Kontorarbejde: Kontorudstyr Tips

Fordele ved at bruge Online kontorartikler butikker

Afhængigt af din placering og budget, her er et par fordele ved at købe kontorartikler online versus at gå til den fysiske butik.

 1. Convenience. Ingen gas, kilometertal, eller fysisk indsats, der kræves.
 2. Sikkerhed. Hæderkronede kontorartikler butikker gør online køb meget sikker.
 3. Product Tilgængelighed. Ordrer placeret på linje typisk kommer fra et lager med en meget større beholdning end en lokal butik.
 4. Sammenligning diagrammer. Forestil holde op to printer bokse side om side i butikken for at sammenligne funktioner. Forestil dig nu, at du sammenligner 6 forskellige printere. Sammenligning på online via et diagram fylder langt mindre tid.
 5. Rabatter for shopping online. Mange butikker er begyndt at tilbyde rabatter til at køre forbrugerne til internettet.

Ovenstående er blot et par fordele ved at overveje, før du køber offline eller online. Online kan være den mest bekvemme og overkommelige vej til at rejse.

High Tech Office Udstyr til 2000'erne

For at kvalificere sig til etiketten "high tech" i dagens samfund, skal ordet "trådløs" være fremtrædende i alle dine praleri. Takket være trådløse kort til bærbare computere og innovatører som Bluetooth, forbindelse og kommunikation er mere flydende, end de nogensinde har været. Gode ​​eksempler på high tech kontorudstyr inkluderer:

 1. Trådløs internetforbindelse for computing og mobiltelefoner (via trådløse routere eller kort), så du kan gøre dit arbejde næsten overalt
 2. Bluetooth dataoverførsel enheder, så du kan kommunikere med en anden persons PDA-enhed uden at skulle tilslutte en ting i.
 3. En hovedtelefon enhed til et væld af modtagere.
 4. Blackberry-enheder er et must i Corporate America til øjeblikkelig email, sms og notatskrivning

Wireless er vejen til i dag. For at blive betragtet som "i", skal du være i stand til at gøre dit job problemfrit fra komfort i en Starbuck kaffe hus gårdhave eller en lufthavnsterminal. Er du "i"?

Forenkle din virksomhed med Portable kontorudstyr

For ikke så længe siden, ville den typiske kontoransat skrivebord indtages af en stor skærm, printer, telefon system, og større end livet udstyr som faxer og scannere. Men tiderne har ændret sig, og i dag, kan du "gå bærbar", og ikke kun tage dit kontor med dig i slutningen af ​​dagen, men har mindre udstyr til at forbruge dit skrivebord.

Funktioner skal du se efter i en Small Business Phone System

Den tech verden er fyldt med nyeste og bedste telefon-systemer til små virksomheder at vælge imellem. For at indsnævre valget, overveje følgende kriterier:

 1. Er telefonsystem overkommelige?
 2. Er det tilbyder funktioner, som min virksomhed brug for? (Såsom telefonsvarer, auto ledsagere, dial-by-navn mappe og kalde routing?)
 3. Er VoIP tilgængelig på systemet?
 4. Kan CEO har en fjernbetjening forlængelse for hans eller hendes mobiltelefon?
 5. Kan systemet installeres af kunden, eller har kunden skal betale for installationen?

Disse er et par af de primære overvejelser at faktor i, når de køber en lille virksomhed telefonsystem. Mange systemer er komplekse og kræver et telefonsystem rum, som du har brug for at redegøre for og også for at træne dine medarbejdere om at udnytte alle funktioner på telefonen. Vælg en forhandler villige til at støtte dig gennem overgangen og en, der har en hurtig responstid, hvis der er tekniske problemer med telefonsystemet.

Dokument Bortskaffelse

Der er mange regler og bestemmelser om fortroligt dokument bortskaffelse herunder af lægens kontorer og medicinske faciliteter. Papir kompostkværne spille en vigtig rolle i at holde disse regler imidlertid medicinske kontorer skal også holde medier låst og sikret under hele til at holde med HIPAA regulations.You kan enten betale et firma til dig selv bortskaffe disse dokumenter eller bruge en makulator. Der er stort kontor size makulering maskiner, der kan klare store belastninger af papir eller desktop fliskværne, der passer over en affald kurv til at hjælpe dig makulere efter behov. Sørg for, at dine medarbejdere forstår, hvad dokumenter skal makuleres for at beskytte din virksomhed.

Valg HIPAA kompatibel Shredders

Det sygesikring overførselsret & Accountability Act (HIPAA) ikke påbyde en minimum skyggen størrelse. Dog bør flere mærker overvejes mere på linje med HIPAA regler ikke kun baseret på skyggen størrelse, men også på hastighed og virksomhedens bortskaffelse (f.eks Shred det).

Overvej også, at hippa mandater privatliv andre medieformater samt, herunder disketter, cd-rom, og data-DVD'er. En god kvalitet shredder vil være i stand til at sønderdele disse typer af formater nemt.

