Konsolidering af gælden: Money Management Tips

Fokusere på dine muligheder, ikke dine Forhindringer

Hvis du vil være økonomisk fri, er du nødt til at fokusere på dine muligheder. Hvis alle du fokusere på, er din gæld, vil du fortsætte med at leve i og skal forbruges af din gæld. Når du giver slip, vil du begynde at fokusere på andre muligheder, der kan være omkring dig. Det kunne være et nyt job eller en ny virksomhed, som du tænker på at starte.

Fokus på muligheder er en af ​​de primære forskelle mellem dem, der er økonomisk fri, og dem er ikke. Ideer og muligheder til tider ske i en flash. Det er bare op til dig at være opmærksom næste gang de dukker op.

Betal dig selv først

Den "Rule of 10" er et meget enkelt koncept at forstå, men en af ​​de mest vanskelige begreber at gennemføre. Hvis det var så let, ville alle være rig. Men det kræver hårdt arbejde og disciplin.

Reglen om 10 fungerer sådan her. Når du får din lønseddel, straks betale dig selv først. Tag de første 10% af din indtjening ud og deponere det i en separat konto. Dette kunne være en opsparingskonto, et pengemarkedet konto eller en 401 (k). Det kan være vanskeligt eller endog ubehageligt i starten, fordi de fleste individer er på et fast budget og ikke har råd begå 10% til besparelser. Hvis du ikke kan forpligte sig til at spare 10%, start med 5% og gradvist arbejde hen imod 10%. Hvis du har råd til at gøre 10%, kan du prøve at spare 15%.

Efter et par måneders vellykket betale dig selv først 10% på et tidspunkt, er du klar til at tage det næste skridt i at gøre dine penge arbejde hårdt for dig. I dette næste skridt, alt du skal gøre er at tage 15% af det samlede, som du har gemt og investere det i en investeringsforening eller en pengemarkedet konto. For eksempel, hvis du har akkumuleret $ 3500 i besparelser, tage $ 525 at og investere dem.

I mellemtiden fortsætter med at holde sig til regel 10, og betale dig selv først. Det gør ikke mater, hvis du har en lille smule penge eller en masse penge til at starte. Det vigtigste er, at du begynder at spare så hurtigt som muligt. Det er aldrig for sent at begynde at arbejde hen imod økonomisk frihed.

Læs det med småt

Millioner af amerikanere lever i øjeblikket med tusindvis af dollars i kreditkort gæld, og antallet fortsætter med at vokse dagligt. Til sammensatte spørgsmål, mange af disse personer har været på den modtagende ende af en fordobling eller tredobling kreditkort rentesatser. Hvordan dit kreditkort gå fra en rentesats på 9,49% til 24,5%? Det er faktisk ganske enkel.

Indeholdt i det med småt i kreditkort dokumenter, de fleste af os aldrig læst, er der en klausul, der hedder dit sats kan ændre "når som helst en eller anden grund." Selv om dette kan være uretfærdigt, kreditkort selskaber er godt i deres gode ret til at vandre dine priser. Desuden, hvis du nogensinde eller sent, eller der er en ændring i dit forbrug vaner, din sats kan ændres. Så hvad regres har du, hvis din rente hoveder nord?

Der er et par ting, du kan gøre for at holde dine priser fra fordobling.

Før hvert fald ændre, er dit kreditkortselskab forpligtet til at anmelde dig skriftligt om eventuelle april ændringer. Ved at gøre dette, får du mulighed for at betale din saldo under den gamle april Hvis du ved med sikkerhed, at du ikke har modtaget en meddelelse om din sats stigende Kontakt dit kreditkortselskab straks, og anmodning om at tale med en vejleder. Roligt forklare, at du ikke har modtaget brevet, således du ikke får mulighed for at betale din gæld.

Det næste skridt er at overvåge dine udgifter vaner. Gør dit bedste for at holde balancen på dit kreditkort til mindst 30% af den disponible kreditmaksimum. Dette vil vise dit kreditkortselskab at du er ansvarlig nok til at styre den linje af kredit, der er blevet udvidet til dig.

