Korbel Champagne

Korbel Champagne

Som en af ​​verdens mest populære mærker af mousserende vin, Korbel Champagne har et godt ry blandt mange vin entusiaster. Men ikke alle er klar over selskabets lang og interessant historie eller sin vifte af tilgængelige produkter.

Historien om Korbel Champagne Cellars

I 1880'erne begyndte tre tjekkoslovakiske brødre den virksomhed, som i sidste ende ville blive den førende producent af Champagne i USA. Oprindeligt partnere i fremstillingen af ​​cigarkasser og forsendelse af træ og træ finér, Francis, Anton, og Joseph Korbel begyndte drive en vingård i Russian River Valley of Sonoma County, Californien. I 1882 havde brødrene begyndt at producere 30000 gallon vin om året. Det var starten på en meget succesfuld virksomhed.

De fleste vinproducenter af 1800-tallet mente, at det simpelthen ikke var muligt at producere en høj kvalitet Champagne i Californien. De Korbel Brødrene satte sig for at modbevise denne teori i 1884, leje kollega tjekkoslovakiske Frank Hasek at føre tilsyn Champagne produktion for virksomheden. I løbet af det næste årti, Hasek eksperimenteret med at blande druesorter til fremstilling af champagne til Korbel vingård. Ved slutningen af ​​det 19. århundrede, selv de mest skingre California Champagne tvivlerne måtte indrømme, at Korbel Champagne var blandt de bedste.

I 1919 Forbud fredløse produktion og salg af alkoholholdige drikkevarer i USA, og Korbel brødrene vendte sig bort fra deres vin forretning. Vingården vansmægtet i flere år, og det ikke genvinde sin tidligere succes, selv efter ophævelsen af ​​forbuddet i 1933. efterkommere af Korbel brødrene besluttet at sælge virksomheden i 1950'erne.

Et andet sæt af brødre, Adolf, Ben, og Paul Heck, købte Korbel forretning og forvandlet den til en vellykket navn, det er i dag. Virksomheden er stadig ejes og drives af Heck familien.

Presidential Champagne

Korbel er berømt for at være Champagne serveret på den konstituerende frokoster for adskillige amerikanske præsidenter. I 2009 blev Korbel Champagne tjente til ære præsident Barack Obama. Korbel skaber en særlig "konstituerende cuvée" for disse funktioner, og flaskerne har en konstituerende forsegling. Denne mousserende vin er markedsført som "Korbel naturlig" og er tilgængelig på mange vin butikker.

Korbel har skabt disse særlige Champagner til ære for følgende indvielser:

 • Ronald Reagan i 1985
 • George HW Bush i 1989
 • Bill Clinton i 1993 og 1997
 • George W. Bush i 2001 og 2005
 • Barack Obama i 2009

Korbel Product Line

Korbel laver en bred vifte af produkter at behage næsten enhver Champagne elsker. De fleste af Korbel s tilbud er perfekt til den prisbevidste Champagne forbruger og falder i $ 10 til $ 30 prisklasse.

Følgende er et par af Korbel mest populære produkter:

 • Korbel Brut Rose er en frugtagtig, medium-tør lyserød champagne, der er perfekt til bryllupper og særlige lejligheder.
 • Korbel Sec er den oprindelige Korbel Champagne, lavet på samme måde, det var, da de Korbel brødrene grundlagde vingården i 1880'erne.
 • Korbel Søde Cuvee er en god mulighed, hvis du ønsker en overkommelig søde Champagne.
 • Korbel Riesling Champagne kan være et godt valg, hvis du kan lide de lyse varianter af Riesling vin.
 • Korbel Reserve Blanc de Noirs er en yderst tør Champagne, der er meget populært.
 • Korbel Økologisk Brut er vinen maker første all-økologiske Champagne og er fremstillet af certificeret-økologiske Californien druer.

Hvor kan jeg købe

Du kan købe Korbel Champagne på næsten enhver vin shop. For det bedste udvalg, kan du ønsker at handle hos Korbel online butik. Der finder du et bredt udvalg af produkter, herunder Champagne-of-the-måneders klubber og multi-packs. Den online butik kan ikke lovligt sende til alle stater, så sørg for at tjekke, om din tilstand er berettiget, før du handler.

Amerikansk Champagne

Hvis du har brug en overkommelig mousserende vin, der er indbegrebet af amerikansk, kan du overveje en flaske Korbel Champagne. Med dusinvis af produkter at vælge imellem, er der sikker på at være en, der passer til dig.