale vægt af din trailer, ville du nødt til at trække bilens vægt fra dens bruttovægt rating, samt den bageste aksel vægt fra vægten rating. Dette vil give din maksimale tunge vægt. Dit maksimum tunge vægt bør kun være 10 til 15 procent af den samlede vægt af anhængeren.

Spil det sikkert

Har beregningerne over lyd forvirrende? Der er mange faktorer, der går ind i beregningen sikre bugsering grænser, og mange mennesker fokuserer på opholder sig under 80 procent af den maksimale trækkende kapacitet til at spille det sikkert. Men hvis du har brug for at bære tungere last, kan du stadig være sikker på du spiller det sikkert ved at bruge Ændring Gears regnemaskine. Dette værktøj tager alle de maksimale ratings for bilen (som du kan finde i din manual), og vil bestemme den maksimale vægt, som du bør trække.

Det er vigtigt, at du forstår og følger den maksimale trækkende kapacitet, fordi overbelastning anhænger kan medføre en af ​​følgende usikre tilstande kan opstå:

  • Køretøjet vil ikke have strøm nok til at accelerere, hvilket i sidste ende kan skade dit drev toget.
  • Sidevind, høj hastighed, og andre køretøjer kan forårsage "fortoligt" af traileren, hvor den bevæger sig fra side til side som den forsøger at matche bevægelse din blår køretøj.
  • Det værste tilfælde er, at din hage eller det trækkende hardware vil mislykkes og forårsage katastrofale skader eller en ulykke.

Kend Grænser

Den bedste fremgangsmåde, når du har brug for at trække store belastninger, er at omhyggeligt studere alle de ratings til dit køretøj. Når du er ude efter en trailer eller en hage, skal du sørge for den forhandler, du køber fra forstår dit køretøj begrænsninger og størrelser traileren og hitch i overensstemmelse hermed. Tager forholdsregler, før du hovedet ud på din rejse vil spare besværet og hovedpine af at gøre med en opdeling. Evnen til at trække gods og forsyninger er en luksus. At sikre, at du størrelse dine laster sikkert vil sikre, at du kan nyde den luksus i lang tid.