Respekt penge og penge vil respektere dig

Hvis du behandler dine penge med respekt, vil dine penge respektere dig. Den manglende respekt for penge er et derivat af en manglende uddannelse på det økonomiske ansvar. Respekt penge betyder ikke tilbede eller rose den almægtige dollar. Hvad det betyder er, at uddanne dig selv på det finansielle område. Det handler også om at forstå, hvordan dine penge virker for dig.

Vidste du, at donere penge rent faktisk kan føre til øget velstand? Nogle af de rigeste mennesker i verden også donere mest. Det er den gensidige gave at give. Uddan dig selv om, hvordan du få dine penge arbejde hårdt for dig resten af ​​dit liv, i stedet for dig at arbejde hårdt for penge for resten af ​​dit liv.

Vælg en bank, der er rigtigt for dig

Desværre har de fleste mennesker ikke give mange tanker til at vælge en bank. Der er mere at vælge en bank end blot "gratis kontrol". Din bank er i centrum for din økonomiske udvikling. Der er flere ting at overveje, når du vælger en bank, inklusive udgifter, bekvemmelighed og en auto regningen betale mulighed.

Tag ikke fejl af det, banker er i færd med at tjene penge også. Den nemmeste måde at gøre dette på er ved at opkræve sine kunder gebyrer. Nogle banker opkræve et fast månedligt gebyr, nogle opkræve et gebyr for hver kontrol, som du skriver, kan du få opkrævet hvis du går ind i banken og tale med en kasserer, mens nogle banker selv debitere dig til at ringe og tale med en kundeservicemedarbejder (mindst opkaldet er gratis) Med alle disse potentielle omkostninger, dens svært at holde de penge, du har i banken.

Credit fagforeninger er også et godt alternativ til traditionel pengeinstitut. Credit fagforeninger er nonprofit-organisationer og i modsætning til banker, som er ejet af investorer, er kreditforeninger ejes og kontrolleres af kunderne. Låneforeninger gengæld ved at tilbyde sine medlemmer lave renter på lån og større afkast af investeringsprodukter.

Online Banker er et andet alternativ til traditionelle pengeinstitutter. De har vundet popularitet som for sent i vid udstrækning skyldes til den attraktive april, at de fleste tilbud på grund af den lave overhead. For eksempel kan en pengemarkedet konto på en traditionel bank kunne du et afkast på 1,5%, men en lignende pengemarkedet konto kunne få dig 3,04% afkast af din investering. Som med andre banker, der er nogle ulemper til internetbanker. En af disse ulemper, gør indskud. Hvis du har direkte deponering, så vil dette ikke påvirke dig så meget. Hvis du har brug for at gøre indskud, skal du sende din indbetaling eller bruge en ATM, der accepterer indskud til din bank.

Bliv Crystal Clear Om dine økonomiske mål

"En dag vil jeg gerne være gældfri," er ikke et klart mål.

"Inden for den næste uge vil jeg oprette min budget, der er nedsat og automatisk regningen betale med min bank, og lære så meget som jeg kan om penge forvaltning. Inden for de næste to til tre måneder, vil jeg arbejde med mine kreditkortselskaber at få bedre rentesatser. Hvis de ikke kan rumme mig, vil jeg overføre mine saldi andre steder. Ved måned fire vil jeg have 2 kreditkort betalt ud, og øge min Fico score med 60 point. "

Den anden erklæring er et eksempel på et klart identificerbart og målbare mål. Der er en følelse af retning og formål med det andet eksempel, der mangler i det første eksempel.

Du skal være i stand til at visualisere, hvad det er, du ønsker at opnå. Hvis du skal tage et 3x5 kartotekskort, og nedskrive fem finansielle mål, du gerne vil opnå. Det kunne være at reducere dit kreditkort gæld eller øge dine penge lederevner. Du vil blive overrasket over, hvad der sker, når du afklare dine mål.

