Kontormøbler: Kontormøbler Planlægning Tips

Clustables

I nogle office indstillinger medarbejdere individuelt og har deres egne ansvarsområder uafhængige af andre. I andre tilfælde de skal arbejde tæt sammen med kolleger på daglig eller i det mindste regelmæssigt.

Hvis du ikke har mange konferencelokaler, kan du overveje en anden mulighed for kontormøbler. "Clustables" er dybest set flere skriveborde knyttet til hinanden med deres egne computere, en delt printer, og. De er indrettet således, at de ansatte er i tæt nærhed af hinanden, og kan nemt dele oplysninger og arbejde sammen.

Disse grupperinger af skriveborde med til at fremme teamwork og gøre gruppeprojekter lettere at gennemføre. BizChair.com har en række clustable muligheder i forskellige konfigurationer. Tag et kig på disse muligheder, hvis du har brug for dine medarbejdere til at arbejde tæt sammen og vil have en atmosfære mere befordrende for dette mål. Det er meget nemmere end konstant bevægelse computer stole, borde og andre kontormøbler rundt for at arbejde med andre.

Desk Mellemrum

Mens et kontor ikke nødvendigvis at være så stille som et bibliotek, kan støjniveauer spille en stor faktor i den daglige drift. Nogle mennesker arbejder bedre, når de har lidt fred og ro. Andre foretrækker måske nogle baggrundsstøj mens de gør deres arbejde.

Har din virksomhed indebærer en masse telefonsamtaler? Hvis dette er tilfældet, kan du plads skriveborde i dit kontor lidt mere. På den måde, dine medarbejdere er i stand til at udøve deres telefonsamtaler med kunder og klienter uden afbrydelse.

Mellemrum kan også være vigtigt for beskyttelsen af ​​alle følsomme eller fortrolige oplysninger, som kan være en del af din virksomhed. Dette giver en medarbejder til at holde en kundes personlige oplysninger private og ikke for ørerne af alle, der arbejder i eller passerer gennem kontoret den dag.

Den måde, du plads ud af dine skriveborde og andre kontormøbler kan også blive påvirket af akustikken i bygningen. Gulvtæppe tendens til at dæmpe støj mere end trægulve, så du måske ønsker at placere bordene lidt længere fra hinanden af ​​du har trægulve.

Audio / visuelt Kontorudstyr

Audio / videoudstyr bliver et dagligt syn i kontorer over hele verden. Uanset om det anvendes til præsentationer, bygning hele meddelelser eller til at overvåge nyhederne som den vedrører din virksomhed, er efterspørgslen vokser.

Hvordan skal det påvirke den måde, du lægge dit kontormøbler ud? Tja, for startere, dette udstyr skal placeres i områder, hvor det vil

  1. Blive set og hørt af alle
  2. Være let at tilslutte op til strømkilder og andre komponenter

Det er ikke meget effektiv eller praktisk at have til at placere et tv på et bord, hver gang du vil bruge det. En AV vogn rullende rundt på kontoret kan også være en besværet. Men at bruge tv og højttaler mounts vil tillade dig at anbringe dem på en væg eller loft. Her er de er forhøjet, så alle kan se dem, og ud af den måde, så de ikke er en hindring for folk til at manøvrere rundt.

Shoppe rundt og kontrollere vægt kapacitet til du får en mount der er stærk nok til at håndtere det udstyr, du ønsker at imødekomme.

Globale Ure

Hvis din virksomhed har internationale forbindelser, kan du finde dig selv behøver at vide, hvad klokken er på den anden side af verden på et givet tidspunkt. Hvis du har brug for at gøre en ikke-planlagt telefonopkald eller planlægge en telekonference i forvejen, skal du vide, hvad tid dine internationale kollegaer vil være til rådighed, og når der udmønter sig i din tid. Det er ikke altid let at huske tidsforskelle, når du har forretninger i flere lande.

Globale ure er en nem måde at gøre dette, og kan uden problemer passe ind med din andre kontormøbler. De kan konfigureres til at vise alle større tidszone i hele verden, så du ved, om du er ved at uheld afbryde nogens middag eller skønhedssøvn.

Hvis du kun arbejder med mennesker i et andet tidszone, kan du bare købe en ekstra vægur og sæt den til at områdets tid. Men hvis dine forretninger involverer folk fra hele verden, globale tid indikatorer eller ure er din bedste mulighed.

Exhibit Møbler & Lighting

Hvis du tilpasser dit kontor møbler afspejler den type virksomhed, du er i, vil du bedre stillet for det. Må ikke rod dit kontor med ting, du ikke har brug for. Hold dig til det, du har brug for, og hvad der kan hjælpe dig lykkes.

For eksempel en arkitekt eller fotograf klart behov udviser møbler og belysning. Et sted at fremvise dit arbejde til potentielle kunder, eller at vise dem modeller af dine motiver eller fotografier, som du har taget eller havde offentliggjort.

Disse skærme har en tendens til at bære mere vægt end at uddele nogen et blad eller portefølje på tværs af dit skrivebord. Tag det magasin side eller model og sætte det på skærmen for dem. Være lidt teatralsk. På steder som BizChair.com kan du finde alt fra vægmonterede skærme til fritstående dem, og forskellige former for belysning ordninger afhængigt af, hvad du går efter.

Disse er vitale dele af kontormøbler for folk, der ønsker at vise deres arbejde, både for karriere og stolthed, og til at takke medarbejderne for hårdt arbejde.

Kontormøbler Sets

Vi ved alle, hvorfor folk køber i løs vægt, når de kan. Det er billigere. Det samme gælder for at købe ting i sæt. Et sæt er normalt billigere end hvis du skulle købe hver enkelt del for sig.

Købe hvert stykke af kontormøbler, du har brug kan være lidt dyr, hvis du nødt til at starte fra bunden. Så prøv at kigge på kontormøbler sæt. Disse ofte kommer med ting som skriveborde, arkivskabe, reoler systemer, bog tilfælde, kontorstole og gæst eller side stole. Hvert sæt er anderledes. Nogle kommer med mere end andre, nogle med mindre. Så når du starter din søgning skal du vide præcis, hvad der kommer i pakken. Har det bærbare kontor arbejdsstationer? Computer stole?

Den andre store ting om at købe kontormøbler i sæt er, at du ikke behøver at bekymre sig om ting matching. Du kan købe alt i samme eller gratis farver, træ finish og stil. Kig på BizChair.com at søge efter sæt ved stil eller farve til at matche med dine vægge eller møbler du allerede ejer.

Kontorskabe & Book Cases

I de fleste kontorer reoler er væsentlige møbler. Nogle gange kommer de som en del af et kontormøbler sæt, og nogle gange er du nødt til at købe dem separat. Uanset hvilken vej du går, kan bog tilfælde og kontorskabe være en stor hjælp.

Disse møbler kan bruges til at gemme og organisere litteratur, filer og medier som dvd'er og cd'er, og en hel masse mere. De gør det nemt for enhver medarbejder på kontoret for at finde de oplysninger, de har brug for hurtigt og effektivt. De viser også eventuelle potentielle kunder eller klienter, der kommer til dit kontor, at du er organiseret og klar til at håndtere deres forretning.

Kontorskabe kan også gemme kontorartikler, ligesom kuglepenne, hæfteklammer filmapper osv Snarere end at have dem stablet i et skab eller under dit skrivebord, kan du købe ordentlig mængder af disse forsyninger og holde dem organiseret og let tilgængelige. Dette eliminerer behovet for at køre ud til butikken eller afgiver en ordre, hver gang du løber tør for noget, fordi du har et sted på kontoret for at lagre større forsyninger.