Konsekvenser af alkoholisme i indfødte amerikanere

Konsekvenser af alkoholisme i indfødte amerikanere
Native American Youth

Konsekvenserne af alkoholisme i indfødte amerikanere omfatter både generelle spørgsmål, der gælder for alle amerikanere og nogle specifikke spørgsmål, der er mere relevante for indfødte amerikanere alene.

Alkoholisme Konsekvenser ikke diskriminerer

Konsekvenserne af alkoholisme i indianere er alvorlige, men mange konsekvenser er ikke enestående for denne gruppe. Alkoholmisbrug er farligt uanset hvordan man ser på det, eller hvem du er.

Alkohol Hurts kroppen

 • Kroppens centrale nervesystem lider nedsat funktion på grund af alkohol sedation. Selvom alkohol gør en person føler sig euforisk; alkohol er teknisk set en beroligende. Nogle påvirker omfatter nedsat hjernefunktion, såsom humør, opmærksomhed, kognition, dømmekraft og hukommelse skænderi i en negativ retning.
 • Heavy alkohol drikker er faldet REM-søvn, som kan føre til mareridt.
 • Alkohol er en sådan depressivt at det kan forårsage klinisk depression, som kan føre til følelsen af ​​angst, større sorg, øget træthed, og endda død.
 • Alvorligt tunge drikke misbrug vil i sidste ende føre til medicinske spørgsmål såsom fejlernæring, nedbrydning af organsystemer, vitaminmangel, dehydrering, skrumpelever, anæmi, hjerneskade, og skader på hjertet - for at nævne et par stykker.
 • Når en person er afhængige af alkohol, hans / hendes odds for afhængighed af alle andre former for afhængighed øges.

De sociale virkninger af alkohol

Der er så mange sociale konsekvenser af at drikke det ville være svært at dække dem alle. Her er to af de mest udbredte problemer i USA blandt indfødte amerikanere:

 • Vold er langt mere udbredt i husstande, hvor alkohol misbruges. Alkohol brug øger rapporter om vold i hjemmet og misbrug af børn samt maladaptive adfærd. Mærkeligt, forskning viser, at misbrug og vold ikke er faktisk forårsaget af alkohol - hvilket betyder en flaske spiritus teknisk kan ikke gøre nogen voldelig. Hvilken forskning viser, er, at når folk tror, ​​at alkohol fjerner hæmning. Således de føler vold med brug af alkohol rationaliseres.
 • Trafik farer som spirituskørsel er selvfølgelig en velkendt spørgsmål om alkoholmisbrug. Et sæt offentlige statistikker viser, at der i 2004 var 16.919 auto ulykker med dødelig udgang, hvor alkohol var involveret; eller 39,5 procent af alle auto dødsfald i USA

Konkrete konsekvenser af alkoholisme i indfødte amerikanere

En nylig undersøgelse amerikansk viste, at over halvdelen af ​​amerikanerne vil have alkoholmisbrug problemer på et tidspunkt i deres liv. Men når du begynder at nedbryde kulturer, du ser, forskellige numre. Udtrykket »indianske individers kan henvise til Alaska Native, American Indian, og Native Hawaiian stammer. I alt er der mere end 550 anerkendte stammer i USA Hver er unik, men en ensartethed i mange stammer er en kortere levetid end de amerikanske individer i gennemsnit. Det er dels på grund af en udbredt alkoholmisbrug problem.

Ifølge forskning præsenteres i spørgsmålet i april 2006 Alkoholisme: Klinisk & Experimental Research, indfødte amerikanere har top ti dødsårsager og halvdelen af ​​dem er alkoholrelaterede. Forskere ved University of Colorado i Denver løb undersøgelsen og det viste en klart uforholdsmæssig stor del af indianske dødsfald som følge af alkoholisme spørgsmål som skrumpelever, drab, og selvmord. De endelige tæller steder Native amerikanere på tre til fire gange højere end det nationale gennemsnit at dø af alkoholrelaterede problemer.

Det er temmelig betydelig. Endnu en undersøgelse fra National Household Survey om stofmisbrug rapporterer, at nationalt omkring 50 procent af unge individer rapporterer drikkeri blandt mindreårige, mens en kæmpestor 80 procent af indiansk unge siger, at de drikker.

En stor Konsekvens af indiansk Drinking

Naturligvis alle konsekvenser af alkoholisme i indfødte amerikanere har en negativ indvirkning på enkeltpersoner, familier og samfund, men der er en stor konsekvens, der er ekstremt problematisk af flere grunde.

Indfødte amerikanere er langt mere tilbøjelige til at opleve føtalt alkoholsyndrom (FAS) fødsler. For at sætte det i perspektiv landsgennemsnittet for FAS er omkring 0,6 per 1000 fødsler. Gennemsnittet for indfødte amerikanere er overalt 1,5-2,5. Hvis man ser på bare Alaska Native individer, antallet rejser til 5,6 FAS fødsler pr 100. der er ekstremt høj.

Selvfølgelig drikke er årsagen til FAS. Men det amerikanske Health & Human Services tilbyder nogle ideer om faktorerne bag hvorfor FAS er så udbredt blandt indfødte amerikanere. For eksempel:

 • Fattigdom og utilstrækkelig adgang til sundhedspleje.
 • Arven fra traumer er et debatteret punkt; dvs. indianere stod tung uro i fortiden, men kan denne konto til kravet om at drikke nu? Nogle undersøgelser mener ja, og andre ikke; men det er noget at overveje.
 • En højere procentdel af unge end voksne udgør de fleste stammer. Unge tendens til at forsøge risikotagning adfærd såsom at drikke oftere.

Problemer med FAS

Sundhed kloge, de fleste FAS babyer har fysiske, psykiske og udviklingsmæssige forsinkelser og handicap. Nogle babyer er født med meget alvorlige konsekvenser sundhed. Dette medfører også ekstra stress på indianske familier, som kan være en cyklus til mere at drikke. Omkostninger klogt FAS babyer kræver langt mere pleje og finansielle forpligtelser for hele deres liv, end en normalt sund baby gør.

Ressourcer til Hjælp og Forebyggelse

Indianske individer behøver ikke at tage konsekvenserne af at drikke. Der er faktisk stammer i USA, der ikke drikker overhovedet. Alligevel er det et alvorligt problem for mange indfødte amerikanere og deres familier. Hvis du har brug for hjælp eller ønsker at hjælpe en anden person kontakt en af ​​følgende ressourcer:

 • National Indian Child Welfare Association
 • Center for Substance Abuse Forebyggelse tilbyder en gratis hæfte kaldet "Drinking og din graviditet." Ring 1-800-729-6686 for at bestille.