Nå dine mål er nemmere end du måske tror. Før du går i seng, eller så snart du vågner op, tage et par minutter til at visualisere en gældfri livsstil. Visualiser at kunne rejse, hvor du vil, og være i stand til at købe, hvad du vil uden at skulle bekymre sig om, hvordan du kommer til at betale for det. Brug nu denne vision til at motivere dig til at begynde at spare, og betale ned din gæld.

Forstå din Fico score

Din FICO score består af tre cifre, der vil afgøre din økonomiske fremtid. Din FICO score vil ikke kun afgøre, om du opfylder betingelserne for et lån, men også hvilken type rente din vil kvalificere sig til. Din Fair Isaac Corporation (FICO) score bestemmes af forskellige faktorer, herunder (men ikke begrænset) betaling historie og gæld til kredit grænser, og bruges af alle finansielle institution.

Så hvad der udgør have en "god" Fico score? Fico scoringer kan variere fra 300 til 850. Jo højere din score, jo mere sandsynligt du er til at modtage et lån.

FICO Score Formel% af Fico score

 • Optag for at betale regninger til tiden 35%
 • Saldi på kort eller andre lån i forhold til at begrænse 30%
 • Længde på kredit historie 15%
 • Nye konti / Seneste ansøgninger om kredit 10%
 • Blanding af kreditkort og lån 10%

Som du kan se, at betale dine regninger til tiden er 35% af din Fico score. Vær opmærksom på at fordi du har mulighed for at styre din Fico score blot ved at betale dine regninger til tiden. Alt du skal gøre er at betale den mindste balance, forfalder hver måned. Dette vil ikke gøre meget for at reducere din gæld hurtigt, men det kan vise til bureauer at du er ansvarlig og kan håndtere din gæld belastning.

Etablere et Budget

Betjening uden et budget er beslægtet med at komme ind i en bil og køre til et sted du aldrig har været før uden at bruge en køreplan. De fleste mennesker ikke oprette budgetter, fordi de enten er bange for at møde virkeligheden af ​​deres udgifter vaner, eller synes det er for svært at etablere en. Dit budget er hovedsagelig en vejledning eller en køreplan for dine udgifter aktiviteter. Oprettelse af en budget er den mest grundlæggende trin enhver kan tage hen imod økonomisk frihed.

Hvis du er ligesom de fleste mennesker, har du sandsynligvis nyde at stoppe på din lokale café om morgenen, før det bliver din dag begyndte. Er du klar over, hvor meget de daglige ture koste? Virkeligheden er, hvis du klippe dine besøg i halve, ville du have en ekstra penge i lommen ved udgangen af ​​måneden. Det er ekstra penge, der kan gå i retning af besparelser eller kunne bruges til at betale en regning. Bare ved at gøre en lille ændring i din daglige rutine, du teoretisk øge din årlige indkomst ved et par tusind dollars.

For at din budget at arbejde, det er at være realistisk. Du kender dine udgifter vaner bedre end nogen anden. Tag et nærmere kig på din daglige rutine, og forsøge at identificere områder, hvor du kan muligvis skære udgifter. Hvis du spiser ud hverdag, så prøv at bringe din frokost til arbejde. Forskning har vist, at det ikke kun er det godt for dit budget, men det er også godt for dit helbred. Måltider tilberedt hjemme tendens til at være sundere end fødevarer fra en fastfood restaurant. Andre daglige eller ugentlige rutiner, der kan skaleres tilbage inkluderer renseri, impuls køber, abonnementer, og gå i biografen. Skære ned nogle af de aktiviteter og overholde dit budget kan være ubehageligt i første omgang. Men hvis dit mål er økonomisk frihed eller til at øge din penge ledelsesfærdigheder, påhviler dig at foretage nogle ændringer.

Dit budget vil kun fungere, hvis du holde sig til det. Ligesom slankekure, det vil tage hårdt arbejde og engagement. Budgetlægning kan være sjovt, især når du begynder at se resultaterne af alle dine hårdt arbejde.

