Kontor rengøring Priser

Kontor rengøring Priser


Det er vigtigt at vide, de nuværende kontor rengøring satser, hvis du er ejer af en virksomhed ved hjælp af en sådan tjeneste, eller hvis du er en janitorial virksomhed søger at holde dine priser konkurrencedygtige. Uanset årsagen, vil du finde denne artikel nyttige, når det kommer til rengøring satser, forhandle, og sikrer, at du får mest for dine penge.

Bruge dine penge klogt

I enhver økonomi, kloge virksomheder arbejder ud fra et budget, og ofte rengøring er arbejdet ind i denne finansieringsplan. Men med rent faktisk vil blive sendt nogen klar idé om, hvor meget på dette område, virksomheder kan enten bruge mere end forventet, eller ender med et overskud af midler, der kunne have været brugt bedre. For at forhindre dette, er det en god idé at have ajourførte oplysninger om aktuelle kontor satser, hvis du er ejer af en virksomhed eller er ansvarlige for en virksomheds rengøring og fakturering.

Først lave en liste over rengøring, du overvejer at ansætte. Du kan finde disse gennem en grundlæggende søgning på internettet eller din lokale gule sider. Ring og bede om deres time- eller månedlig sats. Notere disse ned i din computer eller på et stykke papir, hvor du kan se den sats sammenligninger side om side. Når forske priser, også vil have dig til at spørge specifikt, hvad du får for dine penge. Ved nogle priser vil omfatte færre funktioner end andre tjenester, og den eneste måde at vide, er at spørge. Der er jo ingen mening i at betale det samme beløb for et enkelt polsk og vakuum, når du kan også få en fuldstændig sterilisering, plante vanding mv

Når man sammenligner de nuværende kontor rengøring satser, kan du også ønsker at spørge rundt til andre virksomheder for at se, hvem de bruger, og hvad de betaler. Er de satser realistisk? Er de tilfredse med den service, de modtager? Den eneste måde at sikre en kvalitet job er at få en henvisning, så gå ud og få en før undertegnelsen af ​​en kontrakt.

Forudsat kontor rengøring priser

Kontor rengøring Priser

Hvis du arbejder for en rengøring og har evnen til at sætte dine egne priser, (enten fordi du er selvstændig eller i en position af autoritet), så er det vigtigt at være opmærksom på din konkurrence. Hvis du oplader meget mere end konkurrerende virksomheder, vil det være svært at samle og fastholde kunder. Hvis du oplader for lidt, så vil du blive draget fordel af, og kan have svært ved at betale dine egne regninger! I stedet finde en passende balance ved at spørge rundt på, hvad andre opladning. Du kan forskning fælles satser i den lokale industri ved at ringe som kunde og shopping din konkurrence.

Når du har en idé om, hvad andre oplader, kan du oplade bare lidt mindre, eller tilbyde at smide i en eller to ekstra funktioner til samme pris. Besøg kontorer i erhvervsparker og komplekser og forsøge at mødes ansigt til ansigt med så mange ledere og ejere som muligt. Du vil have bedre held vinde kunder, hvis de kan se en ærlig ansigt og få nogle visuals af hvad du tilbyder. Har din prisliste udskrives på tiltalende postkort og / eller brochurer, og har masser af visitkort på hånden.

Placering af reklamer for din rengøring forretning kan også hjælpe dine konkurrencedygtige priser nå offentligheden, og du kan spare penge selv ved at udnytte gratis internet programoversigter såsom Craigslist. Indlæg flyers på lokale opslagstavler i fælles områder af lokale kaffehuse, hvor kontor ledere og ejere af små virksomheder kan hyppige.Klare reducerede priser i tonen for klient-cleaner forhold, så være rimelige og realistiske, uanset om du er ved at prisen eller indstilling af budgettet.