Kørestole: kørestole Køretøjer Tips

Tips til køb kørestolsadgang køretøjer

Det er vigtigt at undersøge højden, når du køber med kørestolsadgang køretøjer. Adgang for kørestole motorkøretøjer, bør have en indvendig højde på 58 inches minimum for at imødekomme dine behov uden ændringer.

Valg Mini Vans som kørestole Vans

Mini van er en top pick blandt kørestol varevogne. Der er nu over et dusin bil fabrikanter, der fremstiller mini varevogne, så dine valg for kørestol varevogne bliver bredt og varieret.

Finde brugte kørestole Vans

Køb brugte kørestol varevogne stedet for at købe nyt udstyr kan spare dig for en enorm mængde penge. Tricket er at holde øje med den model af kørestol van der ville passe til dine behov. Et sted du kan søge efter brugte kørestol varevogne er med din lokale MS Society kapitel. Du kan finde nynoteringer af alt fra en brugt mobilitet scooter til forskellige typer af brugte kørestol adaptive køretøjer på deres nyhedsbreve og websider. MS Society anbefaler også du prøve andre muligheder for at finde dine brugte kørestol van, som de klassificerede afsnit for handicap magasiner.

Typer af Van Lifte

Du kan finde et udvalg af van løfter ud på markedet at vælge imellem: platform van elevatorer, under køretøjets van elevatorer, roterende van elevatorer og hejser typen van elevatorer. Hver type van lift har fordele og ulemper. Læs videre for at finde ud af mere.

Platform Van Lift - Platformen van lift hviler i en oprejst position på indersiden eller ydersiden af ​​døren. Under brug den udfolder fra sin ramme og sænker din kørestol til jorden. Den største ulempe ved denne type af van elevatoren er, at det blokerer døren, når den ikke er i brug. Men du kan finde nogle modeller, som vil opdele eller fold, så andre passagerer adgang gennem van døren.

Under Vehicle Van Lift - Den under køretøj van lift lægger under van. Under brug det fremgår ud fra van ved køretøjets gulvhøjde. Du kan sænke platformen til jorden via kontrol, når du er sikker. Denne type van lift fungerer godt, fordi det er ude af syne, beskyttet, og blokerer ikke døråbning adgang.

Rotary Van Lift - Denne type van lift hviler på van gulvet, når den ikke bruges. Når den er aktiveret, den roterende van elevatoren svinger ud fra en støttende pol ud af van og ned på jorden. Selvom let at bruge, er den roterende van lift fylder ganske lidt plads i van.

En Hoist Van lift - I stedet for at bruge en platform, en lift van lift har en arm, der svinger ud fra sidedøren og sænker kørestolen til jorden. Du eller en anden bliver nødt til at fastgøre kørestolen ramme til armen af ​​løfteren.

Køb Brugte Adaptive biler betyder ordentlig planlægning

Indkøb brugte adaptive køretøjer betyder besparelser for din pengepung. Men du også nødt til at være ekstra omhyggelig med at dække dine baser med enhver adaptive køretøj du overvejer. Her er nogle af de ting, du bør huske på.

 • Kontroller altid kroppen og mekanik af brugte adaptive køretøjer. Når du har fundet en, der virker for dig, så tag den til din egen mekaniker for et kig. Brug ikke dealerens.
 • Har en drivende specialist kig på den adaptive køretøj så godt. Du ønsker at sikre, at du kigger på et køretøj, der er et godt match til dine behov.
 • Få alle citater forud for fremtidige ændringer, hvis du har brug for dem. Du ønsker at vide præcis, hvad du skal betale.
 • For optioner på brugt udstyr til din adaptive køretøj, prøv medicinske leverandører af udstyr, auto forhandlere og rubrikannoncer.

Kørestolslift Tjekliste

Når du køber din kørestol lift til din bil, der er særlige funktioner, du skal undersøge for at bestemme egnethed. Tag et kig på vores kørestolslift tjekliste for nogle pejlemærker.

 • Find ud af, om kørestolslift er automatisk eller halvautomatisk. Automatiske kørestolslifte arbejde med en tryk på en knap, men halvautomatiske kørestolslifte kræver, at du manuelt folde platformene. Du vil betale en heftier pris for de automatiske kørestolslifte.
 • Undersøg platform og hvordan det virker. Kørestolslifte har kanter eller rulle stopper for at forhindre dig i at glide af platformen. Nogle roll stopper fungerer automatisk, mens andre kræver manuel betjening.
 • Kontrollere størrelsen på platformen. Du skal have et par inches klar omkring akselafstand på kørestolen på længden og bredden af ​​platformen.
 • Undersøg, om den type lift er egnet til brug for dit køretøj. For eksempel kan en roterende kørestolslift forhindre dig i at bevæge forsædet og tilbagelænet det.

Den rigtige kørestole Van Lifte for dig

Beslutter mellem kørestol van elevatorer er en indviklet. Når du foretager din beslutning om hvilken kørestol van elevatorer til at vælge, bør du være opmærksom på flere ting.