Track Udgifter - en hjælpsom Money Management Tip

Er du sikker på du ved hvad du bruger dine penge på hver måned? Hvor meget bruger du på frokost? Eller benzin? Folk, der aldrig har sporet deres udgifter oplever, at når de gør, de har brugt langt mere, end de troede på mange forskellige områder.

Her er en stor penge forvaltning tip - spore dine udgifter, så du bedre ved, hvor du kan spare. Dette er en stor penge forvaltning tip, fordi det hjælper på flere måder.

Først ved at spore dine udgifter, kan du få et reelt billede af, hvor hver dollar går - især de ekstra dem. Chancerne er du kunne bruge mindre på nogle områder, som du aldrig selv troede var et problem i første omgang. Kun denne form for tracking kan bringe disse spørgsmål frem i rampelyset.

Hvis du har problemer med at styre dine penge på en regelmæssig basis, og er på udkig efter en stor penge forvaltning tip, der kan være i stand til at sætte dig på en bedre bane, begynde at spore dine udgifter, og vil du har fundet hvad du søgte efter.

3 trin til gæld fri Living

Nøglerne til gældfri levende kan synes indlysende for nogle, men for mange andre, de er svære at leve med. Hvis du har fået ud af gæld og forsøger at forblive ude af gæld til gode, her er tre trin til gældfri levende, der kan holde dig på sporet.

 1. Bor på penge i lommen - gå ind i en butik med et kreditkort, og du må ikke have nogen problemer udgifter mere end du burde. Gå ind i den samme butik med $ 100 i kontanter og se, hvor nemt det er at bruge disse penge. Der er noget om kontanter, der gør det sværere at skille sig af med i forhold til at glide at plast stregkode ind i åbningen. Gæld fri levende er let, hvis du aldrig bruger mere end du har. Brug kun kontant er en fantastisk måde at gøre det.
 2. Analyser Udgifter og Tilbring Derfor - Nogle mennesker er forfærdet at indse, hvor meget de bruger på sodavand i en given måned. Små udgifter opbygge og op, og du vil normalt aldrig tage notits af dem. Sørg for at gøre en grundig analyse af, hvordan du bruger dine penge, og hvor du kan foretage nedskæringer. Gæld fri levende involverer lever på så lidt som du har brug for. Nogle gange, nedskæringer, der synes så lille, at du ignorerer dem, kan spare dig langt mere, end du forestillet på lang sigt.
 3. Gør dine penge arbejde for dig - Det sjove ved penge er, at det rent faktisk kan fungere. I modsætning til andre dovne stykker papir, kan penge at tjene flere penge, hvis det er sat til at arbejde i de rigtige steder.

Opbygning rigdom er afgørende for gældfri bor, så der altid er likvide reserver til at afhænge af stedet lån eller anden gæld. Tal med en investering specialist for at se, hvordan dine penge kan arbejde mere for dig, og du vil nyde gældfri leve af i fremtiden.

Kom professionel hjælp til personlige Money Management

Vi ønsker alle at have total kontrol over vores egen personlige penge forvaltning, men nogle gange kan det være mere end vi kan håndtere. Hvis det er blevet tilfældet i dit liv, bør du kigge på en professionel til at hjælpe din personlige situation. Professionel penge ledere har indsigt og erfaring til at vise dig personlig penge forvaltning teknikker, der kan hjælpe dig med at fjerne enhver gæld, du måtte have, og holde det på den måde på lang sigt.

Hvis du er interesseret i at finde professionel hjælp til din personlige penge forvaltning, start med internettet for at finde en professionel i dit område. Hvad enten i en bank eller mæglervirksomhed, der er sandsynligvis snesevis lige rundt om hjørnet, der kan hjælpe dig. Hvis ikke, kan end internettet også pege dig i retning af nationale fagfolk, der kan hjælpe nogen i ethvert område. Selv de mindste ændringer, de foreslår ofte gøre en verden til forskel for den gennemsnitlige person. Lad ikke din personlige penge forvaltning koste dig mere end det sparer dig.

