Konkurs Leads

Konkurs Leads


Konkurs kundeemner opnås ved gleaning den omfattende database med offentlige konkurs optegnelser. Forsøger at gøre dette på egen hånd, er en tidskrævende procedure. Hvis du ikke ønsker at afsætte tid til at indsamle kundeemner, vil virksomheder, der specialiserer sig i at yde denne service med glæde hjælpe dig.

Hvad er en konkurs Lead?

Når enkeltpersoner eller virksomheder indgive konkursbegæring, det rydder dem af økonomiske byrder, de kan ikke betale. Mens konkurs tilbyder dem, der er gået konkurs en frisk start, slutresultatet er, at deres kredit muligheder er langt mere begrænset.

Uanset om du er en enkeltperson eller en virksomhed, der er et krav om konkurs indsendes via lovlige kanaler. Den fremsættes af domstolene og de offentlige registre er tilgængelige via en database kaldet konkurs kundeemner. Denne database holde et væld af oplysninger om dem, der har indgivet herunder:

 • Navn på virksomhed eller enkeltperson
 • Adresse
 • Datoer
 • Mængden af ​​gæld
 • Indkomst
 • Resultater af konkurs krav

Dem, der nyder fra konkurs Leads

Virksomheder, der kan drage fordel af konkurs fører bruge oplysningerne til at annoncere. Du mange spekulerer på, som ville rettet mod mennesker, der har indgivet konkursbegæring. Dybest set to typer af virksomheder målrette dette segment af befolkningen. Først er de virksomheder, der ser for dem, der indgav konkursbegæring og blev ikke ydet deres andragende. I disse tilfælde virksomheder, der hjælper folk med at administrere deres kredit vide hvem man skal kontakte baseret på resultaterne af konkurs krav findes i konkurs kundeemner. Husk, denne database giver navnet, indkomst og mængden af ​​gæld. Det fjerner enhver gætte arbejde, og konsolidering af gælden selskaber ved præcis hvilke ydelser at tilbyde.

Konkurs kundeemner kan også drage fordel virksomheder og enkeltpersoner, der med succes har indgivet konkursbegæring. Bare fordi en stor del af deres gæld er slettet, betyder ikke, at de er helt ude af skoven. Ofte er i markedet for et lån, men de fleste långivere styre fri af konkursramte mennesker, indtil de genoprette deres kredit historie. Det gør at få et traditionelt lån hårdere og sender dem, der har hævdet konkurs til at lede efter en alternativ ressource, som at låne penge.

Virksomheder, der bruger disse oplysninger

En række virksomheder bruger de data, der findes i konkurs fører database til at opbygge deres kundegrundlag og / eller køre deres forretning.

Credit Rapportér Virksomheder

Kredit rapport virksomheder omfatter konkurs data ved beregning af din kredit score. Som et resultat, kan opnå et lån direkte påvirket af, om du er gået konkurs.

Realkreditinstitutter

Mortgage selskaber bruger de oplysninger, der findes i konkurs fører til afgøre, om en persons kredit og gæld belastning gør dem et værdifuldt kandidat til et lån.

Bilforhandlere

Meget gerne realkreditinstitutter, bilforhandlere bruge konkurs fører til at regne ud, om en potentiel kundes kredit er troværdig nok til at gøre en bil betaling.

Kreditkortselskaber

Kreditkortselskaber også beregne gæld belastning og hvorvidt de fortjener forlænget kredit ved hjælp af et kreditkort-konto.

Typer af konkurs

En anden faktor virksomheder tager i betragtning, når du bruger konkurs bly database er, hvilken type konkurs blev indgivet til, og / eller givet. I alt er der seks typer af konkurs i USA:

 • Kapitel 7
 • Kapitel 9
 • Kapitel 11
 • Kapitel 12
 • Kapitel 13
 • Kapitel 15

Den mest almindelige af disse er kapitel 11 for virksomheder og kapitel 7 og 13 for den enkelte.

Virksomheder, der konsolidere Information for et gebyr

Hvis du ejer et firma, der kan drage fordel af konkurs kundeemner, er det vigtigt at bemærke, at indsamling og kategorisere information kan være tidskrævende. Som et resultat, der i dag er virksomheder, der specialiserer sig i at levere de oplysninger, du leder efter. Da den type af konkurs indgivet vil diktere, hvilke former for finansielle tjenesteydelser en skyldner har brug for, vil virksomheder, hvis tjenester destillere disse oplysninger kunne sælge lister, der gælder for tjenesteydelser, din virksomhed tilbyder. Her er et par online-ressourcer for virksomheder, der leverer konkurs fører som en service:

 • BankruptcyLeads.com
 • Tag Quest