 • Først og fremmest skal du sørge for enhver kørestol van løfter du overvejer er sikre. Du kan tjekke med din medicinsk udstyr forhandleren, om produktet opfylder frivillige regelsæt fastsat af American Society of Mechanical Engineers.
 • Du bør også se på funktionaliteten af ​​kørestol van løfter du overvejer. Beslut, om den type lift, du er interesseret i værker med den bil, du har, og kørestolen, du bruger. Tænk over, hvor du skal bruge van og hvordan du vil komme ind og ud af køretøjet.
 • Overvej din evne til at bruge van lift. Vil du have hjælp, eller vil du nødt til at bruge van løfte dig selv?
 • Omkostninger er altid et problem. Leder du efter en mere overkommelig kørestol van lift eller har du mulighed for at få top-notch udstyr?

Få en drivende specialist og Kørsel Vurdering

Før du beslutter at starte shopping for din kørestol tilgængelige køretøj, gå se en drivende specialist og få en drivende vurdering. En drivende specialist er en fysioterapeut eller ergoterapeut, der har erfaring og kørestol tilgængelige køretøj viden. Du kan prøve at kontakte Foreningen af ​​driveren rehabiliteringsspecialister (belastes) for at finde nogen til at hjælpe dig (800-290-2344).

For at få en vurdering af, hvad kørestolsadgang køretøj tilpasninger vil bedst passer til dine behov, er det også vigtigt at få en drivende vurdering. Du vil blive testet for fysiske og kognitive færdigheder, udfører en på vejen kørsel vurdering, og få en skriftlig anvisning skræddersyet til dig. Du kan læse mere om hvad der er involveret gennem belastes hjemmeside på www.infinitec.org/live/driving/driveassess.htm.

Ressourcer at uddanne dig selv på en Adaptive Vehicle

Shopping for en adaptiv køretøj kan involvere udtømmende forskning. Lære om hvilken bil, varevogn eller lastbil til at vælge for din adaptive køretøj, og hvad tilbehør og muligheder for at vælge betyder, at du vil være sigtning gennem en stor mængde oplysninger. For at gøre din beslutningsproces på en adaptiv køretøj lettere, har vi anført nogle ressourcer for dig at gøre dit køretøj forskning.

 • ABLEDATA på www.abledata.com har forbrugernes vejledninger for de fleste typer af handicap relateret udstyr og vil give dig forbrugeroplysning om aktuelle produkter.
 • For at modtage producentens kataloger og brochurer, registrere med en national tjeneste kaldet Project Link. Du kan besøge deres hjemmeside på www.phhp.ufl.edu/ot/projectlink.
 • The National Rehabilitation Information Center på www.naric.com giver databaser og køretøj forskning nyttigt at gøre din beslutning om en adaptiv køretøj.

Valg Mini Vans som kørestole Vans

Mini Vans som kørestol varevogne er et populært adaptive køretøj valg, fordi de kan rumme kørestolsbrugeren, ofte uden behov for køretøjer ændringer. De er også kompakt nok til let transport. Mini van kørestol varevogne har brug for mindst 58 inches klar inden for sit indre at rumme kørestolsbrugeren uden at skulle undergå ændringer. Hvis du beslutter at gå med en mini van der behov konvertering, kan du gøre det gennem en forhandler med speciale i mini van konverteringer. Når du vælger mellem mini van-modeller, også overveje størrelsen af ​​din nærmeste familie eller hvem vil bruge adaptive køretøj, typen af ​​kørestolen, du vil bruge, og om du vil bruge bilen til at køre eller som passager.

Tips til køb kørestolsadgang køretøjer

Der er meget at overveje, når de køber handicapvenlige køretøjer. Ikke alene har du til at bevæbne dig med oplysninger om at købe en ny bil, du også nødt til at være parat til at lære om adaptive udstyr, der går langs med den. Vi har samlet nogle tips til at hjælpe dig sortere ud oplysninger om kørestolsadgang køretøjer.

 • På grund af mængden af ​​oplysninger, du har brug for at lære om, når du foretager din beslutning om at købe en kørestol tilgængelige køretøj, er det bedst at få en drivende specialist. En drivende specialist som en fysioterapeut eller ergoterapeut med adaptiv køretøj erfaring kan vurdere dine specifikke behov og give dig god førerens uddannelse.
 • Selvom din forsikring luftfartsselskab ikke vil betale for din kørestol tilgængelige køretøj, kan du stadig finde midler til at hjælpe dig med at betale for transport. Ud over at finde beskæftigelse, kan du også kigge på andre områder. Hvis evnen til at køre er en nødvendig del af at finde beskæftigelse, kan du tjekke med din statens revalidering agentur. Også se på tilskud fra lokale social service organisationer.
 • Undgå at plukke den første kørestol tilgængelige køretøj option præsenteret for dig. Ifølge Jerry Stalls, formanden for Stalls Medical Inc., skal adaptive udstyr udbydere undersøge en række spørgsmål med dig for at finde den bedste personlige pasform.