Find ud af om bedre teknikker og praksis ved at konsultere med en professionel penge manager om din økonomi. Du vil opdage, at deres hjælp er ikke kun det værd, men ofte uvurderlig i forhold til hvad de kan spare dig.

Personal Money Management - Byg en plan

Nogle ting kan aldrig planlægges. Du kan aldrig planlægge en medicinsk nødsituation eller en naturkatastrofe eller en anden begivenhed, som kan forårsage finanskrisen. Men du kan være proaktiv i tilfælde af, at disse ting sker for dig.

Personlig penge forvaltning er nøglen til planlægning for at regnvejrsdag og alle bør bygge en plan for dette værst tænkelige scenarie. At have et arbejde er ikke altid nok til at sikre, at du altid har de penge, du får brug for. Spørg dig selv, hvad kan du gøre med de penge, du tjener til at forberede sig til en katastrofe? Dette er essensen af ​​personlig penge forvaltning.

Nu siger jeg ikke, at du skal lægge hver en krone væk til at regnvejrsdag; folk skal leve til uanset livsstil, de foretrækker. Men der er måder, hvorpå du kan opbygge en personlig penge forvaltningsplan, der ikke vil hæmme din livsstil i det mindste. Nogle mennesker foretrækker at tage en forudbestemt del af deres indkomst og bruge det til opsparing eller investering. Andre blot spare op og investere, hvad de kan i en given måned eller periode.

Din personlige penge forvaltningsplan skal bygges op af mindstesatser. Hvad er det mindste, du har råd til at investere eller gemme denne måned? Ved at etablere minimumsbeløb, har du en baseline til at arbejde med i din personlige penge forvaltning. Når du har sat dine minimumsbeløb, aldrig gå under dem og gå over dem så ofte og med så meget som du har råd til.

Dette er blot det første skridt til personlig penge forvaltning. Hvis du ønsker at få det fulde billede af, hvordan du bedre kan styre dine penge, rådføre sig med en professionel analytiker, der kan udfylde hullerne i din planlægning. Og, selvfølgelig, holde fast i din plan, når den er på plads.

Opholder gæld fri efter helbredelse

For dem, der for nylig opdaget lykke at være gældfri, er det vigtigt at aldrig glemme, hvor du ikke var for længe siden. Det er let at falde tilbage i gæld, når du har fået dig ud. For at holde ud af gælden i det lange løb, er her et par tips, som vi håber vil hjælpe.

 • Må ikke Get Spoiled - For mennesker, der tilbringer lang tid de månedlige betalinger på deres gæld, der ikke har disse regninger hver måned efterlader en masse penge tilovers, der var aldrig der før. Hvad skal der gøres med denne nye overskud? Gem disse fonde og re-investere dem, hvis det er muligt. Byg rigdom nu, at du har ingen gæld, og du behøver ikke at gå i gæld i fremtiden.
 • Holde sig væk fra tidligere problemer - Uanset hvor din gæld problemer opstod, nu hvor du er gældfri, gøre hvad du kan for at undgå at falde i de samme fælder. Hvis kreditkort fik dig i problemer før, rive dem op. Hvis du havde et hjem egenkapital, der blev brugt på andre end dit hjem ting, lukke den ud. Må ikke gentage dine fejl og du kan nemt forblive gæld gratis.

Der er mange andre nyttige tips til at forblive gæld gratis tilgængelig her på LifeTips. Hvis du endnu at skille dig af din gæld og ønsker at få der så hurtigt som muligt, rådføre sig med en gældsforvaltning specialist, der kan give dig en køreplan til succes.