Når du har valgt et navn brand kvalitet shredder, det næste skridt er at finde en velrenommeret renovationsselskab. Opsøge en virksomhed, der værdsætter HIPAA regler og vil give en anbefaling.

Hvordan vælger en Office Telefon System

Her er nogle købe tips til at overveje, når de køber et nyt kontor telefon system:

 • Spar penge med et brugt system: Køb brugte eller renoverede telefonsystemer er en smart forretning træk i at spare penge. Det meste udstyr er velanlagt og varer i år, så du er generelt sikkert købe brugte telefoner systemer.
 • Prioriter dine funktioner. Bestem hvilke funktioner er vigtige, så du ikke finde dig selv over eller under udstyret.
 • Find en velrenommeret forhandler: Du har brug for hjælp til at installere og programmere de fleste telefonsystemer. Når du har bestemt den type system du ønsker, at finde en god telefon forhandler er nøglen.
 • Overvej VoIP telefonsystemer Den seneste i computer-telefoni -. Voice over IP (VoIP) teknologi - giver virksomhederne mulighed for at foretage og modtage opkald ved hjælp af internettet. VoIP er perfekt, hvis din virksomhed har eksterne arbejdstagere. Det kan virkelig være med til at holde dig tilsluttet og holde dine samlede omkostninger nede.
 • Overvej telefonsvarer kompatibilitet. Sørg telefonsystemet kan arbejde med en bred vifte af tredjeparts voice mail-systemer. Det holder telefonsvareren muligheder åbne og minimere risikoen for din sidde fast med en ringere eller overpris voice mail-system.
 • Overwire. Hvis du har brug for at wire op dit kontor for telefonsystemet, installere mere ledninger, end du har brug for til at håndtere dine aktuelle behov. Telefonsystemets eksperter foreslår, at du fordobler ledninger du i øjeblikket har brug for. Selv om det øger omkostningerne til installation, det er en enorm besparelse, hvis du måske brug for at tilføje ledninger senere.

Planlægning et Office: Prioritering dit udstyr og opgraderinger

Bestem dine behov for dit kontor udstyr, når du starter din virksomhed. Start med en liste over, hvad du behøver for at komme i gang, og derefter oprette en ønskeliste over, hvad du gerne vil have som en del af din vækstplan.

Dit kontor kan starte små og kræver, at brugerne deler computere eller har lave ende udstyr og uoverensstemmende udstyr i de tidlige dage. At vælge en vækstplan, der gør det muligt for dig at købe nyt udstyr er en god idé, men du nødt til at prioritere, især hvis du har et lille budget, mens du vokser.

Din virksomhed vækst afhænger af din succes og forvaltning af dine finanser, så budgettet fornuftigt til dit kontor møbler.

At være en informeret Bargain Hunter

Discount kontormøbler tilbud er ofte annonceres i lokale aviser. Mange kontorartikler forhandlere også salget på afkast eller beskadigede varer. Du kan være i stand til at få en betydelig rabat på dit køb, hvis kassen er beskadiget på grund af et afkast eller på grund af en lille ridse.

Når du køber rabat kontormøbler på clearance, skal du sørge for, at du er opmærksom på returnering eller udveksling politik. Mange af disse salg er kun endelige salg, hvilket betyder, at du ikke kan returnere varen. Kontroller at sikre et element, der har brug samling indeholder alle relevante dele. Vær helt klar over eventuelle skader på varen, inden de forlader de store.Discounts kan være let tilgængelige efter ferien er samt og efter tilbage til skolen rush er forbi. Det er en rigtig god idé at bestanden op på leverancer eller drage fordel af salget på disse tidspunkter for flere større indkøb som borde og stole.

Donere gamle kontor Udstyr til velgørenhed

Når du opgraderer din interne kontorudstyr såsom computere, skærme, bærbare computere og printere, overveje at donere dit gamle udstyr til velgørenhed. Der er mange velgørende organisationer, der vil drage fordel af at bruge din ældre, men stadig brugbar udstyr. Offentlige skoler, lokale biblioteker, daginstitutioner, samfund fritidshjem, community jobsøgning kontorer samt andre velgørende organisationer kan drage fordel af at bruge din computer kontorudstyr, og du, som virksomhed, kan drage fordel af de skattemæssige nedskrivninger samt opbygge en positiv samfund profil.

Mange velgørende organisationer vil afhente dine donationer og udstede en skat kvittering. Det er meget vigtigt at være sikker på, at når du donere gammelt udstyr såsom en personlig computer eller server, som du helt slette harddisken for at beskytte fortrolige oplysninger. Der er særlige software-programmer til rådighed til at hjælpe dig, som blot at trykke på delete-tasten kan ikke være nok.
Nogle virksomheder sjældent opgradere kontorudstyr, men andre opgradering på sådan en konstant basis, at de ofte bruger flere penge på deres it-budget end nødvendigt. Bed om en teknologi evaluering fra din IT-leverandør til at hjælpe dig med at holde trit med dine infrastrukturbehov mens ikke overdrive det og lommepenge unødigt.