Kontorarbejdere 'Frokost Sæt dem tilbage £ 2000 hvert år

En årlig 2.000 £ - recession eller ingen recession - er det beløb den gennemsnitlige britiske kontor toiler falder, når han / hun føler sig som nyder en bid fra en sandwich. En undersøgelse af 3.000 arbejdere, der gennemføres af Superdrug kom op med dette tal, som blev kaldt "en massiv forbrug" i kommentarerne.

Kontorarbejdere 'Frokost Sæt dem tilbage £ 2000 hvert år

Køb sandwich, suppe eller frugt betyder, at over 30 procent af de britiske arbejdere betaler ca. £ 4 per dag for deres frokost, som kommer op til 986,40 £ om året.

Mange af dem gerne tygge på en baguette i mellem, hvilket resulterer i stumping endnu £ 1,33 kører op til den ugentlige sum af £ 6,65 eller £ 319,20 årligt.

Det er en vane med 10 pct arbejdstagere til at købe sig morgenmad, der tilføjer £ 14,05 til deres ugentlige udgifter.

5 procent foretrækker at gå ud til en café eller en restaurant for deres måltider.

Adspurgt, hvorfor de køber deres frokost, 36 procent af den adspurgte, at de fandt det en træk for at forberede måltider i hjemmet, selvom det er bare en sandwich - som ved den måde, er det første, der sker for dem, når frokosten pause nærmer. Næsten 70 procent gå direkte til sandwich. Den anden favorit valg er salat, som viser en overvægt af sunde-minded borgere, så kom en baguette og suppe.

Andre populære frokost valg omfatter frugt, pasta, kartofler i jakker, nogle korn. Ganske mange arbejdere tage levninger fra deres suppers sammen.

En talsmand for Superdrug, siger, at "det er forståeligt, at briterne ønsker en dejlig frokost at se frem til, når de har arbejdet hårdt hele morgenen," fortsatte med at påpege, at der er måder at få et godt måltid for mindre end £ 2000 et år, der fortjener at komme i betragtning.