Money Management Med automatisk regningen betalinger

For folk, der til tider har svært ved at gøre deres regningen betalinger, der er en løsning. Hvis du vil være sikker på at aldrig glip af en anden betaling af regninger på grund af penge ledelsesmæssige problemer, undersøge automatisk betalingsmuligheder fra dine kreditorer. Med automatiske regningen betalinger, kan du være sikker på, at dine regninger bliver betalt, før du har en chance for at bruge pengene andetsteds. Penge forvaltning er sværere for nogle end andre.

For folk der er vant til en bestemt livsstil, ting som at spise ude og andre fritidsaktiviteter kan chip væk på dit månedlige budget, før du ved af det. Hvis du er ligesom mange og udskyde din regning betalinger, vil du ofte være i en snæver vending, når den tid kommer til rent faktisk at betale dem.

Med automatiske regningen betalinger, kan du tage kontrol over din månedlige penge forvaltning ved at have de regninger debiteret din bankkonto med det samme. Du kan endda sætte dem alle, der skal betales på samme dag, så du kan få et klart billede af, hvor meget penge du har at arbejde med i resten af ​​måneden.

Hvis dine kreditorer tilbyde det, drage fordel af automatiske regningen betalinger. De vil gøre din månedlige penge forvaltning langt lettere at håndtere og vil holde dig fra nogensinde at skulle kontrollere under til sofapuder for telefonregning.

Disciplin - Essensen af ​​gæld Gratis Living

Hvis gældfri levende var let, ville alle gøre det? Selvfølgelig de ville, men gældfri levende er alt andet end let. Det tager den ene ting, at flere og flere mennesker mangler, når det kommer til penge - disciplin.

 • Disciplin ikke at bruge mere end du burde.
 • Disciplin til at gøre de ekstra afdrag på realkreditlån.
 • Disciplin til at gøre alt, hvad der går imod det, vi alle ønsker at gøre - bruge flere penge på ting, vi har brug for mindre.

Alle kan træne sig i at være mere disciplineret med deres penge. Det er bare ikke nemt. Men hvis du har et mål om gæld gratis levende og du ønsker at få der så hurtigt som muligt, denne disciplin er noget, du bliver nødt til at vinde først.

For hjælp på vej mod gældfri levende gennem disciplin, først, få et nøjagtigt regnskab over, hvor du er i øjeblikket udisciplineret. Gå gennem dine udgifter med en fintandet kam. Se hvor du kan skære omkostninger og flytte disse penge til at betale gælden. Jo mere du kan spare, jo mere kan du investere i dig selv ved at komme ud af gælden og opholder gældfri.

Opbygning af denne type disciplin kan være skræmmende for nogle mennesker. Nogle kan simpelthen ikke gå uden deres dobbelte FRAP om morgenen. Hvis de kun satte sig ned og så, at $ 5 de bruger hver morgen er lig deres telefonregning og kabel regningen sat sammen, ville de se, at disciplin behøver ikke at være så svært. Den eneste vej mod gældfri levende starter med denne type disciplin så starte på din vej i dag.

Lad Bedre Money Management Tip dine Scales

I slutningen af ​​måneden, vil du opdage, at du balancerer på at have nogen penge tilbage? Hvis dette er tilfældet, så lad professionelle penge forvaltning synke i din favør på 1. i måneden.

Professionel penge forvaltning for din økonomi kan ikke kun spare dig fra unødvendige udgifter, men det kan også hjælpe dig med at tjene mere fra dine penge i første omgang. Bedre penge er noget, vi alle bør stræbe efter. Selv de bedste kan stadig gøre det bedre. Du kan lave store bevægelser frem med hjælp fra fagfolk med deres råd og penge forvaltning tips.

Den vigtigste ting at huske er, at penge forvaltning handler om at gå, ikke kører. Når du pace selv vil du finde, at større besparelser og mål nås for en længere periode. Går med hovedet først ind i en sprint vil ofte føre til dårlige beslutninger, der ser godt på kort sigt, men som faktisk dårligt i det lange løb.

Et penge forvaltning tip, som jeg kan tilbyde dig er at holde øje med horisonten. Ledelse handler om fremtiden og ikke nutiden. Med dette in mente, ser for penge forvaltning tips og råd fra fagfolk, som deler dine langsigtede planlægning mål. På ingen tid, vil du opdage, at en bedre forvaltning af penge fører til flere penge på din bankkonto ved udgangen af ​​hver måned.

Komme igennem College gæld gratis

En af de sværeste ting for enhver universitetsstuderende at gøre er at opgradere gældfri. Mellem kollegium livsstil, undervisning, bøger, og andre udgifter, de fleste af de universitetsstuderende i dag graduate og opdager, at de er nødt til at finde et job bare for at betale deres skolegang. Synes at være en forfærdelig cirkel, ikke sandt? Nå, der er måder at komme ud af college gældfri og her er et par tips om, hvordan.

Først holde sig væk fra unødvendige studielån. Når det kommer til studielån, de dollartegn ser så godt, at mange studerende ikke forstår, at de rent faktisk kommer til at betale dem tilbage. På grund af dette, vil de studerende ofte tage så mange lån, som de kan få deres hænder på.

Hvis du ønsker at komme igennem kollegium gældfri, husk dette - lån dårlig, tilskud god. Et tilskud, i modsætning til et lån, behøver ikke at blive betalt tilbage, og der er tilskud til rådighed overalt. Før du logger på for en studerende lån, se sig om efter så mange stipendier, som du kan finde fra lokale organisationer og lignende.

For det andet, husk, du er i skole for en grund, og det er ikke at leve i en dyr lejlighed eller at opbygge bar faner. Selvfølgelig skal du blød i så meget af den "college erfaring" som du overhovedet kan, men aldrig på bekostning af din økonomiske fremtid. Alt for mange af disse ovennævnte lån er brugt på skud i stedet for bøger.

Hold øje med den skolastiske bold, når du er i skole, og du har en langt bedre chance for eksamen, og gør det gældfri. Der er en masse af staffage i enhver college liv. Undgå dem så meget som muligt, og du vil opgradere og være i stand til at få et job til andre formål end til at betale tilbage din gæld grunde. Opgradering gældfri kan gøres med nogle enkle planlægning og intelligente beslutninger.

Fordele ved Professional Money Management Virksomheder

Alle kan lide at tro, at de kan håndtere deres egen økonomi og få mest muligt ud af deres penge. Det er dog først efter at tale med en professionel penge administrationsselskab, at disse mennesker se, hvor de er blevet mangler ud. Sandheden er, at dine penge sandsynligvis kunne arbejde meget sværere for dig.

Hvis du havde brug for at gå rettens vej, du ville hyre en advokat, ikke? Nå, bør den samme tankegang blive anvendt til din penge forvaltning. Den største fordel ved at bruge et professionelt penge management firma er deres viden og erfaring. Disse virksomheder er i erhvervslivet for en grund, og det er de to største årsager. Den gennemsnitlige person simpelthen er uvidende om de mange måder, at deres penge kan forvaltes bedre.

Fra investeringerne til opsparing, kan professionel penge forvaltning åbne disse døre for dig. Hvis du opdager, at du har færre penge, end du tror, ​​du skal hver måned, kan disse mennesker vise dig, hvorfor du er i denne situation efter en grundig analyse. Ved at udnytte den viden, penge forvaltning fagfolk kan tilbyde, er af afgørende betydning for alle søger at få mest muligt ud af hver dollar.

At se er at tro, når det kommer til fordelene ved professionelle penge forvaltning virksomheder. Hvis du tror, ​​du går glip af muligheder eller lige har fundet, at den daglige penge forvaltning er blevet for besværlig, rådføre sig med en af ​​disse fagfolk. Du vil blive en troende på ingen tid.

Forskning Real Estate

Indkøb et hjem er en af ​​de vigtigste beslutninger, og en af ​​de største køb, du vil sandsynligvis nogensinde gøre. Fordelene ved at eje dit eget hjem er uendelige. Ikke alene er der skattefordele til at eje dit eget hjem, men undersøgelser viser nettoværdien af ​​husejere er næsten tre gange større end ikke-boligejere.

Før du finde din drømmebolig, er der ganske lidt af arbejde, der skal finde sted, før hånden. Grab dig selv en bog og begynde at læse! "Home Buying for Dummies" er en stor bog at eje eller læse, fordi det er let at følge og nedbryder alle de fast ejendom terminologi og lingo. At have en grundlæggende forståelse vil give dig mulighed for at tale intelligent på pant selskaber og mæglere. Efterhånden som du lærer mere du vil vide, hvad spørgsmål at stille.

Når du bygger et fundament for din ejendom viden, og før du taler til nogen realkreditinstitutterne, anmode om en kopi af din kredit rapport fra alle tre bureauer. Tage et kig på dine TransUnion, Experian, og Equifax kredit rapporter vil hjælpe dig med at identificere eventuelle uoverensstemmelser, og din kredit score vil give dig en idé om, hvad slags kurs, du vil kvalificere sig til.

Det næste skridt er at shoppe rundt efter et realkreditlån. Bankrate.com giver store oplysninger om aktuelle priser og information om forskellige långivere. Når du har alle disse stykker i stedet, er det nu tid til at gå kigge efter et hus. Ud over at opsøge en ejendomsmægler, se på eventuelle første gang homebuyer programmer, der tilbydes af din by, amt eller stat. Regeringen gør tilgængelige millioner af dollars for første gang boligkøberne.

At eje dit eget hjem er en af ​​de største følelser i verden, og det er noget, som alle kan gøre. Det vigtigste at huske på er at gøre din forskning!

Jeg har en grad i "Student Udlån"

Eksamen fra en skole eller et universitet er en af ​​de største enkeltstående bedrifter en enkelt person kan opnå. Alle de sent nat at studere, de gruppeprojekter, har finaler og eksamensopgaver endelig båret frugt ... og af den måde, De har netop arvet tusindvis af dollars i studielån.

Hvis du ikke har modtaget en fuld eller delvis stipendium til at gå i skole, er du sandsynligvis meget fortrolig med Stafford Loan. The Stafford lån er den mest almindelige form for studielån. Disse lån er opdelt i to kategorier, subsidierer og subventionerede. Den subsidierede Stafford lån er et lån, hvor den føderale regering betaler renter, mens du er i skole. Hvis du har en subventionerede lån, er du betaler renterne, mens du er i skole.

Forudsat, at du har opholdt sig i skole hele fire år (eller mere), vil din første student lån betaling forfalder inden for seks måneder efter din eksamen. Det er en nedslående erkendelse for en masse college kandidater. Desværre har mange gymnasier og universiteter ikke udstyre vores studerende med de grundlæggende penge forvaltning færdigheder til at overleve efter endt uddannelse.

Hvis du er i en situation, hvor du ikke er i stand til at gøre dine studerende lån betalinger på grund af arbejdsløshed eller økonomiske problemer, kan du kvalificere dig til en udsættelse eller overbærenhed. Hvis du opfylder betingelserne for en udsættelse, vil du ikke være forpligtet til at foretage afdrag på dit lån i denne periode. Rentebetalinger er stadig grund, men hvis du har en subsidieret Stafford Loan, vil regeringen foretage rentebetalingerne for dig.

Hvis du ikke opfylder betingelserne for en udsættelse, kan du kvalificere dig til en overbærenhed. En overbærenhed, er en særlig aftale med din långiver, der gør det muligt at reducere eller udskyde afdrag midlertidigt. Renter fortsætter med at påløbe i denne periode på subsidierede og subventionerede Stafford lån, og hvis du ikke betaler noget i løbet af overbærenhed det vil blive tilføjet til bagenden af ​​lånet. Hvis du føler, at nogen af ​​disse muligheder kan være for dig, skal du kontakte din långiver til at afgøre, om du opfylder betingelserne.